Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Радмила » 05 березня 2014, 00:30

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Це так перше, що з новин згадалось.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Радмила » 05 березня 2014, 00:39

Я так думаю, що всі розуміли, що ті хто не голосуватимуть, розділять долю волинського губернатора. Чи це теж неправда?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення KriStar » 05 березня 2014, 00:50

я думаю, що вони почали голосувати, бо забоялися відповідальності за кровопролиття та безневинні людські жертви. Тим не менше, вони винними від того меншою мірою не стали.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Semka » 05 березня 2014, 10:09

Знаєте, чим більше читаю, тим більше мене збирає страх. Небуде в країні порядку дотих пір, поки не буде достримуватися законність. Виходить що таки ми поміняли шило на мило, бо скинули тих що писали закони для себе, для того щоб написати їх під себе. А в цьому й вся біда мені здається. Завжди дотримувалася думки яку висловлювали тут деякі дописувачі, розпочинати треба з себе, а не з верхівки. Верхівка не має чарівної палички. Кого б ми не обрали і незважаючи на шлях обрання - чарівної палички не буде!!! Щоб було чисто як в Європі - треба не плювати собі під ноги! Щоб було законно як в Європі - треба не купувати папірців навіть не знаючи до кінця їх значення! Щоб було як в Європі - треба брати відповідальність за свої вчинки на себе, а не звалювати її на плечі більш відповідальних людей! Щоб було як в Європі треба признати суд і його вироки, а не бажати людині смерті! Щоб було як в Європі - треба врешті решт переходити дорогу у відведених для цього місцях, а не там де зручніше! (якщо в нас немає за це штрафу - невже це означає що це дозволено???)
Признаюся що після прочитаного на форумі від молодих мам маленьких дітей - я розчарована собою, я розчарована що підтримувала Євромайдан, бо все це нажаль блеф(((((( бо кожен вірить тільки в те що хоче, а те що не до вподоби - навіть не перебігається очима.
Немогла зрозуміти чому, але я не вірила в те що говорив Макеєнко. Було видно що він читає не свій текст....я це собі пояснила тим, що багатьом людям тексти пишуть помічники... Дуже б хотілося щоб з його дитиною все було добре!!!! Бо мені особисто не важливо чи це дитина регіонала чи свободівця...... завтрі до влади може повернутися Янукович і вже я переживатиму за свою дитину....
Semka Офлайн

Повідомлення nadusha » 05 березня 2014, 10:46

Рибак тоді спростував ту інформацію по телебаченні, на наступний день.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Semka » 05 березня 2014, 10:57

Приставте пістолет до скроні моїх дітей, я ще не таке спростую, і навіть поклянуся всім чим забажаєте
Semka Офлайн

Повідомлення Перлинка » 05 березня 2014, 11:52

я не вірю,що дитину макєєнка хтось крав,то ще ті брехуни

виходять,заходять бігають,як щурі ,туди ,де тепліше
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 05 березня 2014, 11:53

По слову "бойовики" зразу видно хто писав цю статтю .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення KriStar » 05 березня 2014, 11:55

Semka, це смішно! Як можна вірити в правдивість слів Януковича? Для мене факт, коли хтось звернувся у відповідні органи з заявою, а все решта пусті слова. Ніде та інформація про Макеєнко не підтверджувалася. Почитайте його сторінку у фейсбуці, не видно, що в нього якісь проблеми були. Про Шуфрича й Фаріон навіть коментувати не буду. А себе змінювати й всебічно розвивати треба, хоча б для того, щоб свою особисту думку мати!
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Semka » 05 березня 2014, 12:18

Перлинка так бігають всі! І наші і не наші! Мені з перших днів відкритого Межигіря цікаво було подивитися на статки "наших". Хочеться вірити що не такі в них масштаби, та думаю все одно не відповідають офіційним доходам.
KriStar написав:Для мене факт, коли хтось звернувся у відповідні органи з заявою, а все решта пусті слова.

А як тоді із "законністю" того всього що відбулося :wink: Імпічмент тепер поза законом?
Semka Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей