TaniaPicaSSo написав: От тобі не однаково, питається?
От от і я про те ж. Ті "патріоти", що так мітингували в Франції, Італії і в інших країнах. Якого милого, вибачайте за слова. ,Треба було приїхати і тут країну підтримувати, а не робити видимість підтримки в інших державах. А то повиїзджали чужим панам , п'яти мити і вони за Україну. Сиділи б тихо і не позорились.
До речі, сьогодні Путін оголосив, що в Криму регіональними мовами будуть українська та татарська. Татарам таке щастя навіть і не снилось. Я думаю, що їм буде там добре жити. Принаймні є великий шанс, що Росія з Криму зробить виставковий варіант, щоб всім показати як в ній добре жити. Так як в свій час США зробила з Польщі. Я думаю. що за Крим вже хвилюватись не має приводу. А от нам що робити. Як писали в соцмережах, хто останній вийшов - того й борги.
Ситуація типу каравул. На порозі війни. Економіка в переддефолтному стані. Всі наобіцяли наобіцяли, та ніхто грошей не спішить давати. + Ще і борги. Бюджет пустий. На армію з людей по 5 гривень просять скинутись. Долар і євро вверх не ростуть вже скачуть. І ціни підуть за ними. Сьогодні вже знайомий , що торгує пральними засобами, сказав, що оце розпродує залишки по старій ціні, а нова партія буде значно дорожча, бо долар зріс. І таке буде з усім. Власне це вже в багатьох інтернет магазинах видно, де є імпортний товар. Ну а, на більшу зарплату сподіватись не має як. Надбавки ж всім обіцяли позрізати.
Слухи про продажу 50% ГТС Яцинюком в США, і вивіз золота скіфів, якось оптимізму не додає. Ну і я так думаю, що всі бачать які прості люди прийшли до влади. Зовсім зовсім не олігархи.
Іншими словами весело.