Могуче російське телебачення... Я теж не погидувала - подивилась. Грамотно скомпоновано, сміливо, підібрано кілька достовірних компроментуючих фактів, обкакано в кращих традиціях сучасного російського телебачення. Гидко. І від фактів, і від подачі. Не згодна на рахунок Булатова ось в чому: "гладковиголеним" в той день він точно не був, а на рахунок ступеню "оброслості" - в кожного з різною швидкістю росте щетина, пробиту праву руку обвели рани не там, де був прокол(ІМХО ). На рахунок Кличків теж притягнуто за вуха багато під певний сценарій. Ляшко і той сивий повний пан - нема, що сказати...
Одним словом, аплодисменти російським журналістам за проведену роботу

Стараються! Навіть ті, що довіряли окремим особам - завагались, значить процес пішов! Свободівці з тим скандалом - теж "помогли"... Росте "довіра" і "віра в краще майбутнє"...
Я от що задумалась - а про мене (чи про моїх батьків, рідних) як би скомпонували сюжет російські об"єктивні журналісти, що б накопали в школі, в садочку, на роботі, компроментуючі фото, притягнуті за вуха факти, коментарі "справжніх" друзів і т. д.... Страшнувато... А я певно сама б в таке почала вірити...
ВІРЮ, що все налагодиться! І вам того бажаю!
Майбутнє в нас є! І не найгірше!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.