Semka » 05 березня 2014, 10:09
Знаєте, чим більше читаю, тим більше мене збирає страх. Небуде в країні порядку дотих пір, поки не буде достримуватися законність. Виходить що таки ми поміняли шило на мило, бо скинули тих що писали закони для себе, для того щоб написати їх під себе. А в цьому й вся біда мені здається. Завжди дотримувалася думки яку висловлювали тут деякі дописувачі, розпочинати треба з себе, а не з верхівки. Верхівка не має чарівної палички. Кого б ми не обрали і незважаючи на шлях обрання - чарівної палички не буде!!! Щоб було чисто як в Європі - треба не плювати собі під ноги! Щоб було законно як в Європі - треба не купувати папірців навіть не знаючи до кінця їх значення! Щоб було як в Європі - треба брати відповідальність за свої вчинки на себе, а не звалювати її на плечі більш відповідальних людей! Щоб було як в Європі треба признати суд і його вироки, а не бажати людині смерті! Щоб було як в Європі - треба врешті решт переходити дорогу у відведених для цього місцях, а не там де зручніше! (якщо в нас немає за це штрафу - невже це означає що це дозволено???)
Признаюся що після прочитаного на форумі від молодих мам маленьких дітей - я розчарована собою, я розчарована що підтримувала Євромайдан, бо все це нажаль блеф(((((( бо кожен вірить тільки в те що хоче, а те що не до вподоби - навіть не перебігається очима.
Немогла зрозуміти чому, але я не вірила в те що говорив Макеєнко. Було видно що він читає не свій текст....я це собі пояснила тим, що багатьом людям тексти пишуть помічники... Дуже б хотілося щоб з його дитиною все було добре!!!! Бо мені особисто не важливо чи це дитина регіонала чи свободівця...... завтрі до влади може повернутися Янукович і вже я переживатиму за свою дитину....