Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
Lenysa написав:а про гроби ви даремно так всі ми під Богом ходимо і ніхто не знає, хто, як і коли
Lenysa написав:тому просто прошу перестаньте нагнітати обстановку..
Lenysa написав:ой, страшно, воюватиме без пістолета,тобто - жива мішень, ні краще дизертир., хто хоче, ой нехай йде, а я не пущу
Lenysa написав:анічка, ти мене трохи заспокоїла, але надіємось, що будуть йти добровольці
Радмила написав:А реально мого чоловіка як офіцера запасу призвуть одним із перших. І відмовитись він не може.
Marichka написав:Прихований текст
США погрожують Росії міжнародною ізоляцією та суворими фінансовими санкціями
Державний секретар США Джон Керрі виступив на всіх провідних аналітичних недільних шоу, пояснивши позицію США щодо дій Росії в Криму.
Вторгнення на територію іншої країни Джон Керрі назвав неймовірним актом агресії в ефірі телеканалу CBS. За його словами, робиться це під надуманим приводом та в порушення міжнародних зобов’язань. Якщо в росіян існують побоювання щодо порушень прав російськомовних в Криму, сказав Керрі, існує чимало можливостей перевірити цю інформацію за захистити їх так, як це робиться в 21 столітті – через спостерігачів ООН, наприклад. Саме цей варіант запропонував Володимиру Путіну і президент Барак Обама під час їх телефонної розмови напередодні.
Керрі зауважив, що справа тут полягає не лише в Україні та Росії, а в тому, яка поведінка країн є прийнятною у сучасному світі. Він сказав, що Обама вимагає від Путіна вивести свої війська з Криму. США не вірять, що існує реальна загроза росіянам в Криму. Керрі назвав дії Путіна такими, які свідчать про слабкість та відчай, а не силу.
Відповідаючи на питання про легітимність колишнього президента Януковича, Керрі сказав, що США його таким не вважають. Він втратив підтримку не лише своїх опонентів, а і прихильників, які проголосували у Верховній Раді за новий уряд. На його думку, формування нових органів влади в Україні відбувається законним шляхом.
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість