Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення TYulia » 01 грудня 2013, 18:35

ой страшно-страшно :cray: може хоч результат гарний буде. А що буде як введуть надзвичайний стан?
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення гра з вогнем » 01 грудня 2013, 18:36

Радмило ти зараз виступаєш в якості тітушки та провокатора у нас на форумі
який тобі особисто зиск писати і звинувачувати у всіх бідах опозицію? обурюватися війні та плакатися про свої пішли на своїх?
чому дописи про війну йдуть від тебе, а не від людей, які стоять на майдані? я пішла подивилася реальні трансляції з майданів - нема такіх закликів та гасл про війну
яка тоби користь про це писати та нагнітати?

особливо зважаючи на численну інфо, у яких великими буквами неодноразово підкеслюється:
опозиція за мирний майдан
опозиції сутички не потрібні
опозиція цінить своїх людей

заклики, у яких просять довіряти лише прямій інформації з онлайн ресурсів прямого включення
просять не втягувати українців у провокації і не піддаватися ним, щоб не будорожати народ
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 01 грудня 2013, 18:39

Мирні мітингувальники стали ланцюгом між "Беркутом" і "тітушками", щоб не допустити зіткнень.

Після того Віталій Кличко закликав усіх мирних мітингувальників повертатися на Майдан Незалежності. Серед них є жінки і діти. Частина мітингувальників послухалася.

За словами Петра Порошенка, в зіткненні постраждав син його друга. Опозиційні лідери закликали не вестися на провокації влади.

Зараз депутати знову вишикувалися в ланцюг і намагаються не пустити людей до "Беркута". Але люди періодично просочуються, лунають заклики "йти до кінця". Тягнибок, Порошенко й депутати від Батьківщини постійно закликають не вестись на провокації. У повітрі - дуже сильний запах газу.

Як відомо раніше опозиція заявила, що події під Адміністрацією президента - провокація влади. Адже опозиція проводить мирну акцію.

Українська правда

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lenysa » 01 грудня 2013, 18:43

чому ви думаєте, що це опозиція? це люди від нашої влади , які платять ти титюшкам, для того, щоб оголосити надзвичайний стан
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення гра з вогнем » 01 грудня 2013, 18:45

Як повідомлялося, опозиційні депутати намагаються не допустити нових провокацій під Адміністрацією президента, вони вишикувалися в ланцюг. Люди, які не слухаються, прориваються до "Беркута" і поводяться агресивно - молодого віку, розмовляють російською мовою. Вони не мають відношення до ВО "Свобода".
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 01 грудня 2013, 18:48

Зображення
фото Katya Kalush
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення !OLGA! » 01 грудня 2013, 18:59

Дуже хочу поїхати в Київ...
Зображення
!OLGA! Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 289 раз.
Подякували: 162 раз.
Діти: Синочок

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 19:01

гра з вогнем написав:Радмило ти зараз виступаєш в якості тітушки та провокатора у нас на форумі
який тобі особисто зиск писати і звинувачувати у всіх бідах опозицію?

Гра, не тобі казати.Як ти так дуже переживаєш, то їдь у Києв і приймай участь у протестах.

Я живу тут. І мене дуже болить все що відбувається зараз в Україні. Бо те що я бачу з новин - вибухи, димові шашки, побиті вікна, банкова в облозі - все решту - не назвеш мирним. Як це назвати? Я дивлюсь і мені страшно. Страшно від того, що відбувається в Києві. Бо невідомо як цю ситуацію розрулювати. І я не вірю нашим опозиціонерам, вони нічим не кращі від влади. Я не бачу жодного хто б дісно вболівав за Україну, а не бажав дорватись до влади.
І це моє право мати свою думку.

Мене шокували події суботи. Але я собі задаю питання, кому це потрібно було? Навіщо? Я не бачу змісту владі розганяти мітинг, який вже сам розходився. Зате опозиції, яка в котре нічого не добилась, бо рішення було принято , і люди просто вже розходились, їм потрібно було щось, щоб замарати владу і збурити людей. Їм було вигідно. А може ще комусь, про кого ми не знаємо. Як у кожному злочині - шукайте кому вигідно. Це моя думка. Можливо я помиляюсь. Але я маю право на свою думку. І маю право її тут висловлювати. Я нікого не закликала до протиправних дій. Я коментую те, що бачу.

Я дивлюсь Віче. Громадське ONLINE. Перед тим дивилась 24-новини.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Dribchuk » 01 грудня 2013, 19:14

Радмила
| +
Путин повязал Януковича кровью

Бойня детей на Евромайдане не имеет никакой политической логики с точки зрения интересов Виктора Януковича и его команды. Но логики нет только с точки зрения удержания власти.
Железная логика в этом абсурдном и преступном разгоне появляется, если посмотреть на ситуацию глазами президента России Владимира Путина.

Веселые танцы на Евромайдане должны были закончиться в понедельник 2 декабря. Ни оппозиция, ни общественные организации не видели смысла в продолжении Евромайдана. Януковича на Вильнюсском саммите резко осудили, но двери для евроинтеграции президент для страны не закрыл. Евросоюз заявил о готовности еще раз рассмотреть вопрос о евроинтеграции в Украине на мартовском саммите. То есть Янукович сохранял все возможности для политического маневра. А наличие этой лазейки делало для Путина отношения с Януковичем все такими же непрогнозируемыми, как и раньше.

Как отрезать Януковичу все возможности для отступления? Как загнать в угол, из которого ему уже никогда не выбраться? Молох требовал жертв, кровь которых делала московские соглашения президентов России и Украины тверже стали. И в этой связи студенты Евромайдана стали идеальной мишенью. Невинной, непонятной, шокирующей. Первоначальный план был направить на Майдан боевиков-«титушек». Но использование бандитов могло закончиться не просто побоищем, но и трупами. Поэтому для подконтрольного применения силы использовали спецподразделения.

Снос Евромайдана с намеренной жестокостью и произволом на виду у телекамер был связан именно со стремлением продемонстрировать, что избирательный штаб министра МВД Виталия Захарченко и секретаря СНБО Андрея Клюева умеет выполнять обязательства перед Россией. После происшедшего Янукович и его команда на Западе де-факто становятся персонами «нон грата», и вероятность снова начать играть в евроинтеграцию равняется полному нулю.

Разгон Евромайдана стал самым надежным залогом для кредита, который предоставляет Россия. По данным «Цензор.Нет», первый транш в несколько миллиардов долларов Москва обещает выплатить Януковичу в ближайшие дни.

Гарантии получены. За полученные деньги можно будет погасить текущие выплаты бюджетникам, и прежде всего «Беркуту», профинансировать избирательную кампанию, и главное - профинансировать избирательный штаб Януковича, который так прекрасно сработал в интересах Путина.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 19:17

Я це читала. Маразм повний. Домисли і ніяких фактів.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей