mari » 01 грудня 2013, 20:51
Ого, скільки ви тут написали, ну це й не дивно, такі емоції шумлять. Не збираюсь сперечатись, щось пояснювати, і звинувачувати!
Якщо нічого не змінилось досі- не вважаю що це буде і буде повторюватись далі, помилки або непорозуміння таки навчають, хоч і інколи на 50 раз.
Напишу ще про свої думки і відчуття:
Я не політик і не входжу ні в яку партію, я досить мирна людина. Але моя позиція, перш за все як людини і як громадянки України, країни де я народилась і де живу, де народжую дітей і працюю,країни, де часто важко жили і помирали від голоду і переслідувань мої пра-дідусі і пра-бабусі, не дає мені змоги бути безрозсудливою і мовчазною до того, що відбувається і що дозволяють собі деякі люди.
Я не бачу ціни в тому коли людина байдужа, якщо її принципи і цінності зневажають.
Що я хочу:
-Я хочу вільно говорити про свої цінності і потреби , вголос. Потреби своїх близьких, батьків, дітей, освіти, роботи, судової системи і т.і. ,і знати що їх почують і на них зреагують.
- Я хочу кращого для майбутнього свого і інших, хто тут живе і житиме.
-Я не хочу щоб хто-небудь вирішив що має право нападати, проявляти будь-яке насильство чи провокації заради себе, на мирних людей, дітей,студентів, жінок, чоловіків, навіть тварин.
Я сподіваюсь що вияв мільйонів людей почують і зважать. Я за розсудливість і мудрість.
Дякую усім хто вирішив і хто вийшов творити майбутнє.
Сьогодні ПОТРІБНІ Твої дари. Твоє розуміння, твоя здібність чути, слухати і говорити, діяти і радити. Потрібна любов і підтримка.
Ти потрібний сьогодні своїй Україні. Більше аніж ти думаєш.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.