Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 03 березня 2014, 16:47

Ось заберіть собі Крим! Не вводіть війська, в нас ще схід, центр є, заберайте собі, бо ми боємося..."

Виглядає так , що заберіть собі все і нікого не чіпайте , бо ми не хочемо помирати ні за кордони, ні за символи , ні за красиві гасла.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення TaniaPicaSSo » 03 березня 2014, 17:20

Semka написав:Я хоч із західної України, але ні Шухевича ні Бендеру того ж таки не сильно поважаю, така вже моя думка

Можете не поважати, але вже пишіть грамотно, його звали Степан Бандера, а не Бендера.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Оксанютка » 03 березня 2014, 17:35

Звернення Є.Комаровського до росіян

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення TaniaPicaSSo » 03 березня 2014, 17:36

Virchik написав:Вчора говорили по телефону з кримчанином, корінним, який має свій бізнес.
ось його слова: "Лучше пусть нас топчет сапог российский чем натовский"

А мої батьки вчора телефонували знайомим із Ялти, то ті казали, що настрої в Кримчан зараз такі, що більшість не бажає переходити у склад Росії, а хочуть залишитись в складі України. Кажуть, що бояться, що Росіяни тоді відберуть і той бізнес, який їм ще не належить (бо наразі 60% бізнесу й нерухомості в Криму належить росіянам). А на провладні мітинги в підтримку Росії, казали, ходять лише древні пенсіонери-комуністи та бюджетники, яких примусово зганяють.
В той самий час моя зведена сестра, яка прожила до 24 років в Сімферополі і вже 10 років як живе в Німеччині, вовсю постить в соцмережах "Ребята из Беркута мы с вами", "Россия, защити нас от фашистов", "Жми лайк если ты русский" (хоч яка вона "русская", я не можу зрозуміти), "Вернем Крым России", "Дави эту бандреровскую гниду", "Не отдадим Украину извращенцам из ЕС" и т.д. Я не витримала, написала їй кілька питань. Спитала, кого вона відносить до "бандеровських гнид", зокрема чи підпадаю під цю категорію я і наша спільна з нею родина, а також чи вважає вона фашистами російськомовних жителів східних міст України, які не хочуть приєднуватись до Росії, і бажають і надалі залишатися в складі незалежної України. А також запитала, чи немає в них планів найближчим часом тікати із збоченої Європи в Росію, або ж повернутись у свій рідний Крим, якщо він перейде до Росії. Також спитала, звідки вона взагалі черпає інформацію. Бо німецької вони з чоловіком так і не спромоглися вивчити, тож підозрюю, що дивляться тільки Перший російський канал.
Але сестра традиційно два-три місяці відписує на мої привітання зі святами та запитання, як у них справи, то тепер, відчуваю, взагалі перестане писати.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення Радмила » 03 березня 2014, 17:57

KriStar написав:Й взагалі такі рішення, як віддєднання Криму не повинні прийматися кучкою людей в Криму, проведіть загальноукраїнський референдум й вирішуйте!

Взагалі таке рішення, як приєднання до ЄС, мала б вирішувати вся Україна на референдумі, а не майдан. Якби тоді, все пішло законим шляхом, то зараз би і люди були б живі. Я вже не говорю, про вибори президента і премєра, кабінета міністрів на майдані. Це як по Вашому? Навіщо взагалі тоді нам вибори, демократія. Якщо все може вирішити пару тисяч людей з автоматами?
Тепер вже і говорити не має про що. Якщо президента знімають за півгодини, в ВР, де людей залякують, і б'ють на виході, то це яка демократія? А тепер Ви хочете реферндуму? А чого ж тоді не робили раніше все по закону? Треба було імпічмент оголошувати. Є процедура. Збирати голоси, і т.д. Ви хотіли все взяти силою. Взяли. А тепер інші роблять теж саме. Вже є прецендент. Тепер кожне село, може собі незалежність оголошувати, бо прийде вуйко з автоматом і скаже, що він тут головний.
А референдум, наскільки я памятаю пройде 20 березня? Здається так у новинах писали? Так, що тут все буде по закону.
Як на мене, хай собі Крим відєднується, якщо їм так краще, власне це повинні вирішувати ті люди, які там живуть, а не ми.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення TaniaPicaSSo » 03 березня 2014, 18:31

Радмила написав:Як на мене, хай собі Крим відєднується, якщо їм так краще, власне це повинні вирішувати ті люди, які там живуть, а не ми.

Теж вважаю, що то не ціла Україна має вирішувати, а люди, які там живуть.
Знову ж таки повернусь до розмови про свою сестру, яка сама живе в Європі, але дуже бажає, щоб Крим приєднався до Росії (Вона ще колись давніше казала, що їй соромно бути українкою, а от росіянкою було б не соромно). Так от яке її діло, чий буде Крим, якщо вона там не живе. Лише, щоб поміняти укр. паспорт на російський, щоб позбутися сорому?
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення KriStar » 03 березня 2014, 23:14

погоджуюся.
phpBB [video]
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення TYulia » 04 березня 2014, 00:07

для мене питання, тема євромайдану була можна сказати принципова, бо я і за ЄС і ту владу і той режим таки треба було повалити.
Питання Криму для мене менш важливе, десь читала що тіки 25% кримчан категорично проти приєднання до Росії, а решта відповідно за. Обідно тільки, що то Рося так "безсовісно" і місцями жорстоко хоче той Крим відібрати. І дивіться, Росія не зважає зовсім ні на кого, ні на які країни, які засуджують це вторгнення.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Кокетка » 04 березня 2014, 01:03

так в Крим іде з каховського водосховища канал з водою питною, для орошення полів і тд, світло теж з України, і от що Росія буде робити з тим Кримом, і нащо Росії війська у наших сухопутних кордонів, чи не для того щоб і схід забрати? щоб і світло і вода була , зараз дивлюся те засідання в ньюйорку, во брешуть ті москалі, добре хоч хватає розуму не вірити їм, а то так все складно брешуть
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Dribchuk » 04 березня 2014, 01:16

а я слухаю що Чуркін на засіданні ООН меле - і роблю висновок що тепер до уряду треба пускати тільки тих хто пройшов широкоформатний огляд в психіатра.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн