Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 17:37

Lenysa написав:не хочу нікого образити, але невже ви хочете, щоб ваші діти і онуки не мали хліба, цукру, і т.д., тоді для чого взагалі жити і мучитись і плакати від того, що ми не можемо дати нічого своїм дітям?

ти досі не розумієш ,якщо ввяжемось в війну ,то діти не матимуть не тільки цукру ,а й тата ,мами і взагалі життя.

Я не писала ,що не було хліба чи цукру,я писала що були речі ,яких не вистачало ,чи важко було дістати,але це не смертельно.
В Росії зараз все є ,крім свободи слова-це можна пережити.Тим більше кожній імперії рано чи пізно кінець і путін не вічний.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Радмила » 02 березня 2014, 17:39

В себе в дома притули ту картинку.

А я маю гнів. Я така зла. Що просто слів не маю. Це Ваша провина. Ваша, Ви втягнули нас у все. І зараз всі ми переживаємо за наших чоловіків.
Я хотіла жити спокійно. Миру, єдине чого. Все решту можна зробити своїми руками. Вам чогось бракувало.

Як Вас цікавив тільки Янукович, то якого йшли з тими чорними прапорами і Бандерою? Навіщо? Думали що Схід і Південь буде Вас вітати з ними? В них свої ідеали в нас свої. Не треба було памятники чіпати і мову. Якщо Вас тільки корупція цікавила. Не лізуть в чужий монстар зі своїм уставом. Тоді б і на Схожі на не боялись. А так в Росії гарний привід - захистити росіян в Криму.
Самі спровокували своїм націоналізмом. А тепер через Вас всі відгрібюатимуть.
Одна надія, що вистачить всім клепки. Бо в Україні АЕС, і не дай Боже зоч одна рвоне, то всю Європу і Росію частково теж накриє.
Краще дітям жити без масла, хліба і цукру. чим жити без тата.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення nadusha » 02 березня 2014, 17:40

Перлинка, маю прохання "день без свободи слова" особисто для Вас. Не пишіть сьогодні нічого - тренуйтесь! :wink:
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення nadusha » 02 березня 2014, 17:43

Так, Радмила, то ми привели свої війська в російську автономію, то наші солдати зі зброєю в руках стоять серед мирних людей на чужій землі. На рахунок професійного обов"язку вашого чоловіка - думаю його ніхто в військові волоком не тягнув...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 17:45

nadusha написав:Так, Радмила, то ми привели свої війська в російську автономію, то наші солдати зі зброєю в руках стоять серед мирних людей на чужій землі. На рахунок професійного обов"язку вашого чоловіка - думаю його ніхто в військові волоком не тягнув...

Зараз не треба цеї істерики і вияснювання хто винен,а хто правий.
Треба реально дивитись на речі ,які можливі наслідки і як їх уникнути .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lenysa » 02 березня 2014, 17:47

прекрасно розумію, але якщо так думати, то для чого взагалі жити, давайте з потрохами здамось москальні і все і буде у нас все кріс свободи слова, я не вважаю, що для моєї дити це нормальне життя, хочемо свободи , а не насильства і переживань, що завтра якомусь придурку в голову збреде.А тата звичайно хочуть всі, І я проти кровопролиття, але і проти царювання москалів!!!!!!! в моїй державі.(їдете в Європу, Америку, подивіться , як там люди живуть і порівняйте.) Не хочу більше з дискусію, бо ви то ви то просто провокатор, мене аж піддьоргує на кріслі від того , що ви пишете.ПЕРЕСТАНЬТЕ провокувати людей і дайте можливість вільного вираження думки.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 17:48

nadusha написав:Перлинка, маю прохання "день без свободи слова" особисто для Вас. Не пишіть сьогодні нічого - тренуйтесь! :wink:

росіяни на форумах спілкуються вільно ,їм тільки з телевізора не можна говорити правду

А Собчак і телеканал дождь і це собі дозволяють,так ,що можеш мене сьогодні називати Ксєнією ,один день :wink:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення nadusha » 02 березня 2014, 17:52

Перлинка написав:
nadusha написав:Перлинка, маю прохання "день без свободи слова" особисто для Вас. Не пишіть сьогодні нічого - тренуйтесь! :wink:

росіяни на форумах спілкуються вільно ,їм тільки з телевізора не можна говорити правду

А Собчак і телеканал дождь і це собі дозволяють,так ,що можеш мене сьогодні називати Ксєнією ,один день :wink:

Добре, Ксеню! :rose:
nadusha Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Semka » 02 березня 2014, 17:55

Anjuta написав:в подробиці не вникатиму, проте мій точно не воюватиме і крапка :aggressive:
а на рахунок того, що пише Радмила....не знаю до кого саме , проте мій чоловік не був не майдані і на жодному заворушенні в Тернополі, ні коли палили міліцію, ні при захваті облради і т.д.
тому попрошу свій гнив стримувати відносно всіх :rose:

Anjuta але ж пригадуючи минулі теми ви підтримували майдан?
То чого ж відхрещуєтеся. Радмила права, мають розхльобувати ті котрі починали все це. Мій чоловік на Теропільському майдані теж не був, як і на київському, але ми підтримували майдан, то ж не маємо права казати що нехай ідуть добровольці першим ділом на війну
Semka Офлайн

Повідомлення nadusha » 02 березня 2014, 18:03

На рахунок покраденої зброї зі складів почитайте, де її знайшли тут viewtopic.php?f=194&t=9784&start=30.
І мій чоловік служив, і 5 років пропрацював в міліції. Страшно зараз всім.
Ейфорія від перемоги пройшла, тільки-но перезавантажена влада почала працювати і тут - добрий сусід... Зараз нелегкі часи, і не потрібно розпалювати ворожнечу.
Сьогодні прощена неділя - простіть, якщо кого образила... Висловлювала свою думку! МИРУ всім нам!
nadusha Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість