Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення Радмила » 11 грудня 2014, 23:01

А що так тихо. Чи всі роблять вигляд, що нової реформи від кабміну не буде.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Одразу скажу, не фейк дівчата, не фейк. Те саме сьогодні говорили в вечірніх новинах на Інтері.
А тепер скажіть дорогенькі, то на майдані за те стояли, щоб більшість населення стала безграмотною і без шанса на освіту? Щоб усі Ваші Зернятка, танці, спотртивні школи, Вам влітали у копієчку? Ну і так , навіщо дітей в школі годувати?
А ще щоб люди здихали без медичної допомоги? А ну да, в кого батьки, баби-діди на пенсії, то может вже їм видати лопати і най як казав, шановний мер Кличко "готуються к земле". Бо на ті перераховані пенсії вони довго не протянуть.
Іншими словами. Я так розумію, що в Європи лице не страшне. Його просто не має, там замість лиця сплошна .....
Вітаю Вас у Європі.
Чи ви вже готуєтесь на новий майдан?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення flower » 12 грудня 2014, 00:51

Мені ці реформи не подобаються, я не погоджуюсь з таким. Але їх ще не ввели і поки це ще слухи. Інтер не є каналом якому можна довіряти. Ти прекрасно знаєш за що стояли люди на майдані. Але вони пробували щось змінити. А що робила ти Радмило? Тобі все підходило раніше, то чому зараз щось не подобається? Нічого ж не змінилось, крали і крадуть далі. Але ти готова була так жити. Але ж рано чи пізно з такими методами розкрадання в дежаві було би те саме. Майдан лиш пришвидшив хід подій. Може хватить засуджувати у всьому майдан і всіх підстрікати, ніхто гіршого не хотів і не хоче. От як на твою думку проста людина, яка не згідна з реформами чи законами може їх змінити? Що мені робити? Людям? Як звернути на себе увагу? Окрім мітингу ти знаєш ще якісь шляхи? Розкажи нам.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Радмила » 12 грудня 2014, 13:49

Виходячи з Вашої логіки, то мавби вже бути третій майдан. Бо те , що зараз робиться і що хочуть зробити, то власне геноцид народу. В стареньких людей взагалі шансу на виживання не буде. Де ж ваша тепер свідомість? Де ж бажання змін?
Ви тоді нас переконували , що стоїте не за те щоб тодішня опозиція прийшла до влади. а реально вами скористались. І хто тепер при владі?
А тепер сидіти і казати, та ми ж не знали,що так буде , або взагалі та так би воно було.
Та не було б воно так. ТАКОГО як зараз не було б. і якби тодішня влада прийняла такі реформи як зараз хочуть прийняти, то щоби ви казали про ту владу,а тепер все вже мовчите?

Так мені підходило все раніше. і я тоді про це казала. А певні нюанси можна було перетерпіти. А зараз покажіть мені того хто скаже , що зараз добре. Зараз стало в кілька разів гірше ніж раніше Якщо нічого не змінилось, то навіщо було розгромити всю країну? Навіщо? Заради чого? і не кажіть , що ви не знали, як буде. Бо ми до вас волали, що країна полетить у прірву. а хтось хотів нас почути?
Що робити тепер? а що робили коли вас не задовільняло? І тепер треба виходити, Тепер вже і я з вами піду. Хоча, можу посперечатись, що тепер майдан не вийде. А чому, здогадайтесь самі, хто його створив і для чого.

На рахунок засудження. а може вже пора відкрити очі і взяти відповідальність на себе за те, що відбувається зараз в країні? Хоча би елементарно визнати. Так ми хотіли кращого, але ми помились.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення TYulia » 12 грудня 2014, 14:07

цитата без коментарів
Зображення
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Sms » 12 грудня 2014, 23:10

Для всіх, хто втратив пам'ять:)
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення eney » 13 грудня 2014, 00:29

Да вугілля наша теперішня, криштально чиста, прийшовша легітимним шляхом влада вміє купувати шикарно, особливо вугілля що не горить, та і щедро купує його в рази дорожче ніж його продають. Нагадує історію з сортовими каштанами, минулорічна вроді, коли купили, заплатили в три дорого, а потім вияснилось що каштани не сортові і та і продавці цінили їх дешевше,ніж з бюджету оплатили. Тільки от від каштанів світло і тепло не залежало так як від вугілля.
Біда.
Але щож то я, то ж шлях до кращого...
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення eney » 13 грудня 2014, 00:35

а оце непланове відключення нагадує змову "Спали холодильник/компютер/стірашку/духовку..."
Дав якийсь олігарх-депутат указ, вирубуйте електрики світло, хай горить в населення техніка, бо вони каки такі давно в мому магазині нічого не купляли, убитки терплю...а так хай вони потірплять, а мені прибулок :hi:
Ну ще правда є в мене припущення, що ми те вугілля не горюче "економимо"...
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 13 грудня 2014, 01:00

eney а рік тому вугілля краще було? Бо те що знаю я, то воно теж не особливо горіло, а коштувало теж втридорога. Це я не до того що зараз краще, а до того що змінилося наразі мало.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення eney » 13 грудня 2014, 01:19

Вугілля було все ж дешевше бо видобуте в нас,і не привезено з іншого материка, і на крайняк люди, що його видобували, українші, мали кусок хліба(ковбаси/папірос/горілки....). А тепер ті люди страждають, а хто наважується на переїзд сюди прирікає себе на статус "сепаратиста", мене вже через мову за сепаратистку приймали, тому знаю що кажу :dash:
А "зміни на краще" ще навіть не в розгарі! Але вірогідність протестів не велика, бо до людей потихеньку доходить, що чим більше кричиш тим менше маєш, так що революцію швидше за все матимем не скоро. І наша чесна влада творитиме, щоб як там Яценюк казав, в нього лиш 60 000 тис(чи щось біля того)в місяць лиш по процентах!!!!! в банку, для прикладу одна тисяча гривель дає 22 гривні прибутку в місяць.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення eney » 13 грудня 2014, 01:26

виправлюсь "По словам премьера, он сам в 2013 году получил 614 тыс. грн процентных доходов, с которых не заплатил ни копейки налогов в бюджет" и того 51166грн в місяць, і то тільки в нього, а де вклад дружини? діток?
А де він взяв таку сумму, що дає йому такий прибуток лиш по процентах??? при тому, що по закону він може лище депутатом бути?
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість