Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Політичні новини України

Повідомлення Галина » 28 лютого 2014, 10:58

Sms написав:?Сотники самооборони вивозять автiвками цiнностi з Мiжгiрря

Де таке є офіційно сказано???
Sms написав:Булатову дали мiнiстерство,до якого вiн навiть освiти не маэ вiдповiдноi...

З цим теж не згідна. Не підтримую такого ходу.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Політичні новини України

Повідомлення Радмила » 28 лютого 2014, 11:04

Цікаво, що обурення виклакало, що Межигірря вивозять, мовляв неправда. А щось не чую реакції по інших фактах. Особливо по тих що зараз в Сумах відбувається. Чи то так є нормально? Це за таку демократію Ви всі боролись? З автоматом, матами, побиттям?
Що ж всі мовчите? Може хто не чув не бачив? То подивіться.
phpBB [video]

phpBB [video]
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 28 лютого 2014, 11:06

Вчора Москаль оприлюднив факт.Пiсля цього вирiшили зробитти опис майна.Зараз з тел.Пiзнiше пошукаю посилання на компi.Зi слiв очевидцiв,жителiв Киэва нам не показують скiльки розграблених маэткiв Регiоналiв...Граб награбоване...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 28 лютого 2014, 11:10

Ну що зараз змiнилось? Вигнали Януковича сiмейку,прийшла сiмейка Тимошки.Яценюк вже заявив,що будуть скорочувати видатки,в першу чергу за рах. Субсидiй i соц виплат. Чому не починають з з.п депутатiв? Де та прозорiсть влади? Що конкретно для тебе змiнилось з вигнанням Яника ?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення Радмила » 28 лютого 2014, 11:13

СМС має на увазі, що навіщо було город городити. Країну руйнувати і все палити, як свої те саме роблять. Крадуть і розтаскують навіть з майдану тягнуть шкарпети. Навіщо було стільки смертей каліцтва, якщо люди лишились ті самі.
І офіційно так, 8 березня не можна святкувати і вчителям нести подарунки, а неофіціно натякнули, що вдома вчителя можна привітати.

На що була та революція? Щоб інші почали красти? Чи Ви не бачите, що ж насправді тепер відбувається? І хто з того скористав? Чи прийшли нові люди до влади? Всі ті самі, що там не раз побували. Вже собі добре взяли. Чи в опозиції маєтків не має? А вони тепер будуть країною керувати. Про що Ви говорите? Кров'ю все полили, а люди які були такі й лишилис. Тільки біди в країні зробили.
Чи тепер будуть квартири з автоматами вимагати, бо їм так має бути. І в кого автомат в тогго всі права, а як хочеш ти те мати, то піди в нього автомат відбери. Очі відкрийте. Що зараз в країні робиться. Які закони перші поприймали. Чи той закон про мову, був такий ключовий? Що так людей на Сході збурив. Чи Тягнибок незаявляв, що росіяни будуть - негромадяни. А тепер відхрещуєтся. Брехня на брехні.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 28 лютого 2014, 11:17

Ви розумiэте,що далi нас може чекати вiйна в Криму?95% населення Криму вже за приэднання до Росii.Те,що нам показують,що Кримськi татари за нову владу,це не зовсiм так.Лиш 15% з них,що входять до складу Меджилiсу,решта 85% пiдтримують приэднання до Росii.Погуглiть,побалакайте з друзями з Криму,якщо в Вас такi э...
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 28 лютого 2014, 11:34

Радмила написав:Цікаво, що обурення виклакало, що Межигірря вивозять, мовляв неправда. А щось не чую реакції по інших фактах. Особливо по тих що зараз в Сумах відбувається. Чи то так є нормально? Це за таку демократію Ви всі боролись? З автоматом, матами, побиттям?
Що ж всі мовчите? Може хто не чув не бачив? То подивіться.
Прихований текст

Якщо я не помиляюсь, то Рівне, а не Суми.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 28 лютого 2014, 11:41

А це бачили?

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Політичні новини України

Повідомлення Радмила » 28 лютого 2014, 11:45

Перлинка написав:Якщо я не помиляюсь, то Рівне, а не Суми.

Так в Рівно. Я сплутала. В Сумах, там памячтник воїнам -визволителям розколупали.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Політичні новини України

Повідомлення Sms » 28 лютого 2014, 11:48

Факт грабунків від Москаля:

Факт про Кримських татар :
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей