Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Ameli » 02 грудня 2013, 14:40

Боже дай здоров’я людям які стоять на майдані і на площах по всій Україні, мудрості опозиції, і сили й терпіння Україні!!!
Я мама, а мама ніколи не буває самотньою. - К. Деньов
Ameli Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 947 раз.
Подякували: 595 раз.

Повідомлення Радмила » 02 грудня 2013, 15:46

олята написав:щодо Радимила - то наскільки я вас зрозуміла, ви ні не за мирний мітинг, на за насальство. ви вважаєте, що ми ті кому нема чим зайнятися і ідемо на майдан.

Знаєте, мені вже набридло повторювати одне і те ж.

Як хочете жити в Європі, то пройдіться по Остовського, там парковка на тротуарі. Шкода не зняла. Почніть з того, що змусте виконувати закони інших. Вас зараз багато, при бажані можна ті всі машини просто посунути. Бо закони тут порушують не москалі, не Янукович, а свої. І як зіб'є вас п'яний мент, то це теж не москаль, а свій українець, який може сьогодні стоїть біля Вас на площі і так сильно хоче у Європу.
Ті в погонах - це ж свої люди, місцеві. Чи Ви думаєте вони з Африки? Як людей дістало, то Врадіївка піднялась, все село піднялось. Значить Вас ще не дістало. І не важливо хто буде біля корита, поки всюди будуть куми, брати родина, поки будемо сунути в кишені, доти так і жити будемо.

Я вже може десь і писала, як мені розповідала одна мама, що возила дитину в Київ в Охмадет. Як на неї налетіли інші мами з криками "О, западенка приїхала, зараз почне сунути всім у кишені, а що нам потім що робити?"

Я за те щоб у людей пробудилась свідомість. Свідомість, що ми українці, не можемо бути синонімом- корупція. А якось так воно і є. І отак кожний хто сидить на своєму місці, стараєтьбся хапнути від малого до великого. Чим тут зарадить Європа? Що законів у нас мало про корупцію?
Ну поміняєте Ви зараз Януковича. Я не є його такий фанат, щоб сльози лити. А хто прийде? Думаєте краще буде? Та поки вони те корито переділять, то ще Україна провалиться добре. Та й ділити вже не має чого. Це ж не після союзу, що вже більше 20 років тягнуть і ще не все докрали.
А Вам що з того буде? Думаєте люди прості стануть краще жити? Після 2004 стало краще? Чим стало краще? Що кричати стало можна по майданах?
Кричіть, тільки це Ваших дітей не нагодує.
Думати треба, хоч трохи на перед. А в нас спочатку роблять, а потім , ой а що далі робити?
От показує історія, ми самі не можемо порядок навести. Колись варягів кликали, тепер нам Європа потрібна.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Sms » 02 грудня 2013, 15:56

Сьогодні була у центрі по справах... Не личить керівнику обласної партії Ляшка зі сцени кричати "Янукович ти сволота... Щоб ти і всі твої рідні повиздихали...."
Люди, це не нормально!!!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення олята » 02 грудня 2013, 16:02

а нормально кричати "на колени су...ка"?
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення олята » 02 грудня 2013, 16:09

форумчанки, ви проти майдану? нема питань. ви іншої думки? добре. тільки не кажіть, що ми немудрі, емоціні, шукаємо адреналіну, безробітні, яким вдома сумно і що замість заробляти гроші заваджаємо вам працювати на майдані. Можете мене не спиймати або сприймати частково. але я доросла людина, мати двох діток, мої батьки люди среднього статку з освітою, мої дідусі і бабусі борці за Україну. Ми працюємо і платимо податки, ми не алкоголіки і не наркомани. я патріот своєї держави, я стоятиму за неї докінця, навіть якщо 100 разів ми перечепимося на 101 ви станемо вільні.
тому я вас дуже прошу не казати, що ті хто стоять зараз на майдані роблять це тому, що просто нічого не розуміють.
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Sms » 02 грудня 2013, 16:10

олята написав:"на колени су...ка"?

Ну від Яника наразі такого не чутно було офіційно. А бидлота вона й в африці бидлота. Гірше коли офіційні політичні діячі, лідери, які прагнуть влади вигукують це на майдані і в той самий час святі отці закликають брати зброю і йти бити "диявола"... Люди схаменіться.... Не плутайте праведне з грішним! Відстоюйте свої права, але по Європейські! Не чула я , щоб Ангела Меркель під час офіційних заяв когось проклинала і бажала смерті!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення олята » 02 грудня 2013, 16:13

Sms написав:
олята написав:"на колени су...ка"?

Ну від Яника наразі такого не чутно було офіційно. А бидлота вона й в африці бидлота. Гірше коли офіційні політичні діячі, лідери, які прагнуть влади вигукують це на майдані і в той самий час святі отці закликають брати зброю і йти бити "диявола"... Люди схаменіться.... Не плутайте праведне з грішним! Відстоюйте свої права, але по Європейські! Не чула я , щоб Ангела Меркель під час офіційних заяв когось проклинала і бажала смерті!

тут я погоджуюся але з іншого боку, подумайте....це ж Ляшка....ну хто такий Ляшко?! дядько якого недавно по колінка мацяв депутат, дядько який сам не знає хто і що він?!
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення nadusha » 02 грудня 2013, 16:14

Sms написав:Сьогодні була у центрі по справах... Не личить керівнику обласної партії Ляшка зі сцени кричати "Янукович ти сволота... Щоб ти і всі твої рідні повиздихали...."
Люди, це не нормально!!!

То вже в стані афекту... В такій ситуації люди говорять те, що інші хочуть чути. Я, чесно кажучи, маю страх перед натовпом... В мене якась паніка, коли потрапляю в натовп, тому навіть на всякі концерти на співучці чи тетралці боюсь ходити...
Тішуся, що люди відстоюють своє, поділяю їх погляди, але чогось песимістично до того ставлюсь... Ми обов"язково будемо в Європі, але не так скоро як нам би того хотілось (треба, щоб до влади прийшли ЛЮДИ, які справді б дбали про державу, про народ, а не про свої інтереси) і не думайте, що дорога туди буде легка (реформи вдарять по всіх і життя поміняється, на початках не в кращу сторону). Підтримую Радмилу в тому, що кожен має почати з себе, своєї сім"і, дому, під"їзду, вулиці, кварталу. Ще мусить вирости покоління кращих людей, не зіпсованих блатами, хабарями, присвоюванням не свого, здатного на "жертви" заради суспільного. Ми можемо таке покоління виростити...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення mari » 02 грудня 2013, 16:15

Личить усім вести себе мудро і бути гідними людьми та відстоювати свої права та переконання так, щоб бути хорошим прикладом для своїх та інших!
І на мирному майдані, і під час виступів, і під час сидіння вдома.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Ulkanet » 02 грудня 2013, 16:26

олята написав: якщо 100 разів ми перечепимося на 101 ви станемо вільні.

в чому ти не вільна???
Ти маєш СП із-за кордону. ти декларуєш всіх дохід з СП і сплачуєш податки??? чи може ти не "дала" завідуючій, щоб твою дитину взяли в садок??? що з того, за що ви кричете на майдані зробила і робиш ти???

покажи допис де написано
немудрі, емоціні, шукаємо адреналіну, безробітні, яким вдома сумно і що замість заробляти гроші заваджаємо вам працювати на майдані.

бо то вже аж смішно стає. :hi:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість