Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 19:57

Я думаю, що нікому не заважали будувати Європу тут. В нас тут свій мер, свої люди на місцях. А де ж Європа? Чому ж Ви такі свідомі дозволили розграбовувати Тернопіль? Чи це ж свої їм можна?

Знайшли гарний привід щоб змінити владу. Вже раз міняли. І нічого не змінилось. Бо всі вони однакові. А що з того що люди зараз там? Вже бачимо ті всі жахіття.
Ви бачите вихід, як зараз заспокоїти людей і не допустити крові? Чи Вам хочеться, щоб Вашого чоловіка, батька, брата, привезли побитим з майдана, не залежно чи вони були там як правоохоронці чи мітингуючі?

ХІБА ВИ СЛІПІ? ВИ НЕ БАЧИТЕ,ЩО ЛЮДЕЙ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ДЛЯ ТОГО ЩОБ ПРОДЕРТИСЬ ДО ВЛАДИ!!!!
Людей дурять. Ось що прикро. За ким іти? Ну ідіть, добивайтесь , а потім буде знов розчарування як від Ющенка.
Я в цьому участі не буду брати.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 19:58

гра з вогнем написав:залякування і нагнітання ні до чого доброго не приведуть, а навпаки розпалюють конфлікти.

Тут нічого і говорити не треба, включаємо телевізор і все бачимо самі.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення олята » 01 грудня 2013, 20:00

taranjka написав:
Радмила написав:Мені взагалі все це з самого початку не подобалось. Я вважаю, що найкраще що кожний може зробити, це жити по совісті і працювати для України. Я вже про це писала на перших сторінках.

надіюсь таких як ти все таки меншість

погоджуюся, такі як Радмила і стають рабами і хиляться в ту сторону яку каже "тато". а скажіть як не дай Бог ви зіткнетеся з українським правосуддям ви також думатимете, що залежить від вас, як ваших дітей гвалтуватимуть і саджатимуть ні за, що то також ви думатимете, що впораєтеся, коли система всі проти вас.....
не можна бути таким.....ви любите тільки себе чи націю і батьківщину, якщо себе, то вам пофік де жити в Україні, Китаі чи Бангладеші - -ви ж усюди почнете з себе
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення олята » 01 грудня 2013, 20:04

Радмила написав:Я думаю, що нікому не заважали будувати Європу тут. В нас тут свій мер, свої люди на місцях. А де ж Європа? Чому ж Ви такі свідомі дозволили розграбовувати Тернопіль? Чи це ж свої їм можна?

Знайшли гарний привід щоб змінити владу. Вже раз міняли. І нічого не змінилось. Бо всі вони однакові. А що з того що люди зараз там? Вже бачимо ті всі жахіття.
Ви бачите вихід, як зараз заспокоїти людей і не допустити крові? Чи Вам хочеться, щоб Вашого чоловіка, батька, брата, привезли побитим з майдана, не залежно чи вони були там як правоохоронці чи мітингуючі?

ХІБА ВИ СЛІПІ? ВИ НЕ БАЧИТЕ,ЩО ЛЮДЕЙ ВИКОРИСТОВУЮТЬ ДЛЯ ТОГО ЩОБ ПРОДЕРТИСЬ ДО ВЛАДИ!!!!
Людей дурять. Ось що прикро. За ким іти? Ну ідіть, добивайтесь , а потім буде знов розчарування як від Ющенка.
Я в цьому участі не буду брати.

а як побють вашого чоловіка дітей і батька дома ВАм буде лекше?
так викоростовують і будуть у Митному союзі, у Євро, або вибачте з москалями ми вже разом тисячоліття, надоїло.............якщо ви одна в полі ви не докажете навіть якщо ви "європа". хоча знаєте ви не Європа і ви не така інетелегантна як думаєте, тому, що у Європі, кожен кістьми ляза за свою свободу, ботьківщину, брата і дітей. а вас налякали і ви сховали голову як страуси і готові, щоб ваші діти жили далі рабами, або ще краще ви їх вивезете закордон і розказутимете які ми всі тут ідіоти.
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення taranjka » 01 грудня 2013, 20:11

зараз всі порівнюють ситуацію з білоруссю - спровокувати конфлікт, а тоді його придусити і встановити владу. я не заперечую, що зараз йде боротьба за владу. і не факт, що ті що прийдуть, будуть кращі. але ми маємо шанс поборотися за щось краще. і тих, що за це хочуть боротися більше, ніж в білорусії.
Радимила, якби ті, хто раніше боровся за Україну (яку вже маємо) думав тільки про те, що починати потрібно тільки з себе і свого будинку, що вони ніколи нічого не можуть змінити, нації, як такої, ніколи б і не було. тоді, коли формувалася українська нація теж була боротьба за владу.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 20:12

Добре, я замовкаю. Бо ще мене віднесуть до провокаторів. Бачу в нас не готові сприймати, що в когось є
своя думка. Мають всі думати однаково. Опозиція - супер, влада - :bad: Росія - ворог, Європа - друг. Все тільки або чорне, або біле.

Нас час розсудить. Дай Бог, щоб я помилялась і нас не чекало розчарування 2004. Дай Боже, щоб крові більше не було.

Щодо рабів. Хто цікаво з Вас щось реальне зробив для цієї держави? Для того щоб людям було в ній краще жити? Піти покричати на мітинг, оце і вся ваша заслуга? Для цього багато розуму не треба. А от працювати, щось створювати щоб людям було краще, не собі.
Реально, хто може назвати хоч щось добре, з тих хто тут так мене рабом називає?

Ви не раби? А хто Ви? Хто Ви коли йдете на роботу, за яку платять Вам у конверті, відбираючи вашу старість? Хто ж Ви такі? Це влада Вам так платить? Чи Ваші ж зробили Вас рабами? Чого Ви тоді мовчите і погоджуєтесь? Коли Працюєте з 9 і 21 з одним вихідним в тижні? Чого мовчите? Голови схилили і мовчите?
Чого мам своїх попускали за кордон, унітази мити? Ви не раби?
А хто ж Ви?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення taranjka » 01 грудня 2013, 20:17

Радмила написав:Щодо рабів. Хто цікаво з Вас щось реальне зробив для цієї держави? Для того щоб людям було в ній краще жити? Піти покричати на мітинг, оце і вся ваша заслуга? Для цього багато розуму не треба. А от працювати, щось створювати щоб людям було краще, не собі.
Реально, хто може назвати хоч щось добре, з тих хто тут так мене рабом називає?

Ви не раби? А хто Ви? Хто Ви коли йдете на роботу, за яку платять Вам у конверті, відбираючи вашу старість? Хто ж Ви такі? Це влада Вам так платить? Чи Ваші ж зробили Вас рабами? Чого Ви тоді мовчите і погоджуєтесь? Коли Працюєте з 9 і 21 з одним вихідним в тижні? Чого мовчите? Голови схилили і мовчите?
А хто ж Ви?

звертайся особисто до когось, а не до всіх загалом.
про те, що опозиція супер, тут взагалі ніхто не писав
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення олята » 01 грудня 2013, 20:35

ніхто не каже що опозиція-класна...вони ж такі самі...і ЄС не найкращі, але кращі за Москву які нас за людей не вважають.
ми раби, але ми не хочемо ними бути, а ви?
доречі а що ви зробили крім того що кричите на всіх ща парковки та куриво?....тааа.....для держави то важливо........
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення гра з вогнем » 01 грудня 2013, 20:35

А хто ж Ви?

Радмило у кого ти запитуєш?

Я перший раз вийшла з дискусії. коли почали емоції зашкалювати у СМС і вона кричала до мене щось на рахунок того чи памятаю як як мені не платять допомогу на дитину.
Я тоді не відповіла. Бо мені було дивно чути таке запитання в свою адресу.
А згадала про це лише тому, що зараз ти з притиском запитуєш теж якісь дурниці.

Кому ти адресуєш ці запитання?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення mari » 01 грудня 2013, 20:51

Ого, скільки ви тут написали, ну це й не дивно, такі емоції шумлять. Не збираюсь сперечатись, щось пояснювати, і звинувачувати!

Якщо нічого не змінилось досі- не вважаю що це буде і буде повторюватись далі, помилки або непорозуміння таки навчають, хоч і інколи на 50 раз.

Напишу ще про свої думки і відчуття:

Я не політик і не входжу ні в яку партію, я досить мирна людина. Але моя позиція, перш за все як людини і як громадянки України, країни де я народилась і де живу, де народжую дітей і працюю,країни, де часто важко жили і помирали від голоду і переслідувань мої пра-дідусі і пра-бабусі, не дає мені змоги бути безрозсудливою і мовчазною до того, що відбувається і що дозволяють собі деякі люди.

Я не бачу ціни в тому коли людина байдужа, якщо її принципи і цінності зневажають.

Що я хочу:
-Я хочу вільно говорити про свої цінності і потреби , вголос. Потреби своїх близьких, батьків, дітей, освіти, роботи, судової системи і т.і. ,і знати що їх почують і на них зреагують.
- Я хочу кращого для майбутнього свого і інших, хто тут живе і житиме.
-Я не хочу щоб хто-небудь вирішив що має право нападати, проявляти будь-яке насильство чи провокації заради себе, на мирних людей, дітей,студентів, жінок, чоловіків, навіть тварин.

Я сподіваюсь що вияв мільйонів людей почують і зважать. Я за розсудливість і мудрість.
Дякую усім хто вирішив і хто вийшов творити майбутнє.

Сьогодні ПОТРІБНІ Твої дари. Твоє розуміння, твоя здібність чути, слухати і говорити, діяти і радити. Потрібна любов і підтримка.
Ти потрібний сьогодні своїй Україні. Більше аніж ти думаєш.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей