Радмила » 21 грудня 2014, 20:04
Кожний має право висловлювати свою думку тут на форумі . У мене вона саме така.
Що я роблю для того щоб в тій державі трохи було краще жити, то думаю той хто мене знає, то знає що я роблю. Я маю конкретний напрямок діяльності, і достатньо приділяю їй уваги, щоб хоча б трохи покращити життя певної категорії людей.
Але навіть цією діяльністю мені було легшераніше займатись. А дякуючи теперішній ситуації, багато проектів просто зависло саме через те, що всі гроші йдуть на АТО. Через цей стан в державі постраждало багато людей.
Особисто я ще зараз живу більш менш. Я можу себе обмежити в багатьох речах. і жити з тим що є. Але є люди стан яких погіршився дуже сильно. і Вам, дорогенька, не зрозуміти, як то виховувати по теперішнім часам дитину-інваліда на саму лише інвалідну пенсію з якої 600 гривень в місяць йде на ліки, які раніше держава видавала безкоштовно. А ще треба тій дитині їсти купити, комунальні послуги оплатити, і не приведи господи дитина схопить ОРЗ, тоді ще і треба і ліки купувати.
Не до вас приходять мами, які кажуть: " я вже готова ту дитину взяти і з 9-того поверха стрибнути, бо виходу не бачу в тому житті"
А Ви тіштесь тим , що свої гріхи замовили кинувши гривню солдату, який власне через таких як Ви там і опинився.
В мене теж на Сході близька людина воює. А Ви патріотки поховали своїх чоловіків під спідниці, повідкуплювались теплими шкарпеточками і грошима в банки покидали, і можете вважати, що Ви щось багато для тієї держави зробили?
Стидобище, сама патріотична область і цілі села вд мобілізації ховались. Ну так так, тож не те що гімн на майдані співати "душу й тіло ми положимо". От і поклали. На всю країну прославились.
Тільки балакати і вмієте, і руйнувати все довкола.

Щастя є