Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Pipochka » 10 грудня 2013, 01:22

мене дуже злить читати, про роздуми, чи добре зробили наші патріоти на майдані чи ні у теплі вдома. А може краще перед тим, як щось писати сісти в автобус приїхати в Київ на майдан, відчути дух майдану, настрій людей, про що там говорять, подивитися беркутівцям в очі, відчути страх і мурашки за спиною, постояти отак з нічку дві на холоді, попити чайку і з багажем знань їхати додому і вже потім робити якісь висновки?????? :ireful:
Зображення
Pipochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 330 раз.
Подякували: 275 раз.
Діти: моє солодке щастя - синочок Юрчик
Моя донечка- сонечко Катруся

Повідомлення Marichka » 10 грудня 2013, 01:40

Ми б з чоловіком поїхали,але мацьопка має лише 5міс,мої знайомі сьогодні вже по третьому разу поїхали
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення гра з вогнем » 10 грудня 2013, 01:47

"Про те, шо в світі робицця, вони взнають тіки з новин, спеціально заточених під ідіотів, а єслі получена через тілівізор інформація не збігаєцця з тим, шо проісходе за вікном, це значить, шо за вікном іде якато спорчена програма, шото ненастояще і ненужне."

(із "Шидеврів світової літератури" Михайла Бриниха)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Pipochka » 10 грудня 2013, 01:51

ось тому і треба їхати самому, щоб відчути і саме головне зробити висновки про те, що зараз відбувається в країні
Зображення
Pipochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 330 раз.
Подякували: 275 раз.
Діти: моє солодке щастя - синочок Юрчик
Моя донечка- сонечко Катруся

Повідомлення nadusha » 10 грудня 2013, 16:53

1 грудня після жорстокого побоїща на Банковій були затримані 9 людей. Як свідчать беззаперечні відеодокази, цих людей катували і били ще кілька годин під Адміністрацією Президента. Семеро з них зараз на лікарняних ліжках з тяжкими травмами, двоє – в СІЗО.

3 грудня Шевченківський райсуд арештував цих 9 людей на 2 місяці – за підозрою в організації масових безладів, що передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі. Це судове засідання вразило все суспільство – на лаві підсудних – сині від побоїв люди в бинтах, суду не було надано жодних доказів, які б доводили винуватість затриманих або ж їхню небезпечність до суспільства. Проте вони були арештовані на 2 місяці як небезпечні рецедивісти.

При цьому тільки через 5 днів, після масованих виступів журналістів, депутатів, втручання омбудсмена та іноземних посольств, Прокуратура визнала 9 побитих під Банковою потерпілими і почала слідчі дії та судмедекспертизу у кримінальному провадженні за фактом правопорушень бійців спецпідрозділу "Беркут". В "Беркуті", до слова, ніхто досі не те що не затриманий, навіть не відсторонений від роботи – станом на 10 грудня.

Ці 9 арештованих не були знайомі між собою раніше. Не мали проблем із законом. Не були членами політичних партій. Жили і працювали в різних містах і в абсолютно різних сферах – там є журналіст, водій-дальнобійник, концертний менеджер, працівник торгівлі, студент, фотограф-волонтер, інженер, архітектор-дизайнер.

Далі їх історії – моторошне підтвердження, як система може схопити будь-кого прямо на вулиці, відбити як котлету, кинути за грати. І все це – не в далекому провінційному райвідділі, а в центрі столиці, при наявності відеодоказів звірячого побиття Беркутом.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення taranjka » 11 грудня 2013, 04:47

чергова хвиля зачисток :scare:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення nadusha » 11 грудня 2013, 10:53

Жахлива хроніка сьогоднішнього нічного штурму столичного Євромайдану

На Євромайдан, який вистояв під час сьогоднішнього штурму силовиками, стягується все більше людей, повідомляє ТСН.

Наразі з боку Європейської площі та вулиці Інститутської по периметру наметове містечко оточене щільним кордоном правоохоронців, поруч з якими знаходиться кордон захисників Євромайдану у помаранчевих касках.

Найбільше скупчення силовиків та євромайданівців спостерігається біля входу до будинку профспілок.

Комунальники продовжують зачищати звільнену від протестувальників територію, там же знаходяться численні сили «Беркуту».

Таксисти оголосили, що всіх киян везуть на Майдан Незалежності безкоштовно, а завтра у них — загальнонаціональний страйк. Про це повідомляється на сторінці Євромайдану в мережі Facebook.

Нагадаємо, сьогодні близько першої години ночі тисячі силовиків оточили Майдан і почали його штурм.

Парламент Канади збирається на термінове засідання через події на Євромайдані в Києві. Про це повідомили в Конгресі українців Канади. Зокрема, на засіданні буде розглядатися питання про введення персональних санкцій проти української влади.
Більше читайте тут:

Святослав Вакарчук на Євромайдані: Все тільки починається
Читайте більше тут:
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Сяна » 11 грудня 2013, 11:31

багато знайомих виїжджають на Київ, тато теж поїхав
а мама була у неділю, каже- там така атмосфера на майдані була - купа сил прибавилося і піднесення
пишаюся своїми батьками
дай, Боже, щоб це все не було марно
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення TYulia » 11 грудня 2013, 11:55

Що твориться в нашій країні. Я нічого вже не розумію. Таке враження що хтось просто грає якусь компютерну гру- стратегію - використовуючи мільйони реальнх людей. Той беркут, як інопланетяни ходять. Такі накази масштабні може віддавати лише влада. Лише вчора був круглий стіл президентів які через "прошу-перепрошоую" чемно наіграно розказували про все мирне-мирне. А тут знову шалена ніч. Що це? Важливі люди з Європи ще тут практично на майдані, і ту знову роблять це "шоу". Знову є постраждал, яких ретельно поховали. За 30 листопада, я боюсь і думати, найбільше лякає, що є ще люди, молоді люди, яких ще досі не знайшли... А ці дурні пояснення - йолка, звільнення дороги... І на все є постанова суду.. То якщо є постанова суду, то чому ви її виконуєте в 1 - 4 ночі?!
Назад дороги нема... Боже, поможи Україні!
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення sv-ls » 11 грудня 2013, 12:08

ми з чоловіком також їздили в пятницю. Люди дуже дружелюбні, настрій піднесений.Єдине що вразило, так це те що багато місцевих жителів взагалі нерозділяють євромайдан. Думаю що поїдемо ще.
sv-ls Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 77 раз.
Подякували: 35 раз.
Діти: Донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей