Глобальні оголошення!

Суд над Тимошенко

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Суд над Тимошенко

Повідомлення Lesya » 27 червня 2011, 12:50

Про рильце в пушку сперечатися не буду, бо це обов"язковий атребут політика. Але за неї справді жити було краще. Була світова криза - мало хто відчув на своїй шкурі, ціни виросли на копійки. Тепер кризи нема - ціни виросли на дещо в н разів. + створені штучно дефіцити. От наш тернопільський виробник гречки Екор - їм міська влада заборонила виробляти більше гречки в місяць, вони ледь працювали, хоч сировини предостатньо.
Судять за газ? Але тоді ціни не виросли, а після нового договору ростуть! Нам вистарчить того газу який виробляємо? А дзузьки!!! За рік-півтора майже всі родовища викуплені чи взяті в довгострокову оренду 2-3 ма кланами мільярдерів-регіонілів, бо в них виробництво потребує багато газу. Тому для населення потрібно купляти за євро!
А ще за правління Тимошенко нікого не усували з посади кулею в лоб чи нещасним випадком. Тільки в нашій області знаю вже 6 випадків за рік.
І чому тепер бабусі позбавлені проїзду безкоштовного? Не заслужили?
Вона крала, бо носить дизайнерський одяг? А як премєр має виглядати? А що, Янукович чи Азаров носять речі з розпродажу на базарі? Чи може вони, заслужені пенсіонери, зменшать собі пенсію?
Коротше, я зла! А писати можна до посиніння пальців.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення ЗІрка » 27 червня 2011, 19:20

я знаю альтернативу Юлі, але тут і так вже пропаганди в темі до фіга
і не слабаки, а не пускають їх до "корита" юлі-шмулі, яники-драники
вибачте, не люблю опускатися до обзивань, але ця чергова масовочка під судом і знов нещасна тимошонка мене вже дістали.
опять двадцять пять.
Востаннє редагувалось ЗІрка в 27 червня 2011, 20:03, всього редагувалось 1 раз.
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Перлинка » 28 червня 2011, 14:12

дівчата,треба просто тверезо мислити

в 2004 я була за помаранчевих,але на майдані не стояла і не кидалась за них на амбразуру

мій чоловік ще тоді сказав ,що всі вони на одне лице,але заЯнуковича все лишеться як є,а за помаранчевих є шанс жити краще.

Мене тоді всі друзі мало не зневажали ,що ми так спокійно до цього відносимось,чуть лі не силою витягли на місцевий майдан .Слідкувала за подіями по телику,слухала радіо,переживала ,але не настільки щоб ломитись до Києва ,мерзнути там і т.д.

Може тому то й розчарування моє не таке велике,так само зараз не маю особливих ілюзій,просто на сьогоднішній день не бачу іншої реальної альтернативи.

А якщо всі хто колись підтримував зречуться теперішньої опозиції,з якої практично нічого не лишилось,то Янику всі карти в руки,кому ви тоді цим робите гірше???
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Lesya » 28 червня 2011, 18:04

І я альтернативи не бачу. Не проглядається на горизонті чесний політик, готовий працювати за ідею держави, в якого "руки нічого не крали" :grin:
Тато бачить такого в особі Кличка. Мовляв він заробив свій статок власним кулаком і красти не буде, бо має світову репутацію. І що з того? Київ рік без мера, Кличко рипається, шумить, в перерві між боями-тренуваннями, а толку 0.
І так всюди і зі всім (всіма).
В нас просто немає гордості за державу, немає поняття, що спочатку ти на країну, а тоді країна тобі. В нас золоте правило - Україна рідна мати - не вкрадеш, не будеш мати. Чого хотіти, маючи таку свідомість?
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення ЗІрка » 28 червня 2011, 19:20

найбільше зло це вибирати з двох зол замість шукати правильного шляху
і Юля не веде нас до Європи, а йде туди сама не оглядаючись

ми завжди були войовничою козацькою нацією, яка не тільки могла себе захистити, а й робила набіги з метою поживи та визволення своїх людей на інші держави
а тепер боїмося ризикнути "аби часом мій голос не пропав"
мені за нас встидно
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Alisa » 28 червня 2011, 19:54

Зірка, ти щось перебільшуєш ;-) . Коли ми були козацькою нацією? За Польщі, Австро-Угорщини, Росії чи в СРСР...

Блін, ось не люблю я оці промови про те, що ми самі обрали владу, про 2 золи, що самі винні...
Зірка, не бери на себе багато і стидайся не за всіх ;-) .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення ЗІрка » 28 червня 2011, 20:58

добре, буду тільки за тих, у кого встиду вже не лишилося
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Alisa » 28 червня 2011, 21:29

А як на мене, з двох зол - треба вибирати менше. Або те, що ближче власним інтересам :) .

Голос проти всіх - це не вияв гордості, це реальний пофігізм ;-) .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення гра з вогнем » 28 червня 2011, 21:49

на мою думку пофігізм, безвідповідальність та відсутність власної твердої позиції та переконань - це вибирати менше зло і вважати, що обравши негідника до влади можна потім на цю ж владу нарікати чи просторікувати щодо її злочинних дій. обравши зло - отримав зло.
чітка позиція як на мене - це та позиція, яка виважена, прийнята і усвідомлена.

про гордість, щоправда, незрозуміла закиду, мій вибір не був виявом гордості, а був відображенням реальної ситуації, яка склалася на момент голосування.
я не могла обирати те зло, яке менше. оскільки вважаю, що зло залишається злом, а обирати можуть лиш ті, хто дотичні до нього і мають з цього зла ту чи іншу вигоду і забувають, що зло завжди повертається до того, хто його робить або сприяє його процвітанню.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 28 червня 2011, 21:50

гра з вогнем написав:на останніх виборах, у яких брала участь, голосувала проти всіх. оскільки вважаю, що навіть маленьке зло залишається злом.

а якого результату ти очікуєш таким своїм вибором?
тобто,допустимо ,це правильна позиція і всі проголосують проти всіх,а що має бути далі?

випадуть із списків Тимошенко і Янукович,вам подадуть інші кадидатури,з тими ж коками ,лиш в профіль.
Чесних політиків не буває,чесні або в те болото не лізуть,або їх прибирають по дорозі.
А правити по любому хтось буде.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей