Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Радмила » 23 листопада 2013, 00:55

KriStar написав:так це й була одна з умов, що фінансова допомога для України надаватиметься лише тоді, коли ефективно працюватимуть заходи щодо боротьби з шахрайством та корупцією. Щоб контролювати ефективність використання коштів та захистити фінансові інтереси ЄС, це один з розділів умови. Контроль на рівні не лише нашої держави.

І того так важливо було Юлю випустити, бо вона має за цим слідкувати. В неї в цьому великий досвід.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Радмила » 23 листопада 2013, 00:58

westa написав:Радмила , напишіть , будь ласка переваги , які ми отримаємо від вступу в Митний союз.

СМС вже гарно написала.
Ну а я вже вище писала, згадайте, які збитки мала Україна, від молочних, цукеркових війн.
Завтра пошла нас Росія, і куди тих 25% товарів в ЄС? В них своїх повно і ще кращих. І що далі? а далі все. Приїхали. Склади затоварені , виробництво паралізоване. Україна Гуд бай.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення KriStar » 23 листопада 2013, 01:00

[/quote]
Радмила написав:А що не вступ України в ЄС - це автоматично скасовує незалежність і ми вже звемось Росія
:pardon:, але відчувається якась двозначність у ваших словах.
Радмила написав:Союз піднімався з руїн після війни.В союзі не був застій. Була економіка, була робота, для всіх. Була освіта - для всіх. Була медицина для всіх. Якщо це застій, то поверніть мені цей застій
В союзі все було так добре, та
Радмила написав: Незалежність=розвинута сильна економіка.

Радмила написав:Вас налякали казкою, а Ви вірете.
, можливо це Ви боїтеся змін? Інколи, надія-один з вирішальних важелів впливу+ зусилля... Я виходжу з дискусії, залишившись при своїй думці, зрештою, як і Ви при своїй :yes:
Востаннє редагувалось KriStar в 23 листопада 2013, 01:02, всього редагувалось 1 раз.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 01:02

westa написав:І ви за цим жалкуєте ?

Ні, особисто я жалкую, що моя мама на пенсії змушена працювати. Що свою квартиру я заробляла потом і кровю на 2 роботах і невідомо скільки ще буду виплачувати її і чи виплачу. Шкодую, що не маю змоги поїхати з батьками відпочивати куди хочу. Шкодую, що не можу вільно сісти на літак і полетіти до родичів у Владівосток...
За СОЮЗУ це все було реально. Моя бабуся - вийшовши на пенсію - не змушена була працювати, щоб прогодувати себе, а відкладала гроші для онуків і дітей. Моїй мамі по закінчені ВИШу надали й роботу за спеціальністю й квартиру, де вона оселилася разом з сім'єю. За часів СОЮЗу моя мама відпочивала і в Польщі, і в Грузії, і в Румунії. А ще літала до родичів в Молдову і Москву двічі на рік!!!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 01:04

Радмила написав:В неї в цьому великий досвід.

насмішила ? Лазаренку певно в США щикається :)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 23 листопада 2013, 01:04

я не боюсь змін. Я за те, щоб люди ДУМАЛИ, а не сліпо вірили пустопорожнім обіцінкам. Дивились на факти. А більшість західних українців упереджено ставляться до Росії, і не хочуть зважити на реальні факти. Їм Росія - як червоне для бика. Ось і все.
А дискусія, це можливість висловити свою думку. Ви при своїй, я при своїй. А може хтось подивиться на факти по-новому. І захоче більше розібратись, і мати СВОЮ думку , а ненавязану з телевізора.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 01:06

KriStar написав:Інколи, надія-один з вирішальних важелів впливу+ зусилля...

це називається: "Надейся и жди - вся жизнь впереди!" Лише бовтання язиком, жодного факту!
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення KriStar » 23 листопада 2013, 01:13

знаєте, Європа живе набагато краще від нас, що в економічному, що в соціальному плані. І це залишається фактом!!!
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 01:18

KriStar написав:знаєте, Європа живе набагато краще від нас, що в економічному, що в соціальному плані. І це залишається фактом!!!

але вступ до ЄС не панацея для економіки України, як не крути. І це теж залишається фактом.
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення eney » 23 листопада 2013, 01:46

Чого ж так багато наших українців повтікали з Європи, прямо як миші з корабля що тоне!
Ага памятаю як поляки ЄС матюкали, тільки там нема таких олігархів як наші, вони і до ЄС не погано жили. А ви собі уявіть як нашим дадуть грошики і ті їх швиденько по кишенях розпихають, а не на промисловість.
Ні я не проти ЄС, просто нам туди рано, нам рости ще треба, ми хоть кулягаєм на обидві ноги, але могилу рити ще рано, бо та кульгавість від дьоргання в сторони, а як перестанем дьоргатись, оберем нормальну владу, вилічимось , отоді буде час брататись з кимось.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей