Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Lenysa » 02 березня 2014, 19:04

ну як не має, пишете, що це все ми винні , що історію не вчимо, що боягузи, то получається, що свої звинувачуєте всіх нас тих хто вболіває за майдан я не тільки про себе, а про гроби ви даремно так всі ми під Богом ходимо і ніхто не знає, хто, як і коли, та ще й в такий час важкий для нас усіх.тому просто прошу перестаньте нагнітати обстановку..
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 19:08

Lenysa написав:а про гроби ви даремно так всі ми під Богом ходимо і ніхто не знає, хто, як і коли

може визначитись з позицією ,борця чи фаталіста ?

а то виглядає як коли вигідно
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Радмила » 02 березня 2014, 19:10

Що там нагнітати? Ти новини включаєш і вже вся обстановка. В мене вже серце болить який день. Я на це дивлюся. Ні працювати ні спати нормально не можу. А тепер ще і за життя своїх близьких буду переживати. Куди вже більше нагнітати. Як вона зайшла у наші домівки.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Semka » 02 березня 2014, 19:19

Lenysa написав:тому просто прошу перестаньте нагнітати обстановку..

Lenysa а не ви нагінтаєте обстановку своїми повідомленнями

Lenysa написав:ой, страшно, воюватиме без пістолета,тобто - жива мішень, ні краще дизертир., хто хоче, ой нехай йде, а я не пущу

Lenysa написав:анічка, ти мене трохи заспокоїла, але надіємось, що будуть йти добровольці

Радмила не дивлячись відмінну від вас думку оцінює ситуацію реально
Радмила написав:А реально мого чоловіка як офіцера запасу призвуть одним із перших. І відмовитись він не може.

мали б не першим, а другим-третім, першими призивають тих, кому до 25. Але від цього мало кому думаю легше
Semka Офлайн

Повідомлення Natalinda » 02 березня 2014, 19:23

Дівчата, хтось щось десь читав про Яроша? Хто він? Звідки взявся? Мені щось дуже мало інформації вдалося знайти. Те що від з Дніпродзерджинська, тризубівець.....практично все
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 19:59

Цви Маген: "Путин хочет восстановить империю"

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Путин взял Крым в заложники

Востаннє редагувалось Перлинка в 02 березня 2014, 20:03, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Marichka » 02 березня 2014, 20:03

Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення nadusha » 02 березня 2014, 20:15

Marichka написав:Прихований текст

І коментарі після цієї статті теж цікаво прочитати...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення nadusha » 02 березня 2014, 20:22

США погрожують Росії міжнародною ізоляцією та суворими фінансовими санкціями
Державний секретар США Джон Керрі виступив на всіх провідних аналітичних недільних шоу, пояснивши позицію США щодо дій Росії в Криму.

Вторгнення на територію іншої країни Джон Керрі назвав неймовірним актом агресії в ефірі телеканалу CBS. За його словами, робиться це під надуманим приводом та в порушення міжнародних зобов’язань. Якщо в росіян існують побоювання щодо порушень прав російськомовних в Криму, сказав Керрі, існує чимало можливостей перевірити цю інформацію за захистити їх так, як це робиться в 21 столітті – через спостерігачів ООН, наприклад. Саме цей варіант запропонував Володимиру Путіну і президент Барак Обама під час їх телефонної розмови напередодні.

Керрі зауважив, що справа тут полягає не лише в Україні та Росії, а в тому, яка поведінка країн є прийнятною у сучасному світі. Він сказав, що Обама вимагає від Путіна вивести свої війська з Криму. США не вірять, що існує реальна загроза росіянам в Криму. Керрі назвав дії Путіна такими, які свідчать про слабкість та відчай, а не силу.

Відповідаючи на питання про легітимність колишнього президента Януковича, Керрі сказав, що США його таким не вважають. Він втратив підтримку не лише своїх опонентів, а і прихильників, які проголосували у Верховній Раді за новий уряд. На його думку, формування нових органів влади в Україні відбувається законним шляхом.

Тут повністю стаття
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Lenysa » 02 березня 2014, 20:25

до чого тут фашизм, то це до вас питання ви про активістів в гробах писали, а я навіть боюсь про таке думати,ви хочете стояти на своєму, то стійте, Бог вам суддя!! більше слів не має, а просто дивуюсь таким людям. я не нагнітаю, а навпаки, а хто з нас нагнітає, то напевно вже видно по повідомленнях. за мир люди померли і ще не зрозуміло що буде, а ви таке тут пишете, що аж волосся дибки стає
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість