Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення олеся » 12 березня 2014, 11:00

В мене є. Принаймні РТР, 1Росія є щойно перевірила, а НТВ СТС то не скажу точно, бо згорів зєднювач від тієї тарілки що ловить ці канали....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення олеся » 12 березня 2014, 12:03

Sms написав:Запровадження цензури в Україні ніяк не прикрашає теперішню владу.

А як тоді прикрашає і кого те ще в Криму, який відноситься до території України заборонили українські канали?
цензура — це незаконна заборона поширення інформації, її обмеження, дозування, спотворення, які здійснюються шляхом прямого або опосередкованого впливу представників органів державної влади, посадових осіб, власників засобів масової інформації на ЗМІ та журналістів з метою забезпечення своїх політичних інтересів.
Яка тоді може бути цензура в даному випадку? Ви хтось дивитеся російські канали як там спотворюють інформацію? Я одного разу натрапила на новини то таке побачила що дивитися далі не хотілося: рос канал "перекладав" виступ політика з укр на рос мову... То так переклав(на свій лад) що дитина 1 класу напевне краще б переклала, бо звук української мови не виключали і було чути... То рос канали висвітлюють реальну ситуацію в Криму та Україні, а українці забороняють її дивитися?????
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Dribchuk » 12 березня 2014, 14:15

По-моєму російські ЗМІ вже остаточно перегинають палку. Навіть дітям вже почали мізки "промивати"
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення олеся » 12 березня 2014, 14:28

Немає слів :sad:
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Alisa » 12 березня 2014, 15:51

Нічого страшного не помітила :confused:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Dribchuk » 12 березня 2014, 15:52

Alisaя б теж не помітила якби це було в інший час, в даному контексті це якось дивно
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Радмила » 12 березня 2014, 17:12

олеся написав:Яка тоді може бути цензура в даному випадку? Ви хтось дивитеся російські канали як там спотворюють інформацію? Я одного разу натрапила на новини то таке побачила що дивитися далі не хотілося: рос канал "перекладав" виступ політика з укр на рос мову... То так переклав(на свій лад) що дитина 1 класу напевне краще б переклала, бо звук української мови не виключали і було чути... То рос канали висвітлюють реальну ситуацію в Криму та Україні, а українці забороняють її дивитися?????

Так за демократію боролись чи ні? Хіба в демократичному суспільстві обмежують права громадян самим вибирати, що їм дивитись? Казали, що перед тим була цензура. І 5 і 24, показували все і казали все, що хотіли. а тепер раз і не сподобалось, вимкнули. Якось несправедливо. Дуже все це розходиться в дійсності з тим, що декларується.
А на Крим не має чого кивати. Вони за демократію не боролись. Чи в Європі теж так вирубують неугодні ЗМІ.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення олеся » 12 березня 2014, 17:19

Радмила те що неправду показують і тим самим вводять в оману глядачів то це по твоєму демократія?.. І дозволяти зводити наклеп відтепер це теж нормально?
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення олеся » 12 березня 2014, 17:22

Радмила написав:А на Крим не має чого кивати. Вони за демократію не боролись.

Можливо не всі, але боролися і теж там люди хочуть знати реальну ситуацію в країні, а не перекручену-переписану-змонтовану.
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення TaniaPicaSSo » 12 березня 2014, 17:46

Я проти цензури, однозначно. Але в контексті даних подій, виходячи з того, що в Криму заблокували всі укр. канали, залишивши лише російські для промивки, вважаю доцільним заборонити рос. телебачення на території нашої країни до того моменту, поки Росія не забере своїх зелених чоловічків назад. Зрештою, в цілому світі через теперішні події починають бойкотувати усе російське, то Україна, як жертва в даному випадку, перша би мала це зробити. Росія зі свого боку не соромиться скасовувати концерти укр. виконавців в себе на території, до прикладу, чому б не відповісти тим самим?
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість