Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення mariana » 23 листопада 2013, 01:49

Дівчата, добре, підійдемо з іншого боку, можливо в Європі Україну не дуже чекають, і для неї будуть там неясні перспективи. але які ви можете привести переваги вступу до митного союзу? Росії Україна потрібна лише як сировинний придаток, промисловий та с/г. Я не виступаю проти Росії, я за демократичну, європейсько інтегровану Росію, а не за той тоталітарний варіант який є зараз, з купою невирішених внутрішніх міжнаціональних та економічних проблем... за позицію рівноцінного партнерства, а не споглядання як на молодшого брата.
І не треба починати згадувати Радянський Союз, і говорити як там було добре, так, було багато переваг, медицина, працевлаштування надавала держава, але як згадаю ті вічні черги за маслом, ковбасою, навіть жіночими трусами...Це було штучне утворення, історія йде в перед, і рано чи пізно це утворення мусило прийняти якусь іншу форму..
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 02:00

mariana написав:які ви можете привести переваги вступу до митного союзу?

А хІба мова йшла про митний союз? :В):
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Галина » 23 листопада 2013, 09:24

Радмила написав:Чи нас там будуть безкоштовно вчити й лікувати?

Ти здивуєшся, але моя тітка працювала в Італії легально, мала всі документи і там 3 роки лікувалася від раку БЕЗКОШТОВНО!!! А по поверненні на Україну їй за одну хіміотерапію виставили рахунок в кілька тисяч гривень. Після чого просто "забили" на неї і залишили помирати. І навіть в страшних передсмертних муках їй не вклололи морфін для знеболення, бо ще не пройшов той час через який його можна колоти повторно...
В мене є знайома в Канаді (я знаю що це не Європа, але...) вчилася вона там в школі безкоштовно, і мама не миє посуду, а працює вчителем в українській школі.

А заводи і фабрикик у нас розвалилися не через відсутність ринку збуту, а через те, що все розікрали і продали. Було б бажання все відновити, гроші знайдеться кому вкласти. Чомусь моя подружка в нас в Тернополі шиє одяг на експорт в Європу, в нас того одягу навіть не продають, зразу відправляють в Італійські, Французькі компанії де чіпляють свої бірочки і продають не за копійки, а в дорогих бутіках!
Ми можемо бути конкурентноспроможними, треба тільки над цим працювати, а так є який ринок збуту і добре, розвитку не треба...
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Галина » 23 листопада 2013, 09:43

Радмила написав:моя мама мене народила безкоштовно - за коробку цукерок і шампанське

Моя сусідка двох народила і нічого не платила.
Радмила написав: хочу безкоштовне житло, ну хай за 15 років, але безкоштовне

мої свекри десять років працювали В норільську на рудніку щоб за те безкоштовне житло заплатити, Ну може комусь і давали безкоштовне, але моїм балькам-вчителясм нічого не дали, а свекру-міліціонеру дали, а з виплатою на кілька років.
Радмила написав: поверніть мені радянські мультики і фільми - бо там нікого не вбивали і не гвалтували і діти які їх дивились мали дитячі думки, і не бігали з мобілками знімаючи як бють їх однолітків, поверніть мені жовтиенят і піонерів, бо ми тоді були дружні і разом робили багато цікавого, і такі поняття як честь, добре імя, було чогось варте, а не те що зараз мають за ідеал теперішні підлітки.

В Росії ця підліткова жорстокість розвивається так само стрімко як і всюди. Приєднання до Росії цього не змінить і той такий хвальоний Союз не поверне!
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення sky » 23 листопада 2013, 10:30

А ви колись були в російському селі? Там люди немають грошей на хліб, в деяких селах навіть магазину нема, а порівняти з нашим селом, то небо і земля! А в Пітері як люди виживають працюючи на 3 роботах 24 години на добу! Я такого життя не хочу, в нас краще! А радянський союз це просто спогади дитинства, в кожного вони теплі, і хочеться назад туди!
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення taranjka » 23 листопада 2013, 10:33

Sms написав:
mariana написав:які ви можете привести переваги вступу до митного союзу?

А хІба мова йшла про митний союз? :В):

нажаль за даної влади відмова від ЄС це значить угода з москвою.

чесно не думала, що хтось тут буде хвалити радянський союз і жалкувати про його розпад :crazy: питання чо ви в росію не виїхали ще? ::Р: розумію старі люди, яких не зачіпили ніякі чистки, окрім мозкової, то згадують золоті часи.... але молоді мами? які вчили історію і бачили ситуацію збоку? :dash: бо толі була економіка? а хто її розвалив? якраз ця система, бо вона не змогла б тривати вічно. мільйони вбитих, які намагалися висловити свою думку, або просто комусь мішали. а бабло де бралос? перед тим в тих же людей забрали... ну але з прихильниками тоталітаризму нема про говорити...

щодо показників економіки - всьо правильно, а що ви хочете з такою владою, де більша частина грошей йде по кишенях?
гейське питання мене теж не радує, але в більшості це єдина маніпуляція якою користується росія, а особливо її масковський патріярхат.
але як хтось гарно написав лучче европейські геї, ніж наші п...и
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 10:34

Галина написав:Було б бажання все відновити, гроші знайдеться кому вкласти.

Так отож! Україна просто невзмозі підготуватися до вступу в ЄС. В нас все всі крадуть. Бо діє принцип "Не вкраду я - вкраде інший!". І теперішня опозиція на чолі з "помаранчевими" лідерами на руки нечиста! І Юля, яку зараз всі так відстоюють і вважають мученецею. І "регіонали". І "свободівці".Всі вони в одній узді! Мій особистий знайомий , коли пройшов у верховну раду на минулих виборах , приїхавши в Тернопіль сказав все просто: кожні вибори - "передеребан". І не хапнеш ти - хапне інший. А мені сім'ю годувати і дітей треба вивчити. Колись він спитав нас: "А чи потрапивши до великої "кормушки" Ви б не робили так само, знаючи що нічого Вам не буде?Коли в Вас в глибокому селі в батьківській хаті ремонт не роблений, а дитині наступного року поступати до ВИШу, а ти з жінкою 10 років не був у відпусці, бо іпотеку чи кредит на авто виплачував." І він правий! Знайдеться мінімум так свідомих людей, що скажуть ні - не буду красти. На словах всі хороші і чесні, але коли "кормушка" повна і на відстані протягнутої руки - принципи в людей змінюються! Так і живем!

ЄС не панацея для нас. З вступом нічого не зміниться. Чи Ви думаєте, що всі стануть одразу чесними? Тай я не за МС з Росією. Я за напрямок до ЄС, але не в такому темпі "галопом по Європах".
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 10:35

sky написав:А ви колись були в російському селі?

а Ви особисто жили в Росії, що так стверджуєте впевнено?
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 10:37

taranjka написав:ну але з прихильниками тоталітаризму нема про говорити...

не роби пустих висновків нічим не обгрунтованих! Це те саме, що назвати тебе прихильником розкрадання державного майна!
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 23 листопада 2013, 10:43

чому мої висновки пусті? тут було чітко написано, що жалію за союзом, і найбільшою трагедією був його розвал. особливо актуально звучить в річницю голодомору
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей