Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення flower » 27 листопада 2013, 20:59

Навіть Америка осторонь не стоїть. Прочитайте і підпишіть петицію!
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Якщо він не підпише, то я за щоб президента і уряд, їх сім ї не пускали в ЄС і в США.
Та заморозили банківські рахунки.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення taranjka » 27 листопада 2013, 22:42

Зображення
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення олята » 27 листопада 2013, 23:33

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення Sms » 27 листопада 2013, 23:41

Мені поремонтували ноут. Отож, як я раніше писала, я не проти Євроінтеграції, але вважаю, що Україна недоросла ще до союзу з Європою через низку соціальних показників. Однак, зараз хочу написати не про це. Спостерігаючи останні 3 дні за Євромайданом, як в Києві, так і в Тернополі, мене взяла гордість!!! От чесно! Якщо "Помаранчева революція" була настільки політично заанглажованою, що важко було розрізнити хто і кого провокує, мене особисто вже підтошнювало від пик політиків на майданах і по ТВ. То це революція молоді! Повстали студенти. Бабусі, дідусі і тітоньки разом з політиками пішли геть. Це не покривається і не фінансується жодною політичною силою. Молодь не різнить людей по приналежності до партії чи політичної сили. Молодь "ЗА" Європу! Мене настільки, висока самоорганізація студентів тішить! Я горда, що є настільки віддані і свідомі молоді люди! :aplo:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення олята » 27 листопада 2013, 23:48

так ми не доросли. але Євросоюз не є ідеалом до якого треба доростати......в них також низка проблем. суть в тому, що самі ми ніколи не станемо кращі, ми котитимемося в низю нам треба копняк і на даний момент Європарламент може бути тим комняком.....
чому євросоюз може за собою тягнути Греків - нероб, а ми не можемо удосконалюватися у європі. чим ми гірші за інших?
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення KriStar » 28 листопада 2013, 00:11

не доросли до ЄС, погоджуюся. Але ми ще до нього і не вступаємо, а лише, можливо, підпишемо угоду про асоціацію, пройдуть роки до самого вступу. Основне, ми вже визначимося з курсом, та оберемо шлях яким йти далі. Польша підписала угоду про асоціацію в 1991-1994р., а ввійшла до ЄС у 2004р., до того часу законодавче та економічне перезавантаження в країні зачепило майже всі сфери життя і зайняло десятиліття. Вибудувана в них нова правова та управлінська система дозволила створити вільний ринок і чесні умови для конкуренції.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Sms » 28 листопада 2013, 00:23

Ви основної думки , яку я хотіла донести, не почули! :cry: Знову почалось переконування :)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Радмила » 28 листопада 2013, 00:26

Sms написав: Мене настільки, висока самоорганізація студентів тішить! Я горда, що є настільки віддані і свідомі молоді люди!

От не можу промовчати. Цікаво, яким чином організували ту дискотеку на площі? Я там поруч працюю і повірте, що з радістю пішла б і пострибала потанцювала під ту музику. Там доволі весело. Сьогодні на зауважила, а вчора всі так заводились, стирибали, обнімались. Безкоштовна дискотека, що ще треба молодим?
І щось тисяч народу я там не спостерігала.
Щодо політики, то я промовчу. Я знаю, хто там з гучномовцями ходить. Але це вже інша історія.

Чого ми не можемо бути як Швейцарія? Нічиї і багаті? :confused:
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 28 листопада 2013, 01:51

Sms написав:Ви основної думки , яку я хотіла донести, не почули! :cry: Знову почалось переконування :)

я зрозуміла і підтримую. найбільше, о радує в тернопільському майдані - відсутність партійної атрибутики. друге - студенти, які йдуть. і повірте, з універів їх не виганяють, і хоч типу всі ректори за страйк, але на багатьох факультетах піти з пар - це таки протистояти тиску їх викладачів, деканів, ректорів. когось не відпускають, когось залякують, що вони не здадуть. і те, що студенту тільки привід, аби не йти на пари - теж не аргумент, бо всі пропущені пари вони будуть відробляти, а в злих викладачів і на перездачу підуть. але ж йдуть
про організацію сцени - всі гурти тернопільські, з ними домовлялися студенти. та й домовлятися сильно не потрібно - ті самі радо хотіли виступити, тільки апаратуру довго шукали. і її шукали музиканти і ті ж студенти. наразі жодна політична сила на цьому не піариться, і не буде піаритися.
а щодо "безкоштовної дискотеки", то ти б довго простояла нерухомо при такому морозі? в даному випадку музика - не привід зібратися, а спосіб зігрітися :wink:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Nymydora » 28 листопада 2013, 09:32

Радмила написав:Чого ми не можемо бути як Швейцарія? Нічиї і багаті?

Бо ми буферна зона, кордон між Європою і Азією. От і змагаються, хто перетягне. Звичайна гра за зони впливу і ринки збуту.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей