Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення taranjka » 19 грудня 2014, 01:42

а скільки людей було знищено, депортовано і пропало безвісти за цього ж совка? якими методами нарощувався той потенціал? і чого по твоєму так і не прийшло обіцяного комунізму? можливо тому, що це була мильна бульбашка, яка роздувшись до останнього лопнула?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення erinaceus » 19 грудня 2014, 01:44

Ну дехто, видно, на це закриває очі... Здобутки комунізму вагоміші :wink:
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Радмила » 19 грудня 2014, 01:58

А до чого ту голодомори і решта.Я не про здобутки союзу писала, я про те, що на сьогодні в Україні не має як Ви зауважили голодомору, не має департацій, розкуркулень ну і т.д. Не будемо згадувати що за 23 роки все просто розвалилось. Давайте дивитись вперед. Немає жодних причин чого Україна самостійна та незалежна, яка не переживає жахів тоталетаризму не могла б повторити те, що зробила тоталітарна держава. Чи нам як поганому танцору ноги заважають?
Все, совка не має, біди не має. Значить ми повині просто взлетіти за наступні кілька років. Чи ви ще років зі 100 будете обертатись і казати, а взагалі то був совок. Він такий безсовісний нам залишив у спадок скільки підприємств, і всього, що ми от 23 роки розкрадали, а тут вже і красти не має що, ото зараза мало набудував, мало.
Все, не мішайте грішне з праведним, до чого тут економічне зростання до безвіті пропавших. В нас все круто, до роботи.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Marichka » 19 грудня 2014, 08:28

Тернопільська область є і була дотаційна,в нас немає великої промисловості.А знаєш ти,що Донецька область завжди була дотаційна при такому потенціалі що в них є.І це мені розповідав студент з Донецька,який зараз вчиться в Дніпропетровську.Ти знаєш,що в них все було:І дороги в мільярди державних грошей і щороку 13 зарплата,і безкоштовні путівки в санаторії...Мені то не шкода,я завжди радію,як комусь добре.Дивуюся,що стільки людей зібралося і кричали на рос канали: Путін пріді-порядок наведі!!!Щаслива лиш з того,що навіть Росія буде жити як Канада чи Австралія наприклад.Тільки хай залише нас в спокої.Ми якось вичухаємось...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Радмила » 19 грудня 2014, 11:27

А хто винний Тернопільскій області, що вона свої підприємства по розвалювала? Хто їй винний? Якщо ти кажеш завжди була і буде дотаційною, тоді всі сьогоднішні події дуже негарно виглядають. Виглядає так як бажання не самим працювати, а бажання перерозподілити ті кошти, що заробили інші регіони. Зрештом хтось же в цій країні заробляє той бюджет з якого потім дають дотацій. Отож ви свідомо виходили на майдан, знаючи що наш край не може себе прогодувати сам, а треба захопити владу, щоб нашу область більше коштів слалось з Києва? Так тоді виходить.
Тоді називайте речі своїми іменами - хочемо жити краще за рахунок інших, а хто то буде нам байдуже, доїти Київ чи Єс. ми самі не вміємо і не хочемо працювати і заробляти на себе.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення taranjka » 19 грудня 2014, 11:46

Радимило, а за собою вини в тому шо Тернопільські заводи не працюють не відчуваєш? :wink:
взагалі, якщо тебе так цікавить чому зупинились заводи після розвалу союзу - почитай додаткову літературу. Особливо те, за яким принципом оті всі заводи будувалися. а чому союз розвалився знаєш?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Радмила » 19 грудня 2014, 22:01

Ти знов проігнорувала моє запитання про іноземців в кабінеті Міністрів. Мабуть вже дуже незручне для тебе.
До речі Перлинку коли розбаните? чи всіх незручних користувачів будете банити?

Меньше з тим, щоб знати чому розорились наші підприємства, то не треба багато мудрих книжок читати, просто треба подивитись хто ними керував і що з того мав. І як ті заводи, колгоспи і т.д. розкрадались. По кожному підприємству можна кримінальну справу заводити.
в моєї бабусі в селі. Колгосп розкрали розвалився. а в сусідньому голова колгоспу зберіг і колгосп і маслобойню, і люди роботу мають і село процівітає, і з нашого села туди на заробіки їздять. Мабуть того, що союзні підприємсва по такому принципу будувались. А може того, що нормальний керівник на своєму місці був.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Радмила » 19 грудня 2014, 22:09

Зображення

Анонс! Бюджет 2015: Легше вбивати, ніж лікувати

У вівторок, 23 грудня, о 9.30 ранку, громадські активісти та важко хворі пацієнти пікетуватимуть Кабінет міністрів з вимогою врахувати потреби на лікування пацієнтів в бюджеті 2015 року в розмірі 6,8 мільярдів гривень.

Проаналізувавши проект Державного бюджету-2015, експерти виявили, що в ньому закладені минулорічні показники на життєво важливе лікування у розмірі 2,5 млрд. гривень. При такому бюджеті лише 36% хворих, тобто лише кожен третій, зможе отримати в 2015 році лікування від держави. Таким чином, ліки для 64% хворих на ВІЛ/СНІД, онкологію, гемофілію, туберкульоз, муковісцидоз та інші хвороби не будуть надані державою, а це фактично означатиме смерть для 2/3 важкохворих пацієнтів.

Пацієнти принесуть під Кабінет міністрів ящик із пляшками з “отрутою” як символ того, що при такому бюджеті, виділеному на лікування, пацієнтів простіше вбити, ніж лікувати!

Перед акцією активісти проведуть прес-брифінг, на якому оголосять свої вимоги до Кабінету міністрів та Прем’єр-міністра А. Яценюка.

У прес-брифінгу візьмуть участь:
- Дмитро Шерембей, голова правління БФ «Пацієнти України»

- Віталій Ткачук, Представник ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»

- Пацієнти та активісти.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення taranjka » 20 грудня 2014, 01:08

Радмила я тільки за іноземців в кабінеті міністрів. і навіть би президента якогось з іноземців би вибрала :yes: якщо вони варті своїх посад.

наші з тобою погляди багато в чому збігаються - я не люблю хабарників, і керівників-рагулів, які неправдами добилися своїх посад заради власної наживи. і таке інше. але я розумію, що просто так вони не зміняться - має бути система, яка каратиме за хабар, щоб не було спокуси його брати...
я б ще багато писала, аоле ти всеодно по своєму перекрутиш і вийде ніби то я тих всіх хабарників народила-навчила і тепер захищаю.
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 20 грудня 2014, 12:28

Виходячи з твоєї логіки, тоді навіщо нам незалежність? Тоді стаємо ще одним штатом США і маємо міністрів,і президента іноземців.
Це так як дитина вже виросла і каже батькам я вже доросла, я незалежна, але дайте мені де жити, привезіть бараболь, дайте грошей. Але я незалежна, бо мені вже 18 років.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість