Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
Sms написав:Ви основної думки , яку я хотіла донести, не почули!
Sms написав:Отож, як я раніше писала, я не проти Євроінтеграції, але вважаю, що Україна недоросла ще до союзу з Європою через низку соціальних показників. Однак, зараз хочу написати не про це. Спостерігаючи останні 3 дні за Євромайданом, як в Києві, так і в Тернополі, мене взяла гордість!!! От чесно! Якщо "Помаранчева революція" була настільки політично заанглажованою, що важко було розрізнити хто і кого провокує, мене особисто вже підтошнювало від пик політиків на майданах і по ТВ. То це революція молоді! Повстали студенти. Бабусі, дідусі і тітоньки разом з політиками пішли геть. Це не покривається і не фінансується жодною політичною силою. Молодь не різнить людей по приналежності до партії чи політичної сили. Молодь "ЗА" Європу! Мене настільки, висока самоорганізація студентів тішить! Я горда, що є настільки віддані і свідомі молоді люди!
Радмила написав:От не можу промовчати. Цікаво, яким чином організували ту дискотеку на площі? Я там поруч працюю і повірте, що з радістю пішла б і пострибала потанцювала під ту музику. Там доволі весело. Сьогодні на зауважила, а вчора всі так заводились, стирибали, обнімались. Безкоштовна дискотека, що ще треба молодим?
І щось тисяч народу я там не спостерігала.
Щодо політики, то я промовчу. Я знаю, хто там з гучномовцями ходить. Але це вже інша історія.
Чого ми не можемо бути як Швейцарія? Нічиї і багаті?
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість