Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 15 березня 2014, 14:16

phpBB [video]
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення nadusha » 16 березня 2014, 09:21

Народный артист СССР и депутат Госдумы Иосиф Кобзон заявил о том, что обращение российских деятелей культуры с поддержкой политики президента России Владимира Путина в Украине и Крыму он не подписывал, но считает очень ответственным поступок коллег, пользующихся значительным моральным весом и влиянием в российском обществе. Об этом певец рассказал в эксклюзивном комментарии Gordonua.com.
"Получилось так, что мне приходится оправдываться за то, чего я не совершал. Мне незачем это делать – я ничего не подписывал. Более того, ко мне даже никто не обращался с просьбой такое обращение поддержать", – утверждает Кобзон.

Певец отметил, что все те деятели культуры, которые поддержали обращение – глубоко уважаемые им люди, а также допустил возможность подписания им письма в поддержку российского президента.

"Все подписанты мне хорошо знакомы и я их глубоко уважаю. Я даже, может, и разделил бы их мнение, если бы они ко мне обратились", – не скрывает депутат Госдумы.

Напомним, 13 марта на сайте министерства культуры Российской Федерации было опубликовано обращение российских деятелей культуры в поддержку действий России и позиции президента РФ Владимира Путина относительно Крыма.

Среди подписавших письмо значилась и фамилия народного артиста СССР и депутата Госдумы певца Иосифа Кобзона.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення nadusha » 16 березня 2014, 09:37

Ще таке
Один з діячів культури і мистецтва, які підтримали агресію президента РФ Володимира Путіна в Україні, помер дев'ять років тому. "Серед підписантів листа діячів мистецтв на захист В.В. покійний Віктор Юхимович Цигаль", - написав галерист Марат Гельман в твіттері. Справді, під 469-м номером у списку на сайті міністерства культури між Церетелі З.К. та Цискарідзе Н.М. значився "Цигаль В.Є., заслужений художник Росії". Як відомо, Віктор Цигаль помер у 2005 році. Пізніше, вдень 15 березня, список на сайті Мінкульту був відредагований, і тепер покійний художник в ньому відсутный.

Більше читайте тут:
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 16 березня 2014, 11:01

А Кобзон хай не відмазується. Його позиція давно відома:

Народный артист СССР Иосиф Кобзон поддержал запрет концертов украинской группы «Океан Эльзы» и осудил музыкантов за выступления на Майдане. В интервью «Комсомольской правде» музыкант рассказал, что участники группы заслужили такое отношение к себе.

- Не пускают поделом! – заявил Иосиф Давыдович. - Потому что они на Майдане выступали. Нужно же быть разборчивыми. Ребята, это не шутки! Ребята, а зачем вы выступали на Майдане? Почему вы мужественно не сказали, что не можете участвовать в бандитских акциях? Разве вы забыли подвиг наших молодогвардейцев в Донбассе в годы Великой Отечественной? И почему после Майдана в Россию хотите приехать? Покормиться? Кормитесь у себя!

По словам Иосифа Кобзона, его тоже звали выступить на Майдане.

- Но я сказал, что не собираюсь петь перед бандитами, - объяснил исполнитель. - А вот в Крым, в Севастополь с удовольствием поеду. Я уже сказал об этом в министерстве культуры России - как будет такая возможность, сразу же полечу.

Влиятельные общественные деятели и депутаты Государственной Думы РФ предложили выдвинуть президента России Владимира Путина на Нобелевскую премию Мира. Депутат ГД РФ Иосиф Кобзон заявил, что Путин достоин такого звания больше, чем президент США Барак Обама. У общественных деятелей нет никаких сомнений по поводу того, что президент России - человек 2013 года, это послужит хорошим подспорьем для рассмотрения выдвинутой кандидатуры.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення nadusha » 16 березня 2014, 17:09

Підписуюсь під кожним словом!
| +
Янукович розбудив у нас гідність. Путін пробуджує патріотизм. Усупереч їхнім первісним планам. Реалізація яких спростила розуміння речей. Оскаженілі "антифашисти" показали всім обличчя справжнього фашизму. Насельник Кремля, який намагався зі своїми "зеленими чоловічками" виставити весь світ ідіотами, виглядає ідіотом в очах усього світу. Потураючи сепаратизму, він ризикує випустити джина з пляшки із запалювальною сумішшю. Але це його проблеми. У нас — свої. Вирішувати їх нам. І вирішимо. Питання у часі та ціні. Бо відповідальні за ухвалення рішення часу не цінують і ціни собі не складуть.

Коли Майдан із Січі перетворився на музей, із кухонних щілин вилізли мародери, які пересиділи стрілянину. Банальні гопники видають себе за "робін гудів". Тилові пацюки — за героїв. А справжні герої продовжують війну. За поранених, за тих, хто в полоні у бандитів. За країну. Майдан забезпечив санацію, але став лише прологом до катарсису.

Замість очищення ми отримали поки що лише косметичну зачистку, замість обіцяної люстрації — вилов "стрілочників". Палії в безпеці. Ви вважаєте, що компетентні органи не знають, де перебуває Андрій Клюєв? Ви не знаєте, чому Сергій Клюєв — власник Межигір'я — ходить залою Ради і сколочує собі депутатську групу? Ви вірите, що клоун Клінчаєв — справжній організатор погромів у Луганську? Ви впевнені, що справжніх натхненників шукають? Хто небезпечніший — переляканий Добкін чи недоторканний Медведчук? Який нікуди не втік і, за твердженням одних джерел, зустрічається з в.о. президента, за твердженнями інших, фактично веде з Путіним переговори від імені України.

Тепер модно цитувати Черчілля. Його фраза "Якщо країна, вибираючи між війною і ганьбою, вибирає ганьбу, — вона отримує і війну, і ганьбу" стала класичним мемом. Але є ще два актуальних афоризми. "Війна — це в основному перелік помилок і прорахунків". "Відповідальність — це та ціна, яку ми платимо за владу".

У кожного, хто часто бував на Майдані, є свій день, коли було справді страшно. Вранці 20-го лютого фізично відчув смисл вислову "похололо всередині". Ще місяця не минуло відтоді, а здається, це було в минулому житті. Пам'ятаю страх в очах опозиційних політиків, які стояли за сценою після інформації, що штурм розпочнеться з хвилини на хвилину. Пам'ятаю полегшення, яке прийшло на зміну цьому страхові, коли вони почули про рішення розпочати пленарне засідання. Можливо, хтось щиро вірив, що саме в залі буде знайдено рішення, яке дозволить уникнути бойні. Але в очах дуже багатьох виразно читалося всепоглинаюче бажання швидше забратися з усіяного трупами місця, здатного перетворитися на братську могилу. Чи маю право я їх засуджувати? За це, напевно, ні. Від людини важко вимагати подвигу. За те, що було потім, — так. Усупереч поширеним фразам про мобілізацію перед лицем спільного ворога, про мораторій на критику "своїх" et cetera.

Сергій Рахманін
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 16 березня 2014, 22:57

Вже всi готовi воювати? Чи то з тиждень тому тут плакали,що не пустите чоловiкiв на вiйну. Чи готовi тiльки руками тих,хто сам рветься? А моя хата з краю...
Неминуче Крим Украiна втратила.Не впевнена,що на Росiю вплинуть санкцii,якими,як пальчиком мама,грозить свiт.Тепер лиш питання чи на цьому закiнчиться. Чи слiдом не буде Харкiв,Донецьк,Луганськ... Влада наразi,не чуэ людей. Все повторюэться...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення flash-ka » 16 березня 2014, 23:20

думаю воювати хоче лише путин....всі інші або не хочуть або дуже не хочуть...
боротьба людей з владою це одне, а війна між державами це ....нема слів.......хай йому грець.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Sms » 17 березня 2014, 00:12

flash-ka написав:думаю воювати хоче лише путин....всі інші або не хочуть або дуже не хочуть...
боротьба людей з владою це одне, а війна між державами це ....нема слів.......хай йому грець.

Просто у статті , наведненій вище, агітується йти вже воювати!Тому і спитала.
А я завжди була і лишуся напевно пацифісткою, що надіється і вірить , що дипломатія і перемовини можуть вирішити любу проблему. :yes:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Dribchuk » 17 березня 2014, 00:17

Мені обідно одне - Україна просто стала місцем де тепер Путін буде показувати який він "крутий" перед США , а ще більша буде біда як вони почнуть доказувати що вони "крутіші". Розвалять нам нашу державу. Хочуть воювати хай дують на свої території і там воюють. Кісільов заявив що росія єдина країна яка може перетворити США в ядерний пил. Я не готова вмирати за чиїсь шизофренічні амбіції. Бажаю Путіну скорішого майдану в Москві.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення TaniaPicaSSo » 17 березня 2014, 00:41

Sms написав:А я завжди була і лишуся напевно пацифісткою, що надіється і вірить , що дипломатія і перемовини можуть вирішити любу проблему. :yes:

Хотілось би у це вірити. Але схоже, що без війни сдідом за Кримом
Sms написав:буде Харкiв,Донецьк,Луганськ...

Звісно, нехай краще ці області разом зі своїми мешканцями перейдуть до наших північних сусідів, аніж ціною власних життів вони будуть обороняти свою землю. Тим більше, що схоже, що їм воно не дуже і треба. Більшість спить і бачить себе в складі Росії. То нехай йдуть туди з миром. Зрештою, це їм вирішувати, тим, хто там живе - протистояти чи здаватися. Але я думаю, якщо Крим так легко піде від України, то за ним обов"язково Путін продовжить свою акцію по захисту російськомовних в інших областях України :mamba:

П.С. Sms, то ти вже визнаєш, що Росія втручається у внутрішню політику України?
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей