Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Alisa » 20 березня 2014, 09:19

Радмила написав:
Inna написав:Намагаюся не дивитися новини і нічого не дивитися, але не вийшло. Я в шоці.

Не наче в стічну яму з головою. :bad: В когось ще є ілюзії? Куди нас приведуть такі люди? Що поміняли, шило на мило. Та ще й таке смердюче мило. Ну, да, ну да. Тепер жити буде краще. Особливо як приймуть оті всі реформи.
Щодо темки нижче про майбутне України. Майбутнього в України не має. "Крапка", як казав один любий друг.

Ну, це вже перебір :wink: .
Є в України майбутнє.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення nadusha » 20 березня 2014, 10:25

Могуче російське телебачення... Я теж не погидувала - подивилась. Грамотно скомпоновано, сміливо, підібрано кілька достовірних компроментуючих фактів, обкакано в кращих традиціях сучасного російського телебачення. Гидко. І від фактів, і від подачі. Не згодна на рахунок Булатова ось в чому: "гладковиголеним" в той день він точно не був, а на рахунок ступеню "оброслості" - в кожного з різною швидкістю росте щетина, пробиту праву руку обвели рани не там, де був прокол(ІМХО ). На рахунок Кличків теж притягнуто за вуха багато під певний сценарій. Ляшко і той сивий повний пан - нема, що сказати...
Одним словом, аплодисменти російським журналістам за проведену роботу :clapping: Стараються! Навіть ті, що довіряли окремим особам - завагались, значить процес пішов! Свободівці з тим скандалом - теж "помогли"... Росте "довіра" і "віра в краще майбутнє"...

Я от що задумалась - а про мене (чи про моїх батьків, рідних) як би скомпонували сюжет російські об"єктивні журналісти, що б накопали в школі, в садочку, на роботі, компроментуючі фото, притягнуті за вуха факти, коментарі "справжніх" друзів і т. д.... Страшнувато... А я певно сама б в таке почала вірити...

ВІРЮ, що все налагодиться! І вам того бажаю!
Майбутнє в нас є! І не найгірше!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Inna » 20 березня 2014, 11:25

Надюша, може в тебе і у всіх нас, є аналогічне домашне відео? Чи судимості? Мені хватило декілька достовірних фактів про цих людей. В мене вже теж постає питання - хто тут насправді зазомбований? Якщо я взагалі не дивлюся ніякі новини.І телевізора у мені вже пару років не має.
На рахунок достовірної інформації з Криму. Сперечатися не буду, але крім Вашої знайомої, всі мої рідні і однокласники в Криму. Завжди є за і проти. Я не буду писати що там робиться, і яка була явка на референдум. Крим свій вибір зробив. І це їх право.
А то напишеш одне слово-а тут тобі 10! Крим зомбований... поки балакали всі- його вже в нас і не стало...
Inna Офлайн

Повідомлення Alisa » 20 березня 2014, 11:33

А ще засідання Верховної Ради в нас називають "позачерговими", перепрацьовують хлопці. :crazy:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення олеся » 20 березня 2014, 12:09

Inna написав: Завжди є за і проти.

Так є ЗА і ПРОТИ але не 97% чи скільки там ЗА...
На одному форумі з Криму самі Кримчани в шоці від такої цифри... Ще писали що в Симферополі проголосувало людей 100% це б не дивно з однієї сторони, але 100% від всього населення, враховуючи неповнолітніх....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення олеся » 20 березня 2014, 12:13

Alisa
Відповідно до Конституції (ст. 82) і Закону України "Про внесення змін і доповнень до Конституції України" Верховна Рада працює сесійно. Сесії Верховної Ради України поділяються на чергові й позачергові. Чергові сесії Верховної Ради починаються першого вівторка лютого і першого вівторка вересня. У зв'язку з конституційною визначеністю щодо часу свого початку чергові сесії не скликаються.Позачергові сесії Верховної Ради із зазначенням порядку денного скликаються Головою Верховної Ради на вимогу не менш як третини народних депутатів від конституційного складу Верховної Ради. У разі оголошення Указу Президента про введення воєнного чи надзвичайного стану в Україні або в окремих її місцевостях Верховна Рада України збирається у дводенний строк без скликання (ст. 83 Конституції).

Так що нічого дивного що сесія називається позачергова :pardon:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Перлинка » 20 березня 2014, 15:55

nadusha написав:Фантазуємо ми тут... А це пишуть люди, котрі трохи більше петрають в тому. ІМХО

І шо вони напетрали , де позитивний результат від петрання?
А ще було б цікаво , щоб люди , які скаржились на погане життя до революції теж поділились позитивом.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 20 березня 2014, 15:59

KriStar написав:а до подій які відбулися, яке в нас було майбутнє?

Якщо в тебе не стріляють ,не падають бомби, є кусок хліба то майбутнє є в кожного.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 20 березня 2014, 16:06

За радянської влади, ніхто не знав, як в америці та європі, як в сусіда і більшість були щасливими з того, що мали.
Я не вітаю комунізм і не ностальгую за тим устроєм, але такий ось парадокс.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 20 березня 2014, 22:08

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Ще веселіше стає.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість