І взагалі той профогляд то вкорні смішний і неправильний.

Стою в черзі, бачу прийшов старий дідусь до окуліста, взнає хто крайній...потім приводить ще старішу бабцю певно майже сліпу. Мені так їх шкода стало до сліз. Так це вони сьогодні бідні добрались якось до зупинки, з великим зусиллями залізли на ті височезні сходи в маршрутці, вишкандибали на другий поверх в поліклініці(бо ліфт в нас не передбачений), зараз, швидше за все отримають хамське відношення в кабінеті, і до того ж, не знати чи зможуть купити собі рекомендовані ліки.
Чо ж в цій країні для людей нічого не робиться. Чого банально не думають про якись комфорт людей, дітей? Чого проблема знайти в громадських місцях туалет? Чого в паспортних столах, поліклініках і подібних закладах не можуть поставити куточок для дітей з десятком олівців і якимись цяцьками?? Зате шкіряні крісла не встигають зачухатись як їх вже міняють на нові. Чого роддом в ремонті вже 2.5 роки? А пам'ятаєте, як швидко зробили ото що є зроблено, бо Азаров мав приїхати. Дороги, стадіони, готелі робилися бо Євро мало бути. А так просто для своїх людей що???
Почала я за одне, закінчила зовсім іншим. Спершу збиралась писати в "Мене дратує", потім в "Жаліємось", а получилось сюди.