Глобальні оголошення!

Як ви ставитеся до різних субкультур?

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Як ви ставитеся до різних субкультур?

Повідомлення happymami » 21 квітня 2011, 05:27

Перлинка написав:Цікаво чи представники субкультур типу готів,емо,панків,хіппі,рокерів,металістів і растаманів ходять паску святити?
А якщо так,то як вони умудряються то суміщати?Бо ідеологія кожної з них має абсолютно протилежний вектор християнству.

мої знайомі готи ходили інколи ще до церкви, бо так мама робила. Типу шоб її не образити. Ну а крім того, на початках свого оцього пошуку себе вони ще були 20-річними дітиськами то теж ходили до церкви, бо ще не мали як сказати мамі шо не підуть бо вони готи чи ше шось. Зараз я не знаю в шо вони вірять, але шлюб в церкві брали. Правда казали шо священик був в шоці може не так з їхнього одягу, де чоловік був в капелюсі-циліндрі, а наречена в гадах до сукні, а з зовнішнього вигляду гостей, де дівчонки не лише з червоним волоссям, а й в залізяччі всякому, в носі, вухах, бровах, тощо...

Знаю одного металюгу, котрому його ідеологія абсолютно не заважає бути практикуючим християнином і коли він входить в церкву то в обморок падає пів приміщення бабульок, котрі ще його не знають :grin: . Він ходить в футболці з черепами та гітарою в церкву. А це ж ні в які ворота не лізе :grin: . Священик цієї парафії, котрий спеціалізується на роботі з молоддю вважає то не смертельним, адже Бог любить кожного з нас таким, яким ми є. Бог дивиться на нас не зверху, а зсередини. І той священик вважає, шо якшо молоді забороняти приходити в церкву в такому одязі, ві якоу їй зручно і вона живе, то тоді молоді взагалі при церкві буде мало. Такі зараз часи.

Але думаю, якшо людина глибоко в тій своїй вірі в своїх богів (чи навпаки - в невірі ні в яких богів), в мать анархію, то вона явно не святить пасок))) В мене друг - панк. Про церкву і чути не хоче. Знайомі - хіппі. Їм і без церкви цікаво жити

Гра здається писала, шо особисто я себе ні до якої субкультури не відношу. І не відносила. Так, бо я не сповідувала жодну з тих вір. Я брала лише якісь детальки, котрі мені імпонували. Чи музика, чи всякі фєнькі бісерні, чи лисина на пів голови, чи гади до спіднички, чи вирізання лезом на руках абревіатур під Ейсі-Дісі... Уе було радже вираження творчої натури, а не бажання бути частиною якогось культу. Тому не відношу себе нікуда. Хоча не вважаю субкультурників лохами чи ужас якими нерозумними. Кажу ж - якшо людина нормальна, то хоч гот, хоч емо - вона буде адекватна і цікава до спілкування і не зациклена на своїх поглядах до плювання слиною
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 21 квітня 2011, 06:12

А ось власне ще одне весілля тернополян. І молодий також в капелюсі. Правда в церкві здойняв. Власне вроді люди як люди. Але готи

| +
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Зацініть сумочки
| +

Гоцічєская мода ;-)
| +

А то весілля, що Гра показувала -всьо б нічо, якби наречена не була така страшна :scare: .
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення happymami » 21 квітня 2011, 06:20

Перлинка написав:Дівчата,почитайте звідки ніжки ростуть у всіх цих субкультур ,про їхні ідеї засади чи шо
що несе музика в якій вони кохаються, яке смислове навантаження мають тексти пісень в перекладі ,символіка

Почекай почекай. Тут вже розсуждаєш як бабулька ;-) . Тут вже іде відношення отци і дєті. То наші мами завжди нам кажуть - та шо ви слухаєте, як таку музику слухати можна. Одне бум-бум, тощо... так і ти ;-) . Смислове навантаження... До речі готи люблять класичну музику, такшо шо не кажи, а кожен вкладає свій смисл мабуть в те, що слухає. А що слухаєш ти? Яка музика, на твою думку, має хороші тексти осмислені, тощо?
От знов чось до готів вернуся. Пише там в лінку Гри, що одружувалися в заксі не під Мендельсона, а під Квін. Ти чула ту пісню Квін??? Це одна з моїх найулюбленіших. Реально нормальний зміст при перекладі.
Шо стосується музики інших субкультур, то не буду розписуватися, але, думаю, всеодно ситий тверезого не розуміє. Тобто - вони бачать свій зміст. Так само, як я колись слухала шансон і вважала це музикою майбутнього, тощо. Є якийсь певний етап розвитку людини, на якому вона обирає ким бути, що слухати, в шо одягатися. І якшо цього не розуміє мама чи хтось інший, то можливо лише тому, що має інший світогляд?
Хоча я теж не вбачаю змісту в деякій музиці. Приміром важкий рок... була на фестивалі рокерів в Києві. Виступав там такий дядько з ВВ - Піпа. Пісня була воплем. Складалася зі слів "32 сантиметриииииии, 32 сантиметриииии, ааааа, 32 сантиметррррРРрррииииИИиИи"... Але люди тащилися. Бо оцей вопль виривав з душі кожного якісь таку частину... агресію і людина могла соб дозволити тіліпати головою, шоб ту агресію вилити в танець.
Общім, кожному своє. Але поняти багато чого важко
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 07:52

Yummy mummy написав:Перлинка ну не можна за всіх так говорити

ти читаєш уважно чи по діагоналі?
мені вже надоїли цитувати і повторювати одне і те ж ,що я говорю не за всіх,а за більшість,бо й там бувають винятки.

а вот в нас на базарі ні грибочків немає,ні великої кількості субкультурщиків -а буває страшно :scare: --злі,агресивні, в кожного п"ятого скляні очі....І часом 3 рублів не треба- а вбити можуть....
Все дуже індивідуально і залежить від особистості....

дивно,скажи де ти живеш і де той базар з такою страшною статистикою.шоб я знала куди не можна ходити?

Все дуже індивідуально і залежить від особистості....

от дівчата шось мені здається ми про різні речі говоримо,і тільки тому шо дякувати Богу вас особисто то ше не торкнулось,вам пофік шо десь хтось там собі роги чіпає,а мені не пофік,бо вони не за океаном,а вже зовсім поряд,на одній з нами вулиці,підїзді,в одному класі,і я не хочу щоб ця чортівня через кілька років й моїм дітям роги почіпляла.
а оці розмови ,шо то такий вік ,і я своїй дитині не боронитиму,то нормально.
так ,коли то вже сталось заборняти дійсно не варто ,шоб ше гірше не зробити,бо вони ж лиш про смерть і далдичать,але й витягнути звідти не просто,або кудись в гори переїжджати подалі від тої чорноти,або чекати поки переросте що не легко,бо ти не знаєш по яких цвинтарах твоя дитина ходить.Це біда,а ви кажете нічого страшного.
От той мій знайомий ще вроді в легкій формі,але знаєте як сумно на нього дивитись,а уявляю як крається серце мами,коли вона знала його життєрадісною дитиною,а тепер невідомо шо з ним коїться.От ви самі кажете,що переходять з одної субкультури в іншу,і сьогодні він гот а завтра сатаніст(що для мене то вже майже одне й те ж).
тому я не можу бути до них терпимою,темні сили полонять серця молодих людей,а ви кажете -то нормально,і нічого страшного

і вважайте мене 1000 раз бабцьою чи ханжою,чи обмеженою,чи ше кимось там
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 08:14

happymami написав:]
Почекай почекай. Тут вже розсуждаєш як бабулька ;-) . Тут вже іде відношення отци і дєті. То наші мами завжди нам кажуть - та шо ви слухаєте, як таку музику слухати можна. Одне бум-бум, тощо... так і ти ;-) . Смислове навантаження... До речі готи люблять класичну музику, такшо шо не кажи, а кожен вкладає свій смисл мабуть в те, що слухає. А що слухаєш ти? Яка музика, на твою думку, має хороші тексти осмислені, тощо?

мені ,наприклад ,дуже подобається отель каліфорнія ,сильна річ,але тепер я її не слухаю
не слухаю нічого важкого і такого що може ввести в транс,
слухаю позитивну музику,навть якщо мені слова незрозумілі
а взагалі то я не меломан,у мене валяються якісь диски ,я навіть не знаю які ,бо 100 років не включала і нічого не слухала,не маю улюблених виконавців.і толком не знаю як які групи називаються
от навіть з тих часів ,коли з неформалами спілкувалась я в то сильно не вникала.давали послухати,подобалось подруга слухала здебільшого кислоту якусь,мій колишній хлопець мав дуже гарний музичний смак і приносив записи з речами яких я ніколи ніде не чула,не розуміла їх змісту,але вони були надзвичайні,от коли я любила його,то любила його музику,а коли розійшлись ,то не знаю куди те все й поділось.але здебільшого та музика також була сумна та депресивна,от можу пригадати лиш Торі Амос ,різні саундртеки памятаю лиш до фільмів Тарантіно та Кустуріци,а також амелі,але то тепер вже взагалі попса.

Що слухають сучасні субкультурщики не знаю,але на 99% впевнена шо якута мрачноту.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення georginochka » 21 квітня 2011, 09:20

happymami, дуже навіть гарні молодята :) я б сказала, навіть дуже пристойно вбрані. Молодого точно десь бачила, немаловідома особистість. А одяг гостей , то взагалі ціле мистецтво :гуд: Може в мене щось не так зі смаком, але мені дуже подобається.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 09:23

happymami написав:
Перлинка написав:От знов чось до готів вернуся. Пише там в лінку Гри, що одружувалися в заксі не під Мендельсона, а під Квін. Ти чула ту пісню Квін??? Це одна з моїх найулюбленіших. Реально нормальний зміст при перекладі.

і де її автор та виконавець зараз?як він скінчив?
не плутай святе з грішним,я не кажу що вони погані чи злі чи дурні,але заблудші люди

і більшість з них таки шукають справедливості добра та світла,але на жаль там де їх нема

і я не закликаю їх винищувати чи давити,як може комусь тут видатись,за них залишається лиш молитись (аби не розмножались,як написано в коментах до готського весілля :lol: )
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 21 квітня 2011, 10:00

Була вчора в парку.
Коло кафешки в парку була тусовка гопів. Як їх відрізнити? Дуже просто, діти бігають, а вони матюкаються, курять, п'ють пиво, лисі, в спортивних костюмах.

Зовсім недалеко ще одна тусовка, з гітарами, співом, бубнами і гармошкою. Як думаєте, хто? Неформали. Співають, люди йдуть коло них, слухають. Моя дитина навіть танцювала.

Спеціально зазняла на телефон дві тусовки, потім виложу відео як найду шнур.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення lore1ei » 21 квітня 2011, 10:07

На рахунок символіки. Ну тут навіть християнство має її, і не зовсім християнські символи.
Якщо в це все глибоко вникнути, то можна багато чого нарити від чого будеш в шоці.

На рахунок святіння пасок, яєць, то швидше слов'янські традиції, може люди цього і дотримуються.
А може не хочуть суперечити батькам.

Перлинко, погодься, що дуже багато людей що відвідують церкву, не будучу неформалами, теж не є віруючими.
От по селах то як, а шо люди скажуть як не піду.
А от з моєї групи дівчата, що родом з сіл, спеціально чекали свят щоб явитись у церкву не для молитви, а щоб показати нові наряди.
Тут дуже багато підводних каменів.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Перлинка » 21 квітня 2011, 10:08

А ще згадала в шкільні роки слухала нірвану ,оазис,читала бхагават гіту, мала капці на тракторах,окуляри як в кота базаліо(про які мріяла хеппімама :P ),рюкзак за плечима і звичку сидіти на землі .
Чи я шось в тому тямила :? ,може й трохи тямила порівняно з "обмеженими" цивільними ровесниками ,але швидше мені подобалось бути епатажною,бо на той час на нас люди зглядались і показували пальцями.В тому ми бачили якусь свободу і вважали що так позбавляємось від комплексів,а музика просто була прикольна і незвична.
Знаєте ,можна сказати ,що я бачила крим рим і мідні труби,але мені зовсім не хочеться щоб мої діти повторяли мій шлях.
Бо це лиш дякуючи Богу ,який мене беріг весь цей час,що все скінчилось хеппі-ендом.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість