Про рильце в пушку сперечатися не буду, бо це обов"язковий атребут політика. Але за неї справді жити було краще. Була світова криза - мало хто відчув на своїй шкурі, ціни виросли на копійки. Тепер кризи нема - ціни виросли на дещо в н разів. + створені штучно дефіцити. От наш тернопільський виробник гречки Екор - їм міська влада заборонила виробляти більше гречки в місяць, вони ледь працювали, хоч сировини предостатньо.
Судять за газ? Але тоді ціни не виросли, а після нового договору ростуть! Нам вистарчить того газу який виробляємо? А дзузьки!!! За рік-півтора майже всі родовища викуплені чи взяті в довгострокову оренду 2-3 ма кланами мільярдерів-регіонілів, бо в них виробництво потребує багато газу. Тому для населення потрібно купляти за євро!
А ще за правління Тимошенко нікого не усували з посади кулею в лоб чи нещасним випадком. Тільки в нашій області знаю вже 6 випадків за рік.
І чому тепер бабусі позбавлені проїзду безкоштовного? Не заслужили?
Вона крала, бо носить дизайнерський одяг? А як премєр має виглядати? А що, Янукович чи Азаров носять речі з розпродажу на базарі? Чи може вони, заслужені пенсіонери, зменшать собі пенсію?
Коротше, я зла! А писати можна до посиніння пальців.