Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Sms » 13 березня 2014, 20:06

Дівчатка, а от і підтвердження моїх слів щодо цензури:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Госкомтелерадио Украины обратился к руководителям украинских телеканалов с просьбой временно исключить из программ развлекательные программы и фильмы, пропагандирующие российскую армию.

Фільм "9 рота", "Кавказский пленник", "Блокпост" під цензурою. Це перші, які мені спали на думку. Що скажете? Чи тут теж "Я такі фільми не дивлюся, тож мені всерівно"? Питання не в Ваших особистих смаках, а в загальному у впровадженні цензури!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення KriStar » 13 березня 2014, 22:51

"захист", думаю, :confused: в такому вигляді не потрібен нікому.
phpBB [video]
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення TaniaPicaSSo » 14 березня 2014, 00:00

Sms написав:Що скажете? Чи тут теж "Я такі фільми не дивлюся, тож мені всерівно"? Питання не в Ваших особистих смаках, а в загальному у впровадженні цензури!

Мені особисто все рівно, бо таки не дивлюся такого це раз, і взагалі телевізора не маю, то якби що хотіла із забороненого подивитись, дивилась би в неті.
Але я все ж проти цензури, хоча, як я раніше писала, я за бойкот усього російського (принаймні на даний момент до припинення втручання Росії в Україну), але вважаю, що цей бойкот має йти знизу, щоб люди самі бойкотували, не ходили на концерти рос. виконавців, не купували російське і т.д. Також на рівні окремого каналу може бути прийняте рішення припинити показ рос. фільмів та передач, але я проти того, щоб то диктувалося зверху, однозначно проти.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення pan_kotskyy » 14 березня 2014, 00:54

TaniaPicaSSo написав:я за бойкот усього російського (принаймні на даний момент до припинення втручання Росії в Україну), але вважаю, що цей бойкот має йти знизу, щоб люди самі бойкотували, не ходили на концерти рос. виконавців, не купували російське і т.д. Також на рівні окремого каналу може бути прийняте рішення припинити показ рос. фільмів та передач, але я проти того, щоб то диктувалося зверху, однозначно проти.

от дивно мені це. від бойкоту постраждає хто? російські підприємці, які хто зна яку позицію мають щодо цього конфлікту, люди, що звикли дивитись російські канали-фільми, не всі такі мудрі з нетом щоб подивитись що хочуть;
і як завжди, верхівки це торкнеться мало або взагалі пройде стороною.... а бойкот - це реакція, причина, яка негативно настроюватиме тих же росіян чи російськомовне населення і даватиме додаткові причини для радикальніших дій.
Навіщо підкидати палиць у вогонь?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 14 березня 2014, 01:26

pan_kotskyy написав:от дивно мені це. від бойкоту постраждає хто? російські підприємці, які хто зна яку позицію мають щодо цього конфлікту, люди,

У всьому спрацьовує ланцюгова реакція. Так, спершу постраждають люди, підприємці чи митці, а вони в свою чергу повинні тиснути на свою владу - логічно, нє? Якщо вони не підтримують дії своєї влади, то повинні це якось виразити, а якщо підтримують, то повинні задуматись, чому весь світ від них зараз відвертається і ніхто не хоче з ними мати справи? Бо вони одні хороші, а цілий світ поганий?
І коли всі країни не захочуть нічого і нікого російського, це вдарить по економіці цілої країни, а також по крупних бізнесменах та олігархах, а ті вже в свою чергу мають вихід на президента.

До речі, ті, кому вже стало соромно за дії своєї влади, вже зарухались:
Ахеджакова, Акунін, Улицька, Биков та інші російські інтелігенти ініціюють Конгрес проти війни

І взагалі дана ситуація тільки ще більше підтвердила, хто є хто. Серед тих, хто не підтримує Путіна, митці, інтелігенти, вчені, люди, які завжди виступали з власною думкою, а серед тих, хто за нього - поп-виконавці, народні артисти, держслужбовці, всі, хто близько до корита, так би мовити.
Мені виглядає цілком логічним, що:
Безруков за Путіна, Ахіджакова - проти;
Задорний за, Жванецький проти;
Газманов, Кобзон, Расторгуєв за, Шевчук, Макаревич, Земфіра проти,
Лукьяненко за, Акунін проти.
Бондарчук за, Кончаловський проти.
Ну і так далі. Все досить передбачувано, як на мене. Я ніким не здивована.

Ще ця стаття російського режисера Александрв Сокурова дуже мені сподобалась. Все дуже чітко і влучно написано:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 14 березня 2014, 11:28

Парламент Европейского Союза принял окончательную резолюцию по вопросу российского вторжения в Украину. Она — достаточно жесткая. ЕС требует немедленного возвращения российских войск на территорию их постоянной дислокации. Будущий Крымский референдум, по мнению парламентариев, незаконен, а к российским властям следует незамедлительно применить санкции.

«Члены Европарламента приветствуют решение Европейского Совета от 6 марта отложить переговоры о либерализации визового режима и партнерстве с Россией. В случае присоединения Крыма к Российской Федерации Европейский союз должен немедленно ввести эмбарго на поставки оружия и товаров двойного назначения, применить визовые ограничения, заморозить счета и ввести ограничения в отношении российских компаний, в частности в энергетическом секторе, в полном соответствии с европейским законодательством».

Джерело
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TaniaPicaSSo » 14 березня 2014, 11:48

Вчорашні фото та відео з Донецька. На даний момент троє загиблих.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 14 березня 2014, 17:34

Мене дуже дивує така агресія... Особливо як порівняти з майданом, там більшість людей - позитивні, освідчені, прогресивні, дружелюбні, дисципліновані, виховані. Згадую епізод, коли тітушок провели коридором ганьби і відпустили, ніхто не підняв на них руку. А в Харкові звірі били тих 30 майдан як гаманів... В мене часом складається думка, що ті проросійські люди і на Сході ,і на Півдні - зазомбовані, наперед налаштовані на агресію, силу та глухі до доводів опонентів. Біомаса...
Вчора говорила з чоловіковим двоюрідним братом. Саша живе в Новій Каховці, він і його сім"я розмовляють російською, в Росію категорично не хочуть, їздив колись в гості до свого рідного брата Сергія в Кіровськ, то надивився на "прєлєсті" Росії в глибинці... Каже Саша, що вчора говорив з тим братом по Скайпу, то посварилися - Сергій вперто не вірить в те, що говорить йому рідний брат, а сліпо довіряє російському телебаченню. На питання Саші: "Ти кому віриш - рідному братові чи вашому телебаченню?", відповідь була - телебаченню і Путіну... Зомбі...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Sms » 14 березня 2014, 21:00

"Знімаю шляпу". Єдина людина, яка тверезо зараз дивиться на речі і не боїться озвучити їх!!!
phpBB [video]
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Радмила » 14 березня 2014, 22:47

Про демократію, про люстрацію.... за що боролись

Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей