Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення zhuchka » 21 грудня 2014, 16:57

Радмило, я просто не розумію до чого ці нарікання? Чи всім так легко, а вам лише одній важко? Просто нехай кожен задумається і ви в тому числі, що ви зробили для України? Чи ви пожертвували солдату, який воює і за вас? А коли останній раз подавали милостиню? Або просто зробили щось безкорисливо? Держава починається з нас - простих людей, тому яке у вас відношення, таке і життя вам видається.
zhuchka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: донечка Марічка

Повідомлення Радмила » 21 грудня 2014, 20:04

Кожний має право висловлювати свою думку тут на форумі . У мене вона саме така.
Що я роблю для того щоб в тій державі трохи було краще жити, то думаю той хто мене знає, то знає що я роблю. Я маю конкретний напрямок діяльності, і достатньо приділяю їй уваги, щоб хоча б трохи покращити життя певної категорії людей.
Але навіть цією діяльністю мені було легшераніше займатись. А дякуючи теперішній ситуації, багато проектів просто зависло саме через те, що всі гроші йдуть на АТО. Через цей стан в державі постраждало багато людей.
Особисто я ще зараз живу більш менш. Я можу себе обмежити в багатьох речах. і жити з тим що є. Але є люди стан яких погіршився дуже сильно. і Вам, дорогенька, не зрозуміти, як то виховувати по теперішнім часам дитину-інваліда на саму лише інвалідну пенсію з якої 600 гривень в місяць йде на ліки, які раніше держава видавала безкоштовно. А ще треба тій дитині їсти купити, комунальні послуги оплатити, і не приведи господи дитина схопить ОРЗ, тоді ще і треба і ліки купувати.
Не до вас приходять мами, які кажуть: " я вже готова ту дитину взяти і з 9-того поверха стрибнути, бо виходу не бачу в тому житті"

А Ви тіштесь тим , що свої гріхи замовили кинувши гривню солдату, який власне через таких як Ви там і опинився.
В мене теж на Сході близька людина воює. А Ви патріотки поховали своїх чоловіків під спідниці, повідкуплювались теплими шкарпеточками і грошима в банки покидали, і можете вважати, що Ви щось багато для тієї держави зробили?
Стидобище, сама патріотична область і цілі села вд мобілізації ховались. Ну так так, тож не те що гімн на майдані співати "душу й тіло ми положимо". От і поклали. На всю країну прославились.
Тільки балакати і вмієте, і руйнувати все довкола.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Радмила » 21 грудня 2014, 21:02

Подальшу дискусію вважаю безглуздою. Бачу, що це лише розпалює пристрасті, але кожний лишається при своїй думці.

В зв'язку з цим, щоб більше не дратувати форумчанок своєю позицією. Офіційно прошу модератора заблокувати мене в темі "Україна: майбутнє і теперішнє", а за одно видалити мої повідомлення в даній темі. Це збереже мій час та спокій, а заодно, і тих хто читає цю тему.

Дякую за розуміння.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення zhuchka » 21 грудня 2014, 21:52

Співчуваю вашій ситуації, але чи ви думаєте, що в мене так все гладко? У мене вчительська зарплата 575 гривень, добре, що чоловік заробляє більше і репетиторство допомагає, але й попри це не гривню я кидаю в баночку і чоловіка від мобілізації не ховаю, як призвуть то піде, бо такий буде його обовязок. Я прекрасно розумію, що деяким людям стало набагато гірше жити, але це відбулось і так би, бо не могла економіка штучно підтримуватись так довго. Думаєте мене серце не болить за цих бідних пенсіонерів чи хворих діток? І не зовсім я владою задоволена, але попри все я вірю в краще і дуже б хотілось, щоб так було...
zhuchka Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення sky » 22 грудня 2014, 12:32

Воно то так, але за які гроші купити чоловіку бронижелет, теплі речі,ліки, і так дальше....коли його будуть забирати на АТО?????? Це справді дуже великі гроші, і я одного не розумію, куди йдуть ті гроші що збирать люди. Бо бронижелети дають ніякі, люба куля пробиває, а нормальний коштує 800 долларів. :scare: А термобілизна, а ліки які дорогі :scare:
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення Anjuta » 22 грудня 2014, 12:55

-
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення Natalinda » 22 грудня 2014, 16:27

Anjuta :confused:незрозуміла
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TYulia » 23 грудня 2014, 23:52

Сподобалось як тут описано за сценарії для України
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Наші завдання:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення droksanka » 29 грудня 2014, 18:56

TYulia, повністю згідна із викладеним у вашому дописі.
Вважаю, що Україна починається із кожного з нас. Якщо хтось вважає, що нічого не змінилося, то це просто він сам не змінився.
Змінилося дуже багато! Але чи може кожен із нас відмовитися від того до чого звикли заради майбутнього нашого і наших дітей? Чи готові ми пожертвувати принаймі своїм часом (я не говорю грошима) для допомоги нашим військовим або просто людям, які біля нас.
Мій знайомий священик возив допомогу на передову в АТО. У Дніпродзержинську на заправці до нього підійшов чоловік і почав говорити про теперішню ситуацію в його місті. Він сказав:"Змінилося дуже багато. Просто хтось відмовляється це помічати. Бачите цю дорогу, яка веде до заправки? Раніше вона була вся засмічена, а зараз - чиста. Це не тому, що її почали частіше прибирати. Просто те, що раніше я викидав через вікно, тепер збираю в кульок для сміття. І так роблю не я один."
Від кожного з нас залежить дуже багато. Борімося! Лише тоді є шанс перемогти :smile:
Зображення
droksanka Офлайн

Добре орієнтуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 93 раз.
Подякували: 38 раз.
Діти: Макарій-Іван, Антоній-Іван

Повідомлення zhuchka » 29 грудня 2014, 21:39

згідна, багато людей не помінялося, бо їм так зручно - дати хабаря, замовити слівце, пройти без черги до лікаря, не уступити місце в маршрутці. А я із принципу зараз перестала багато що робити. Вчилася з дитиною з третього курсу на стаціонарі на індплані, і тим, що мій дядько прокурор і знає ректора ні разу не скористалась, хоча б могла, просто коли знайшов раз відмовку, то вона завжди знайдеться і потім. Або недавно запримітила собі блендер, бо старий поломався, то не купила таки, бо виробник Росія - а таким чином я не блендер купую, а кулі проти наших солдатів. Звісно це крапля в морі, але без неї не буде самого моря
zhuchka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість