Радмила написав:Lenysa написав:анічка, ти мене трохи заспокоїла, але надіємось, що будуть йти добровольці
Як майдан зачинали, то добре. А як їхати, то в мене діти малі, то що. А як воювати, так хай добровольці їдуть.
Хай їдуть всі ті хто цю кашу заварив в Україні. Жили погано, але ще так з 20 років би прожили. І люди були б живі. І війни не було. Так ні погано Вам жилось. а тепер сидите за чоловіків трясетесь. Сидіть трясіться. Бо в цьому є Ваша вина. Армії не має. Зброю розтягнули. Будуть патиками воювати. А через Вас, маю тепер всі відгрібати. І діти, і старі. Всі через ваші амбіції тепер постраждають.
І попереджали ми Вас. І пояснювали. Ні були гонорові. Де ж тепер Ваш гонор?
Мені байдуже де буде той Крим і Донбас. Хочуть в Росію, хай відєднуються. Я хочу, щою бомби не кидали, і в дітей тато був живий.
а хто хотів кровопролиття ??? хочемо жити , як нормальні люди , працювати, жити без хабарів,знати, що ми можемо на щось розраховувати і за зароблені гроші, можна щось придбати, а не рахувати копійки на хліб., от чого ми хотіли, і права ввести свої війська не мав ніхто, хто що розтягав не знаю , особисто нічого не крала, і не розтягала, а за чоловіка переживаю і буду переживати, тому, що кожна любляча дружина буде думати про свого чоловіка, а якщо ви не думаєте про своїх рідних, це ваші особисті справи,не треба тут виступати і провокувати людей на агресію і безлад.!!!