pan_kotskyy написав:от дивно мені це. від бойкоту постраждає хто? російські підприємці, які хто зна яку позицію мають щодо цього конфлікту, люди,
У всьому спрацьовує ланцюгова реакція. Так, спершу постраждають люди, підприємці чи митці, а вони в свою чергу повинні тиснути на свою владу - логічно, нє? Якщо вони не підтримують дії своєї влади, то повинні це якось виразити, а якщо підтримують, то повинні задуматись, чому весь світ від них зараз відвертається і ніхто не хоче з ними мати справи? Бо вони одні хороші, а цілий світ поганий?
І коли всі країни не захочуть нічого і нікого російського, це вдарить по економіці цілої країни, а також по крупних бізнесменах та олігархах, а ті вже в свою чергу мають вихід на президента.
До речі, ті, кому вже стало соромно за дії своєї влади, вже зарухались:
Ахеджакова, Акунін, Улицька, Биков та інші російські інтелігенти ініціюють Конгрес проти війни
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
І взагалі дана ситуація тільки ще більше підтвердила, хто є хто. Серед тих, хто не підтримує Путіна, митці, інтелігенти, вчені, люди, які завжди виступали з власною думкою, а серед тих, хто за нього - поп-виконавці, народні артисти, держслужбовці, всі, хто близько до корита, так би мовити.
Мені виглядає цілком логічним, що:
Безруков за Путіна, Ахіджакова - проти;
Задорний за, Жванецький проти;
Газманов, Кобзон, Расторгуєв за, Шевчук, Макаревич, Земфіра проти,
Лукьяненко за, Акунін проти.
Бондарчук за, Кончаловський проти.
Ну і так далі. Все досить передбачувано, як на мене. Я ніким не здивована.
Ще ця стаття російського режисера Александрв Сокурова дуже мені сподобалась. Все дуже чітко і влучно написано:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!