Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Радмила » 18 березня 2014, 20:19

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

:confused:
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Перлинка » 18 березня 2014, 21:15

21 февраля 2014 08:29Выскажу свое ИМХО.1. Любая революция / перевот происходят не от нечего делать, у него есть причины и кукловоды, дергающие за нитки2. Все революционеры на следующий день после революции начинали понимать, что на выходе получилось вовсе не то, что задумывалось3. Оппозиционерам-мятежникам на страну, украинцев и так далее с высокой вышки, им нужна власть и только власть4. Вступление Украины в ЕС приведет к коллапсу экономики, ЕС Украина глубоко безразлична, она интересует эурапейцау только как рынок сбыта + потроллить РФ5. Я не знаю, кто победит в этой схватке двух ёкодзин, но знаю точно, кто проиграл - те, кто погиб неизвестно за что и неизвестно почему.

Десятки революций по миру, происходивших, как писал классик, при наличии базиса и готовности элит поддержать эту самую революцию материально, финансово и духовно - это ерунда, вот в Украине уникальная ситуация, там, видите ли, ситуация накалена.Реальность одна для всех революций - элитам надоел правящий режим. Прочие, которые торчат на майдане и гибнут - это только пушечное мясо, организаторам революции глубоко на них наплевать. Скинут они Януковича - не изменится ничего в стране, а, возможно, станет только хуже, ибо революция начнет жрать своих детей, по образному выражению.

Випадково натрапила на якомусь білоруському форумі.
Чому тільки це не всі розуміли?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення KriStar » 18 березня 2014, 21:57

я б питання зовсім по-іншому ставила. Чому ти так хочеш вірити, що нічого не зміниться? Чи може думаєш, що це мало статися за помахом чарівної палочки? Позиція: "Сиди, мовчи і буде тобі щастя!"- влаштовує далеко не всіх! Взагалі як може робити висновок людина, яка не живе в Україні, в очі не бачила того майдану. Й зважаючи на ситуацію в їхній країні, ще скоро й не побачить.
Востаннє редагувалось KriStar в 18 березня 2014, 22:04, всього редагувалось 2 разів.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення KriStar » 18 березня 2014, 22:01

: не сприймай особисто. Я маю на увазі питання, яке можна було б поставити до дописувача того форуму.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Перлинка » 18 березня 2014, 22:26

KriStar написав:я б питання зовсім по-іншому ставила. Чому ти так хочеш вірити, що нічого не зміниться?

Тому що я реалістка .
Я бачу середній зріз українця: політика ,олігарха,чиновника ,бюджетника ,службовця , найманого працівника підприємця і форумчанина).
Мені дуже шкода,але я не можу на них поставити ,тобто я не вірю ,що вони здатні побудувати щось краще від того що маємо сьогодні.
І жодна революція не допоможе.
Хіба окупація якоїсь цивілізованої європейської країни.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 18 березня 2014, 23:10

Перлинка написав: KriStar написав:я б питання зовсім по-іншому ставила. Чому ти так хочеш вірити, що нічого не зміниться?

Тому що я реалістка .

Я відповім, тому що

Людина, яка не вміє збудувати своє життя, свій дім, не може збудувати і країну. Ось і все. Одна справа на майдані майданувати, інша справа щодня своєю працею будувати свій добробут. А в сумі добробут всіх - це добробут нашої держави.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Перлинка » 18 березня 2014, 23:51

5-ий канал ,без кінця похорони ,похорони ...
За останню годину десь тричі похорони татарина ,тепер про вбитого прапорщика .
Для чого?
Щоб пробудити співчуття,агресію , відновити справедливість і за одного покласти мільйони?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 19 березня 2014, 00:16

Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Euphoria » 19 березня 2014, 15:44

Крим вже росія,то і хай собі тішаться
незнати чи Україна далі продовже там проводити виплати,то кажуть так то ні
а на рахунок грошей,Яценюк казав що пішли всі гроші на армію,і тому з соціальними виплатами буде туго
інші кажуть що їх і не буде
Euphoria Офлайн

Повідомлення Euphoria » 19 березня 2014, 15:45

Перлинка тяжко на те все дивитись...
Euphoria Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість