Перлинка написав:Цікаво чи представники субкультур типу готів,емо,панків,хіппі,рокерів,металістів і растаманів ходять паску святити?
А якщо так,то як вони умудряються то суміщати?Бо ідеологія кожної з них має абсолютно протилежний вектор християнству.
мої знайомі готи ходили інколи ще до церкви, бо так мама робила. Типу шоб її не образити. Ну а крім того, на початках свого оцього пошуку себе вони ще були 20-річними дітиськами то теж ходили до церкви, бо ще не мали як сказати мамі шо не підуть бо вони готи чи ше шось. Зараз я не знаю в шо вони вірять, але шлюб в церкві брали. Правда казали шо священик був в шоці може не так з їхнього одягу, де чоловік був в капелюсі-циліндрі, а наречена в гадах до сукні, а з зовнішнього вигляду гостей, де дівчонки не лише з червоним волоссям, а й в залізяччі всякому, в носі, вухах, бровах, тощо...
Знаю одного металюгу, котрому його ідеологія абсолютно не заважає бути практикуючим християнином і коли він входить в церкву то в обморок падає пів приміщення бабульок, котрі ще його не знають :grin: . Він ходить в футболці з черепами та гітарою в церкву. А це ж ні в які ворота не лізе :grin: . Священик цієї парафії, котрий спеціалізується на роботі з молоддю вважає то не смертельним, адже Бог любить кожного з нас таким, яким ми є. Бог дивиться на нас не зверху, а зсередини. І той священик вважає, шо якшо молоді забороняти приходити в церкву в такому одязі, ві якоу їй зручно і вона живе, то тоді молоді взагалі при церкві буде мало. Такі зараз часи.
Але думаю, якшо людина глибоко в тій своїй вірі в своїх богів (чи навпаки - в невірі ні в яких богів), в мать анархію, то вона явно не святить пасок))) В мене друг - панк. Про церкву і чути не хоче. Знайомі - хіппі. Їм і без церкви цікаво жити
Гра здається писала, шо особисто я себе ні до якої субкультури не відношу. І не відносила. Так, бо я не сповідувала жодну з тих вір. Я брала лише якісь детальки, котрі мені імпонували. Чи музика, чи всякі фєнькі бісерні, чи лисина на пів голови, чи гади до спіднички, чи вирізання лезом на руках абревіатур під Ейсі-Дісі... Уе було радже вираження творчої натури, а не бажання бути частиною якогось культу. Тому не відношу себе нікуда. Хоча не вважаю субкультурників лохами чи ужас якими нерозумними. Кажу ж - якшо людина нормальна, то хоч гот, хоч емо - вона буде адекватна і цікава до спілкування і не зациклена на своїх поглядах до плювання слиною