Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення nadusha » 18 березня 2014, 18:07

Российские военные нанесли пулевые ранения украинскому офицеру, - Минобороны

Министерство обороны Украины заявляет о раненом офицере в результате провокаций со стороны российских военнослужащих. Об этом заявил командующий военно-морскими силами Сергей Гайдук в ходе селекторного совещания, передает корреспондент РБК-Украина.

"По результатам выполнения заданий по состоянию на 16:00 в Симферополе офицер имеет два пулевых ранения в ногу",- заявил Гайдук.

По его словам, офицеру оказана медицинская помощь, угрозы жизни нет.

Гайдук отметил, что российские военнослужащие используют огнестрельное и травматическое оружие с целью запугивания украинских военнослужащих

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Sms » 18 березня 2014, 18:14

Вчора говорила з подругою з Криму,з Симферополя.В них все спокiйно.Люди щасливi. Судячi з заяви Яценюка,Украiна Крим вiдпустила
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 18 березня 2014, 19:02

Наскільки я чула, серед усіх Кримчан найщасливіші власне Сімферопольці, бо, як я розумію, по-перше, саме в Сімферополі дуже багато росіян (через військову частину і не тільки), а також в Сімферополі майже не залежать від туризму. А от ті кримчани, що живуть на узбережжі, це переважно українці і татари, і вони в більшості живуть з туризму, і серед них як раз дуже мало зацікавлених у воз"єднанні з Росією. Мені, чесно кажучи, дуже і дуже шкода останніх, я навіть не думала, що так співпереживатиму. Але так чогось тяжко на душі через той Крим.
Вже раніше писала, що маю сестру, яка родом з Сімферополя, але останні 10 років проживає у Німеччині, то вона написала вчора в соцмережах "Поздравляю нас всех с победой" і виставила триколор. От тобі не однаково, питається? Ти живеш сама в Європі (чи гейропі, як вона сама її називає), за європейськими стандартами, маєш дітей з німецьким громадянством, але бажаєш своїм співвітчизникам жити в Росії. Якщо така патріотка Росії, то чого не переїжджаєш туди жити? Вважаю, що це дуже дволико з її боку, і підло.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Natalinda » 18 березня 2014, 19:15

Sms чисто з цікавості
А ви не говорили з подругою що буде далі? Ну щось їм там мали б розказувати. Газ, світло, хто платитиме, за якими тарифами. Щоб поїхати в Росію якщо не помиляюся все одно треба перетнути Україну :confused: чи то я зовсім географію забула. повно ж студентів вчилося у Україні, то вони тепер до нас їхатимуть як іноземці, студентську візу потрібно буде яку то там. Ну цікаво що з того приводу думають люди.
Мені чогось здається що там зараз таке піднесення як було свого часу на Майдані, а потім швидше за все прийде розчарування.....
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Радмила » 18 березня 2014, 19:33

TaniaPicaSSo написав: От тобі не однаково, питається?

От от і я про те ж. Ті "патріоти", що так мітингували в Франції, Італії і в інших країнах. Якого милого, вибачайте за слова. ,Треба було приїхати і тут країну підтримувати, а не робити видимість підтримки в інших державах. А то повиїзджали чужим панам , п'яти мити і вони за Україну. Сиділи б тихо і не позорились.

До речі, сьогодні Путін оголосив, що в Криму регіональними мовами будуть українська та татарська. Татарам таке щастя навіть і не снилось. Я думаю, що їм буде там добре жити. Принаймні є великий шанс, що Росія з Криму зробить виставковий варіант, щоб всім показати як в ній добре жити. Так як в свій час США зробила з Польщі. Я думаю. що за Крим вже хвилюватись не має приводу. А от нам що робити. Як писали в соцмережах, хто останній вийшов - того й борги.

Ситуація типу каравул. На порозі війни. Економіка в переддефолтному стані. Всі наобіцяли наобіцяли, та ніхто грошей не спішить давати. + Ще і борги. Бюджет пустий. На армію з людей по 5 гривень просять скинутись. Долар і євро вверх не ростуть вже скачуть. І ціни підуть за ними. Сьогодні вже знайомий , що торгує пральними засобами, сказав, що оце розпродує залишки по старій ціні, а нова партія буде значно дорожча, бо долар зріс. І таке буде з усім. Власне це вже в багатьох інтернет магазинах видно, де є імпортний товар. Ну а, на більшу зарплату сподіватись не має як. Надбавки ж всім обіцяли позрізати.
Слухи про продажу 50% ГТС Яцинюком в США, і вивіз золота скіфів, якось оптимізму не додає. Ну і я так думаю, що всі бачать які прості люди прийшли до влади. Зовсім зовсім не олігархи.
Іншими словами весело.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Sms » 18 березня 2014, 19:42

Таня,це те саме,щодо твоэi сестри,про що я казала пiд час майдану. Про людей,якi по сутi живуть за бугром,а у соц мережах "усiляко" пiдтримували майдан закликами: "Не здавайтесь!Разом до кiнця" тощо. Як такi патрiоти,то хай би iхали на майдан,на барикади.Тодi за тих людей менi вiдповiли,що по сутi вони украiнцi. То ж тепер i я напишу,по сутi вона Кримчанка!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 18 березня 2014, 19:46

Наталь,я напишу ввечерi,як малу вкладу :rose:
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 18 березня 2014, 19:51

Радмила написав:От от і я про те ж. Ті "патріоти", що так мітингували в Франції, Італії і в інших країнах. Якого милого, вибачайте за слова. ,Треба було приїхати і тут країну підтримувати, а не робити видимість підтримки в інших державах. А то повиїзджали чужим панам , п'яти мити і вони за Україну. Сиділи б тихо і не позорились.

В принципі я погоджуюсь, але одне діло сидіти в Європі і бажати, щоб в Україні теж жили як або в Європі, то одне (все ж логіка є), а жити в Європі і кричати, що не віддамо Україну фашистам із Європи, а тільки Росія наш брат і наше всьо - це взагалі абсурд.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Кокетка » 18 березня 2014, 19:52

:dash: а мене хвилює що нема тендерів на мед препарати :dash: :dash: :dash: де брати? те що життєвонеохідне?
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Радмила » 18 березня 2014, 20:16

До речі, хотіла сказати. Сьогодні в нас на підїзді з'явилось оголошення про збір коштів, на підтримку наших кримських військових. І пропонували перечислити кошти на мобільний рахунок - написали проміжний, та на карточку приватБанка. Іншими словами людей на тому розводять. Пропоную всім пильним тернополянкам, викидати такі оголошення і пояснювати неграмотним людям, що то просто розвод.
Прикро, що є такі махінатори, які на цьому собі заробляють.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість