Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення Перлинка » 30 серпня 2014, 01:03

Наївні не ми ,а ті що приймають участь і підтримуюь революції та повстання не має значення коли ,взимку,навесні ,чи через 5 років

не зваживши попередньо свої сили

Анніта написав:Ще мені шкода, що "зійшла з політичної арени" Богомолець - вона в мене чомусь викликала довіру...

В тому то й справа,де Богомолець,Тетяна Чорновіл ,Парубій ,напевно ще не одного забула зі здобульців -романтиків,які вже подали у відставку .Час показав ,що це вони були наївним ,коли вірили ,що зможуть змінии щось в тих обставинах і такими методами.
А я так і писала ще на початку січня,що злиють ,поміняють шило на мило ,використають народ,постраждає даремно багато людей ,на краще нічого не зміниться,буде тільки гірше ,корупція не буде переможена ,по європейськи країна не заживе і ще на доданок війна з росією .Подивіться в тему євромайдан за ті числа .А тепер скажіь хто наївний ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 30 серпня 2014, 01:46

от Радмила писала до тараньки у відповідь на золоті батони і уніази

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Радмила » Суб, 04 січня 2014, 19:42
| +
Смішна ти, чесне слово. :yes: Покажи хоч одного президента, який бідося. Та життя таке, що багаті керують простими, і хто доривається догори, той годується з корита. І незалежно, якої він партії буде чи переконань. Можна подумати, що опозиція бідося - без грошей сидить. Це навіть у природі в тварин таке є хто сильніший, той має привілегії.

Я просто не бачу, яким чином отой бардак, який почався з майданом може допомогти розбудові країни. Що можуть зробити ті люди, які розвалили і розікрали свої землі? Ну реально, хто там зараз на майдані? Більшість з Західної України. І що тут у нас рай земний? Та порозкрадали, прикриваючись національними ідеями, підприємства, парки позабудовували. І все це місцеві не чужі. І людей відповідно заробітку позбавили не донецькі, а свої. Мали великі підприємства і що? Комбайновий на металолом порізали. Що україні не треба комбайнів? Текстерно тільки того ще дихає, що його київські власники купили, Оріон теж розікрали розвалили. Колгоспи були і де ж те майно колгоспне? Корівники стоять розвалені. Гарно місцеві хазяйнують. Мало своїх земель? Поїхали всю Україну вчити господарювати? Як щось робити, то зробіть тут порядок. Покажіть, які ми круті. Що тут у Тернополі, де такі свідомі націоналісти працють закони, що машини не паркують в центрі на тротуарах, платять людям зарплати не в конвертах. Що тут у нас класно. І вся країна захоче так жити як Тернопіль. А так в себе вдома порядку не можете навести і поїхали у цілій країні наводити.
Своїх казнокрадів у вишиванках посадіть, а тоді за Київ будете братися.
Нічого майдан не дасть. Бо на майдані всі ті хто Галичину на коліна поставив.

Смс від 23 листопада
| +
Так отож! Україна просто невзмозі підготуватися до вступу в ЄС. В нас все всі крадуть. Бо діє принцип "Не вкраду я - вкраде інший!". І теперішня опозиція на чолі з "помаранчевими" лідерами на руки нечиста! І Юля, яку зараз всі так відстоюють і вважають мученецею. І "регіонали". І "свободівці".Всі вони в одній узді! Мій особистий знайомий , коли пройшов у верховну раду на минулих виборах , приїхавши в Тернопіль сказав все просто: кожні вибори - "передеребан". І не хапнеш ти - хапне інший. А мені сім'ю годувати і дітей треба вивчити. Колись він спитав нас: "А чи потрапивши до великої "кормушки" Ви б не робили так само, знаючи що нічого Вам не буде?Коли в Вас в глибокому селі в батьківській хаті ремонт не роблений, а дитині наступного року поступати до ВИШу, а ти з жінкою 10 років не був у відпусці, бо іпотеку чи кредит на авто виплачував." І він правий! Знайдеться мінімум так свідомих людей, що скажуть ні - не буду красти. На словах всі хороші і чесні, але коли "кормушка" повна і на відстані протягнутої руки - принципи в людей змінюються! Так і живем!

ЄС не панацея для нас. З вступом нічого не зміниться. Чи Ви думаєте, що всі стануть одразу чесними? Тай я не за МС з Росією. Я за напрямок до ЄС, але не в такому темпі "галопом по Європах".
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 30 серпня 2014, 02:35

о,я про це навіть не знала

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Sms » Суб, 23 листопада 2013, 14:31

Марi,щодо вирiшення долi людей однiею людиною:десь так з мiсяцi 3 тому комунiсти пропонували провести референдум щодо вибору подальшоi долi Украiни:КУДИ рухатись: у МС,чи у ЕС. Опозицiя зарубала цю Iнiцiативу.Питання чому?А тепер,людей Знову женуть як худобу на майдан ...

Перлинка » Суб, 30 листопада 2013, 00:46
Слухайте ,а вам подобається робити щось,якшо завідома зрозуміло ,що це безтолково?Тут буде Європа,хіба як в Росії закінчиться нафта,або коли ця нафта стане нікому не потрібною.

Радмила » Суб, 30 листопада 2013, 20:07
Остані події це просто шок. Якось безглуздо це все. Навіщо? Не розумію. Дуже шкода тих дітей, що попали під роздачу.

На всі 100 згідна з Таранькою, нам не потрібне втручання інших держав. Не дай Боже, щоб з України зробили другу Югославію.

Щодо повідомлень про беркут на Львів, Тернопіль.., як на мене це провокація і нагнітання, комусь це може бути дуже вигідно. Але випустивши "джина" з пляшки, чи не попаде країна в громадянську війну? Враховуючи наші радикальні партії, то страшно, щоб не полилась кров. Дай Боже мудрості всім, щоб Україна мирно вийшла з цієї ситуації.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 30 серпня 2014, 02:45

о,а це писали не наївні

Повідомлення гра з вогнем » Нед, 01 грудня 2013, 18:36
Радмило ти зараз виступаєш в якості тітушки та провокатора у нас на форумі
який тобі особисто зиск писати і звинувачувати у всіх бідах опозицію? обурюватися війні та плакатися про свої пішли на своїх?
чому дописи про війну йдуть від тебе, а не від людей, які стоять на майдані? я пішла подивилася реальні трансляції з майданів - нема такіх закликів та гасл про війну
яка тоби користь про це писати та нагнітати?

особливо зважаючи на численну інфо, у яких великими буквами неодноразово підкеслюється:
опозиція за мирний майдан
опозиції сутички не потрібні
опозиція цінить своїх людей

заклики, у яких просять довіряти лише прямій інформації з онлайн ресурсів прямого включення
просять не втягувати українців у провокації і не піддаватися ним, щоб не будорожати народ

TYulia » Нед, 01 грудня 2013, 18:35
ой страшно-страшно :cray: може хоч результат гарний буде.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 30 серпня 2014, 02:59

Повідомлення Радмила » Нед, 01 грудня 2013, 23:47
Щодо попередніх постів з фото. То хто туту нагнітає обстановку і збурює людей?

А щодо останього. Моя б дитина там не стояла, так як і я. Бо вважаю все що відбувається просто зміною влади. Я б вчила свою дитину не буди жертвою маніпуляції, тих хто хоче по людських головах зробити собі місце біля коритця. І дуже підло що для цього дійсно використали дітей. Через то воно так і відбилось болісно.
Вкинути державу зараз в розруху, знов відкинути на десятиліття. Щось остані новини, щодо революцій, які пройшли у світі, ніде не принесли ні щасття людям ні достатку, ні спокою. Вже не один режим повалений, а що відбувається потім? Самі можете проаналізувати.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 30 серпня 2014, 10:28

Читала що Європа тепер хоче щоб Україна прийняла мир на умовах Путіна... Там є кілька пунктів, де Путін вказує Україні її місце... федералізація, державний статус для російської мови, відмова від вступу в НАТО, співпраця з ЄС лише в рамках дозволених Москвою....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення stella123 » 30 серпня 2014, 14:16

В України по суті нема іншого варіанту дій. бо наша армія не вистоїть проти мільйоної армії Путіна. Ні Європа , ні США реально нічим не поможе, вони будуть просто глибоко стурбовані. Є здаться прислів"я чи чиїсь вислів "поганий мир - краще хорошої війни".
Зображення
Якщо зараз дуже погано, то в найблищому майбутньому буде дуже добре.
stella123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: дівчинка Полінка 23.09.2012

Повідомлення олеся » 30 серпня 2014, 15:09

stella123 написав:В України по суті нема іншого варіанту дій.

Нема і я це розумію... Невже з самого початку не було видно що Росія сильніша... І що Європа буде лише "глибоко стурбована" як було написано і для чого було починати АТО? Щоб загинули багато невинних людей включаючи тих 298 в Боїнгу які можливо навіть не знали нічого про Україну, а діти в чому винні???
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення eney » 30 серпня 2014, 19:05

в нас був час, зимою. можновлядці могли дати старт федералізації, могли узаконити рос мову на оф рівні? чим би нам то помішало? що тут би масово набирали голих, босих солдатів, і прямо під пулі, чи всі масово б розмовляти і писати рос мовою були змушені? Ні! Все могло піти в іншому, мирному руслі, але тоді б не було нової кормушки для політиків. Знову нас намахали, як лохів.
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Радмила » 11 вересня 2014, 22:46

Помаленько повертаємось в Середньовіччя.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість