Глобальні оголошення!

Суд над Тимошенко

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Суд над Тимошенко

Повідомлення Sawwku » 26 червня 2011, 11:09

Перлинка написав:Ну от посадять її ,і хто вас в Європу поведе?

та будь-хто! коли своє остаточно дорозкрадають, підуть туди. от тільки питання в тому, чи європейці настільки дурні, щоб таких циган прийняти :?
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення krapk@ » 26 червня 2011, 11:39

а мені вона більше робігнуда нагадує-дуже вже майстриня розкручувати ті алігархічні клани. Співпало-не співпало, але нам краще було жити тоді, чого ж зараз нічого не співпадає в яника? Звичайно вони її ненавидять-хто ж захоче ділитися. І дико бояться-з чого б так? І хай що би вона не куртила (без цього неможливо!!!!) але для народу з нею краще було б. Аферистка?-можливо, але з ними по чесному ніяк. І взагалі як в політиці не махлювати? Тут тепер і на звичайні роботі без інтриг не втриматися довго. Головне щоб ці афери дали простим людям вільно дихати, і перекрили назавжди дихання всім східнячим бандитським кланам.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Перлинка » 26 червня 2011, 11:56

Sawwku написав:коли своє остаточно дорозкрадають, підуть туди

ти напевно забула в якому напрямку зараз рухаэться наша країна ???

а протистояти тій гоп-компанії ніхто проти неї поки не може

так як вона і сказала в суді,що всі бояться ,бо всі на крючку

або є на них компромат,або бояться втратити бізнес,або на прикормі в регіонів
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Sawwku » 26 червня 2011, 14:38

Перлинка написав:ти напевно забула в якому напрямку зараз рухаэться наша країна ???

а вона ще рухається??? :omg: по-моєму, її бездиханне тіло вже дошматовують (хоча в таому випадку таки ворушиться, тільки вже не сама) :istereka:
Перлинка написав:а протистояти тій гоп-компанії ніхто проти неї поки не може

крім неї не може? мої тапочки валяються від сміху! ще мені одна протистоятельниця. вона не ідеї протистоїть, а тому, що все виходить не за її планом.
Перлинка написав:так як вона і сказала в суді,що всі бояться ,бо всі на крючку
або є на них компромат,або бояться втратити бізнес,або на прикормі в регіонів

і вона на крючку, рильце в такому пушку, що лопатою не відшкребеш (як і у решти також). а то, що говорить, то я чомусь не вірю жодному слову! всім погано, от і наголошує, що з нею би було добре. і всі вірять.

персонально мені тоді було зле і зараз не добре. так що всі вони одного *** поля ягоди, і нема там чого жаліти (ІМХО)
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Перлинка » 26 червня 2011, 19:58

Sawwku написав:персонально мені тоді було зле і зараз не добре. так що всі вони одного *** поля ягоди, і нема там чого жаліти (ІМХО)

Може то не в політиках справа?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 26 червня 2011, 20:09

krapk@ написав:Співпало-не співпало, але нам краще було жити тоді,

а некоторым (многим?) было лучше во времена Союза.... Но это ж не значит, что ссср - хорошо
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 26 червня 2011, 20:11

Я вважаю,коли щось заперечуєш,треба запропонувати альтернативу

допустимо ,та ладно,най її посадять ,бо винна в тому й тому ,а було б добре щоб опозицію очолив той то й то й то

а не
будь -хто

будь-хто це як ?

ти ,чи я,чи може який бомж з підворотні?

і винна конкретно в чому?

якби вона наробила стільки біди для народу та держави ,регіонали б вже її давно закопали за ці реальні злочини,а не шили б сфальсифіковану справу

таке враження шо говориться аби шось сказати

ти конкретно знаєш що вона зробила поганого?

а не просто

-я їй не довіряю

і я не довіряю ,взагалі мало кому довіряю,а тим більше у політиці

але вихід який :?:

реальний ,а не гіпотетичний :!:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення бережаночка » 26 червня 2011, 23:38

я вважаю що вони той фарс з судом ой як невчасно замутили завжаючи як їм необхідна довіра Європи через транші і інвестиції,бо РОсія хоч і друг,але баблом не дуже то і біжить ділитись

і не посадять її швидше за все
за час правління Яника багато було таких ходів,які планувались як махінація для зміцнення його іміджу але закінчувались пшиком
ті ж самі провокації у Львові з останнього
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення krapk@ » 27 червня 2011, 11:47

Shalimar написав:
krapk@ написав:Співпало-не співпало, але нам краще було жити тоді,

а некоторым (многим?) было лучше во времена Союза.... Но это ж не значит, что ссср - хорошо

не знаю кому тоді було краще (мені точно ні, згадую ще пусті прилавки і ті гроші, що фантіками звуться). Я говорю за незалежну країну, те що було ще 3 роки тому. Перлинка права, що якби там було що шити, вони б її не судили-вже б давно сиділа. Легко когось ганити-всі погані, лиш я гарна, то давай йди в політику і зроби щось. Все що ми можемо казати-ой як же важко жити і яка погана влада. Вся правда в тому, що ми звичайні люди навіть свій бізнес не годні зробити чи вберегти. Ті що там, вже кращі, або їх батьки кращі (читай хитріші, розумніші. і т.п.). Її одяг, а що вона має ходити в китайському лахмітті з ринку-не думаю. Її вміння говорити-ну хай азаров і Яник повчаться. Її афери-ну так давно вже б вилетіла звідти, якби була попроще. А мене просто дико смішить те, як всі ті олігархи її бояться. Маленька, тендітна жіночка, а такий страх навела на донецких мужланів. А може не давремно бояться??????
Свободу ЮЛІ!!!

Пісі-мій Юрчик ходе по хаті і каже Люля Люля :-|
Зображення

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення krapk@ » 27 червня 2011, 11:51

а найбільше смішно і грішно те що вони: По словам Акимовой, если сегодня средняя зарплата врача высшей!!!!!! категории составляет 1513 гривен, то после повышения зарплата вырастет на 359 гривен, а насправді на 35 грн. І як тим лікарям взяток не брати??? І взагалі, я трохи раніше слідкувала за політикою і дуже памятаю, як вони ганили і критикували кожен її крок, а коли самі дорвалися до влади, то робили все точно те саме, лиш в значно більших масштабах, в тому числі і грандіозне збільшення зовнішнього державного боргу-повірте тут я спец, цим питанням займаюся 4 роки вже.
Зображення

krapk@ Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість