Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 17:41

krapk@ написав:як взагалі може виникнути думка що це опозиція надіслала тих молодиків на тракторі?? 1000% що то провокатори і їх все більше і більше. Кажуть в київських готелях куча москалів з великими грошима збирають молодиків і за щось там їм платять. Країна зараз в руках Медведчука, який звісно самі знаєте в чиїх...

Кажуть, кажуть. а хранку ще показували як мітингувальників на Михайлівській вчили битись і вони озброювались, каски одягали. А тепер кажуть, що це провокація.
Провакація, але провакація того хто хоче дуже на тому вилізти наверх. А тепер та опозиція така вся біла і пухнаста. Збурили людей. А тепер відмазуються, бо самі не знають як зупинити.

Це війна. Це просто жах. Хочеться кричати: "зупиніть це!!!! З обох обоків люди!!!! Наші люди!!!!"
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Lenysa » 01 грудня 2013, 17:48

дивлюсь 24 канал, слів немає, хто там сидить сьогоді в неділю, президент в міжгір'ї проводить нараду, а будинок ні в чому не винен, людей шкода
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення гра з вогнем » 01 грудня 2013, 17:49

Опозиція має інформацію про те, що влада готується застосувати водомети проти мирних протестувальників.

Про це заявив лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок.

За його словами, влада навмисне влаштувала провокації за допомогою проплачених "ті тушок", які видають себе за прибічників ВО "Свободи" для того, щоб силовим методом розігнати протести.

"Ми знаємо, що вже зараз заправляються водомети. Влада для того і влаштувала цю провокацію щоб застосувати силу у відповідь",

У свою чергу глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк звинуватив у цих провокаціях особисто Януковича та секретаря РНБО Андрія Клюєва.

"Ми знаємо, що ви хочете ввести надзвичайний стан. Але ми закликаємо вас відкличте своїх провокаторів із Банкової. Жодна опозиційна політична сила не має відношення до того, що відбувається", - уточнив він.

Українська правда

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 01 грудня 2013, 17:52

Він розповів, що вирушив із помічниками під АП, де знайшов близько тисячі людей, агресивно налаштованих. Порошенко назвав їх "тітушками". Відношення до Свободи вони не мають. Вони, закриваючись масках, підбурювали мітингувальників йти на штурм.

"Ми пропросили, щоб міліція затосувала спецзасоби, - каже Порошенко. У відповідь "тітушки" дістали інші спецзасоби

Вони спеціально звезені і куплені. Порошенко пообіцяв, що провокації буде зупинено. Тягнибок також підтвердив, що це однозначно провокація влади.

Наразі, як видно з трансляції Громадського телебачення, люди самі намагалися зупинити провокацію, співаючи гімн.

провокаторами є спеціально навчені спортсмени.

"Одна категорія, це всім відомі так звані "тітушки", яких тут близько 2 тисяч, які останніми днями базувалися у Будинку офіцерів. Інша категорія – студенти майбутні працівники правоохоронних органів. При будь-якому конфлікті між "тітушками", горестудентами і громадою, зокрема "Беркут" займає позицію провокаторів", - заявив лідер "Свободи".

бійка потрібна діючій владі, щоб забруднити опозицію і зовсім не потрібна опозиціонерам
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 18:14

гра з вогнем написав:бійка потрібна діючій владі, щоб забруднити опозицію і зовсім не потрібна опозиціонерам

я протилежної думки. Скоріш за все опозиція тепер сама не в стані контролювати своїх людей. Скільки Банкову показували, чути лише українські крики і заклики. Навряд чи навчені російськомовні люди,в стані афекту, інакше не назвеш те що люди роблять, кричали українською мовою.

Моя подруга зараз у КиївРаді. Казала, що там зараз спокійно. На Банковій гаряче. Я хвилююсь за неї.
Казала, що люди всі такі заведені, всіх колотить, що не можливо встояти спокійно.

Все це просто страшно. В мене в знайомої чоловік в беркуті. Не знаю, чи він зараз в Києві. Нормальна людина, має 2-х дітей. І зараз їх таких там багато. Українці воюють проти українців. А вдома їх чекають діти і дружини.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 18:18

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення flower » 01 грудня 2013, 18:25

Інна Богословська, яка заявила про вихід з Партії регіонів заявляє, що провокації на Банковій можуть бути організовані Партією регіонів.
Про це вона заявила в коментарі Українській правді.
"У мене є очевидець. Це помічник мого чоловіка Він бачив, що у готелі Київ живуть ці люди, їм платять по 250 гривень", - сказала вона.
За словами Богословської, ще рік тому в Партії регіонів розглядали можливість використання в провокаціях футбольних фанів.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 18:27

Дуже багато агресивної молоді, не можливо встановити хто вони - Дмитро Гнапа.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Радмила » 01 грудня 2013, 18:29

Мотивація людей, які хочуть штурму - "не вірять опозиції, вважають що їх можуть злити" - Андрій Сайчук
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення krapk@ » 01 грудня 2013, 18:29

...
Воскресайте, камінні душі,
Розчиняйте серця і чоло,
Щоб не сказали
Про вас грядущі:
- Їх на землі не було...
В.Симоненко
Мене дуже-дуже не влаштовує нинішня влада, але мені шкода, що ми не збирали Майданів, коли потрібно було вимагати від неї відповідей як лиш почався страшний занепад в цій країні. Ми дійсно маємо стратегічне геополітичне положення і при цьому не мати настільки мозгів, щоб бути лише сировинним придатком Росії чи Європи---НІ, наш багато страждальний народ вартий кращого.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей