Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення TYulia » 20 лютого 2015, 09:09

Як мене бісить медицина і не тільки в Україні. В тих поліклініках мед працівники возомніли з себе чуть не Богів. Почнемо з реєстратури- запитай 2 рази де той чи інший кабінет, то отримаєш зухвалу відповідь мол "що не ясно?!" А якщо я взагалі перший раз в "їх районі"? Я по собі суджу, що якщо говорю про свою роботу, то стараюсь так доступно пояснити. В даному випадку хотіла б почути щось типу "ви зараз в поліклініці, вам потрібно в корпус лікарні, що там-то, ваш кабінет на першому поверсі справа"
І взагалі той профогляд то вкорні смішний і неправильний. :dash: Чого я маю чекати 30 хвилин хірурга, щоб він мені за 30 сек підписав, бо він комусь щось ріже зараз, і що важливіше, чому людина, якій треба щось реально різати, має чекати поки пройде таких нас десяток для підпису. я вважаю, що для подібних профоглядів має бути 1 окремий великий кабінет, де сиділи б всі ті 10 лікарів. Але хай би такий кабінет працював від 8 до 8. Сама назва просить-профогляд- значить багато людей може прийти після роботи.
Стою в черзі, бачу прийшов старий дідусь до окуліста, взнає хто крайній...потім приводить ще старішу бабцю певно майже сліпу. Мені так їх шкода стало до сліз. Так це вони сьогодні бідні добрались якось до зупинки, з великим зусиллями залізли на ті височезні сходи в маршрутці, вишкандибали на другий поверх в поліклініці(бо ліфт в нас не передбачений), зараз, швидше за все отримають хамське відношення в кабінеті, і до того ж, не знати чи зможуть купити собі рекомендовані ліки.
Чо ж в цій країні для людей нічого не робиться. Чого банально не думають про якись комфорт людей, дітей? Чого проблема знайти в громадських місцях туалет? Чого в паспортних столах, поліклініках і подібних закладах не можуть поставити куточок для дітей з десятком олівців і якимись цяцьками?? Зате шкіряні крісла не встигають зачухатись як їх вже міняють на нові. Чого роддом в ремонті вже 2.5 роки? А пам'ятаєте, як швидко зробили ото що є зроблено, бо Азаров мав приїхати. Дороги, стадіони, готелі робилися бо Євро мало бути. А так просто для своїх людей що???

Почала я за одне, закінчила зовсім іншим. Спершу збиралась писати в "Мене дратує", потім в "Жаліємось", а получилось сюди.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Marichka » 20 лютого 2015, 09:15

О,Юля виходиш на роботу? :wink:
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення TYulia » 20 лютого 2015, 09:56

ні, на права медогляд проходжу
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення oksa_mal » 20 лютого 2015, 10:23

без коментарів....
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення Ulkanet » 21 лютого 2015, 00:07

TYulia а чого не проходила медогляд в 3-ій міській лікарні. там є цілий "відділ" де лише проф оглади проходять. правда там платно.
але мене вибісило, бо гроші платиш (кров і 3 лікаря - вийшло 63 грн.) - а ставлення і огляд - залишилися такі ж :dash: :dash:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення ІРЦЯ » 23 лютого 2015, 00:17

Про 23 лютого...
phpBB [video]
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення taranjka » 23 лютого 2015, 09:57

мені отакі відео страшні - я про олію. дивує, як люди можуть бути такими огидними. і справа навіть не в тому, що ціни зараз космічні і може тим хто за ту олію штовхається не вистачає тих три гривні (бо реально більше не зекономили на ній). це якісь стадні рефлекси :bad: . таке вже було за акційні мандарини, таке було рік тому за халявний коровай на площі, чи борщ, за безкоштовне морозиво баби чуть не потоптали дітей... збоку дивишся - ніби вихована людина, а в тих натовпах - :dash:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TYulia » 23 лютого 2015, 15:31

Ulkanet написав:TYulia а чого не проходила медогляд в 3-ій міській лікарні. там є цілий "відділ" де лише проф оглади проходять. правда там платно.
але мене вибісило, бо гроші платиш (кров і 3 лікаря - вийшло 63 грн.) - а ставлення і огляд - залишилися такі ж :dash: :dash:

То я там і була, але кілька лікарів в поліклініці їхній проходила.
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 26 лютого 2015, 23:48

phpBB [video]

І що тепер . Хто поїде в Київ?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Sms » 27 лютого 2015, 08:48

Радмила, ну ти смішна... Не було ж роздуто на всіх "чесних" каналах цієї теми. А це все промоскальський фейк... "Чого ми такі бідні-бо дурні! А чого дурні- бо бідні!"
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей