Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Радмила » 12 березня 2014, 20:59

олеся написав:Радмила те що неправду показують і тим самим вводять в оману глядачів то це по твоєму демократія?.. І дозволяти зводити наклеп відтепер це теж нормально?

Перше, хто має вирішувати, що правда, а що ні? Правда, як правило десь посередині між крайніми точками. І люди мають право, цю правду самі віднайти. А інакше - це вже просто тотальна цензура. Якщо там неправда, то розвінчуйте її. І люди бачучи спростування в українських новинах. меньше будуть вірити.
І якби в нас дозволяли лише ті канали, які показуть правду, то мабуть лишились би канали про природу і дитячі мультяшки. Бо на всіх інших, в тій чи іншій мірі є брехня, і висвітлюються новини з такої точки зору, як це потрібно тим чи іншим силам.
Якщоб за неправду закривали, то треба було б заборонити 90% реклами, бо там теж йде просте обдурювання людей з метою наживи.
В Криму, заблокували, добре, але блокуючи канали в інших областях, кого наказують Росію? Чи може звичайних людей, які їх дивились, і до речі не самі новини. В даному випадку просто обмежили права людей, показавши, як надалі будуть впроваджувати демократичні принципи.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Sms » 12 березня 2014, 21:39

TaniaPicaSSo написав:Я проти цензури, однозначно. Але в контексті даних подій, виходячи з того, що в Криму заблокували всі укр. канали, залишивши лише російські для промивки, вважаю доцільним заборонити рос. телебачення на території нашої країни до того моменту, поки Росія не забере своїх зелених чоловічків назад. Зрештою, в цілому світі через теперішні події починають бойкотувати усе російське, то Україна, як жертва в даному випадку, перша би мала це зробити. Росія зі свого боку не соромиться скасовувати концерти укр. виконавців в себе на території, до прикладу, чому б не відповісти тим самим?

Сьогоднi заборонили рос.канали, по сутi сказали що треба дивитиися,а що нi.Завтра заборонять слухати неугоднi радiостанцii,пiслязавтра неугодну музику,через тиждень неугоднi газети... А через мiсяць розкажуть що можна казати,а що нi.I опинемось ми за "Железным занавесом". Привiт радянське минуле.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення nadusha » 12 березня 2014, 22:23

Сьогодні 200 сімей, які мали бути тимчасово переселені з Криму у Рівненську область, не випустили з півострова, висадили з потягів і повернули назад.

Про це заявив відповідальний за політичне крило «Правого сектору» західного регіону Роман Коваль у прямому ефірі під час телемосту «Львів-Київ» на телеканалі ZIK.

При цьому він звернув увагу, що з території великої України російськомовні громадяни чомусь не виїжджають зараз в окупований російською армією Крим і «не рятуються там від бандерівців».

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

З області фантастики?
Журналисты утверждают, что видели двух Януковичей в Ростове-на-Дону

Последнее выступление свергнутого президента Украины породило волну слухов.

Оно снова заставило журналистов задуматься о том, что «Януковичей» может быть двое. Журналисты, которые присутствовали на пресс-конференции в Ростове-на-Дону и во время заявления Януковича 11 марта, говорят, что перед ними были два разных человека, пишут «Экономические известия».

Об этом, как сообщает источник, говорят и интернет-пользователи в социальных сетях, комментируя появление Виктора Януковича на публике. Свидетели заметили различие в волосах, жестикуляции, манере выступления. Говорят, что отличаются брови, глаза и голос. Кроме того, во время последнего заявления в Ростове-на-Дону выступающий был ниже.

Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення олеся » 12 березня 2014, 22:50

Радмила написав:Перше, хто має вирішувати, що правда, а що ні? Правда, як правило десь посередині між крайніми точками.

Я маю на увазі звичайну пряму трансляцію, де не змонтуєш. І також правильний переклад... Які тут можуть бути крайні точки?

Про все інше згідна що забагато брехні... Мені дуже не подобається реклама як така)))))) Але що поробиш вона скрізь... ?
Радмила написав:В Криму, заблокували, добре, але блокуючи канали в інших областях, кого наказують Росію? Чи може звичайних людей, які їх дивились, і до речі не самі новини.
В Криму закрили канали то добре?... А в нас то погано... Дивно як на мене)))))) Тобто по укр каналах люди в Криму нічого не дивилися тільки "спотворені новини" ?
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Радмила » 12 березня 2014, 23:34

Ну, де Ви в наших новинах бачили пряму неспотворену трансляцію. Будь-який випуск новин йде з коментарями, ну і відповідно відображає думку, того, хто за неї платить. Єдиний спосіб знати достовірно, що і як, це бути безпосереднім учасником подій. Та власне, українські телеканали нічим не кращі від російських, на них теж повно брехні і пропаганди.

Тому особисто я дивлюсь новини з багатьох джерел, тільки так можна віднайти що ж насправді відбувається, а ще поспілкуватись з знайомими з інших областей. Але тут теж йде в кожного своє власне бачення того що відбувається, через призму своїх власних інтересів.

А я що казала, що в Криму заблокували, то добре? То нам треба копіювати все погане? Чи ми хочемо, щоб у нас була краще, і була свобода слова.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення олеся » 12 березня 2014, 23:39

Радмила написав:Ну, де Ви в наших новинах бачили пряму неспотворену трансляцію.

Я особисто бачила. Коли відбувалася стрілянина снайперів то там практично не було жодного коментаря))))))))
Радмила написав:В Криму, заблокували, добре, але блокуючи канали в інших областях, кого наказують Росію?
ось з цього слова я зрозуміла, бо слово добре то для мене і означало добре... Вибач якщо не так зрозуміла :pardon:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Радмила » 13 березня 2014, 00:09

Просто без коментарів. ::Р:
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення олеся » 13 березня 2014, 00:22

Якщо чесно не люблю 95 квартал :nea: особливо випуски пародій... В принципі нічого особливого... Тому мабуть таки без коментарів...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Радмила » 13 березня 2014, 00:27

Нічого особливого, просто гумор. Для розрядки.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення nadusha » 13 березня 2014, 16:53

Українського олігарха Дмитра Фірташа заарештовано у Відні ввечері у середу, 12 березня. Про це Deutsche Welle повідомили джерела у Федеральному управлінні кримінальної поліції Австрії.

Арешт здійснено на підставі ордера, виданого американським судом на запит ФБР. "Ввечері 12 березня, близько 20 години, у Відні співробітниками відділу по боротьбі з організованою злочинністю заарештовано українського громадянина Дмитра Ф., 48 років", - йдеться у заяві австрійської поліції. Фірташа підозрюють, зокрема, у хабарництві і створенні кримінального угруповання.

Як повідомили DW у поліції, найближчим часом вирішиться питання екстрадиції Фірташа до США. В Австрії кримінальних справ проти бізнесмена немає.

Звідси
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей