Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення Перлинка » 23 серпня 2014, 01:02

ІРЦЯ написав:А як тоді з тою несправедливісю боротись. З Ваших слів получається просто сидіти склавши руки дивитись як дехто скуповує золоті батони а самим існувати від зарплати до зарплати?
Ну шо ,розбагатіли нарешті ,хоч шось від батона перепало ?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення ІРЦЯ » 23 серпня 2014, 01:21

Не треба так злоститись не забувайте Ви маленька чорнильна крапочка навколо якоі аура позитиву ::Р: ::Р: ::Р:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Перлинка » 23 серпня 2014, 02:31

Я не казала шо треба бути блаженною і мовчати коли щось не влаштовує, але каменюками кидатись я точно не буду.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 23 серпня 2014, 02:35

А по твоїх смайликах не скажеш шо ти дуже журишся, від того що хтось з твоїх близьких на передовій, мені було б не до форуму, але я й не пустила б нізащо.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення erinaceus » 23 серпня 2014, 13:39

NayaNaya Ну по-перше, замовних статей ще ніхто не відміняв. А по-друге, хто з нас знає реальні цифри? Чи може хтось працює у бюро статистики?! А від фоняра можна написати які хочеш цифри. Так, жити стало важче. Так, рецесія економіки. Це видно і без цифр. А що ви хотіла за умов війни? Покажіть мені хоч одну країну, де зростала економіка під час війни. Аж смішно! Бо гроші, які мали йти на реформи і інновації, йдуть на армію, і то не вистачає.
Перлинка Це називається дабл-постінг. На форумі таке не вітається, спитайте у taranjka чи TaniaPicaSSo.
Я то виїжджати не збираюся. Я хочу жити у своїй країні. А якщо вам так противні наші люди, і наша влада, і менталітет, то дуже прошу туди, де вам добре.
А хто казав, що люди зі Сходу не люди? Такі ж самі люди, як і ми. І заслуговують на гідне життя. Але чомусь велика частина тих людей підтримує сепаратистів і аж дуже хоче жити в Расєї. Чемодан-вокзал-Расея! Голосували за свої республіки, а тепер жаліються. За що боровся-на те і напоровся. Ну скажіть мені, яка може бути республіка в межах області?! Це ж не Монако і не Ліхтенштейн. Вони всіх переконують, що Україна живе лише з їхніх шахт і виробництва. А те, що це одна з найбільш дотаційних областей, ніхто до уваги не брав. Бо ж Донбассссс кормит Украину :dash:
А взагалі, складається враження, що ви не місцеві. Ви дуже за Схід, за Росію... Такі погляди не характерні для западенців. Області, які завжди були спрямовані на Захід, де народжувалися демократичні погляди, виховують і відповідну громаду.
Ну так, Путін зовсім не винен. Білий і пухнастий, як Гітлер. Це ми на Росію напали, і бомбимо їхні міста, і вбиваємо їхніх солдат. Добре видно вам мізки промили...
Радмила Ага, щоб часом на виборах 2015р. до влади не прийшов хтось інший. Так би само сфальсифікували результати, і Яник з командою правили б ще 5 років.
А ще дівчата, я переконалася, що ви не дуже уважно читаєте дописи інших. Якось так, поверхнево. Бо вам пишуть одне, а ви читаєте інше. А я повторюватись не буду.
До слова, я теж вважаю, що Майдан не вартий був життів Небесної сотні, втрати Криму і сотень загиблих солдат. Бо людське життя - то найбільша цінність!
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення ІРЦЯ » 23 серпня 2014, 14:25

Перлинка написав:А по твоїх смайликах не скажеш шо ти дуже журишся, від того що хтось з твоїх близьких на передовій, мені було б не до форуму, але я й не пустила б нізащо.

То називається нема до чого домахатись
Ага аж пищу від радості шо мій двоюрідний брат там воює а вдома лишив 2 річну дитину з жінкою.Прямо натішитись не можу. Підбирайте трошки слова.
І знайте його ніхто з родини не хотів пускати на війну але він будучи військовим /командир батальйону/ не хотів лишатись осторонь бо є в нього такі поняття як ОБОВЯЗОК і ПАТРІОТИЗМ і на таких хлопцях як він тримається украінська армія яка нас захищає.ДУЖЕ ПЕРЕЖИВАЄМ за нього але і гордимось ним шо не розказує на право і на ліво як відкупився від арміі в той час коли на сході вмирають мирні люди.
А ви і далі живіть в свому придуманому світі з позитивною аурою навколо не помічаючи реальних речей.
Знаєте іноді шоб стало добре тре чимось жертвувати НА ЖАЛЬ. Подібно як хірург щоб забрати заразу з тіла мусить зробити розріз - рану яка з часом поступово загоіться але тіло лишиться здоровим
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1)

Повідомлення Перлинка » 23 серпня 2014, 15:17

Напевно ти права і двоюрідним братом дійсно не так вже важко пожертвувати, а спробуй-но пожертвуй чоловіком, сином , чи собою.
А потім розкажеш чи стало легче.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення ІРЦЯ » 23 серпня 2014, 16:16

Перлинка написав:Напевно ти права і двоюрідним братом дійсно не так вже важко пожертвувати...

Ага вам видніше легко чи ні
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1)

Повідомлення Перлинка » 23 серпня 2014, 17:00

ІРЦЯ написав:
Перлинка написав:І знайте його ніхто з родини не хотів пускати на війну але він будучи військовим /командир батальйону/ не хотів лишатись осторонь бо є в нього такі поняття як ОБОВЯЗОК і ПАТРІОТИЗМ і на таких хлопцях як він тримається украінська армія яка нас захищає.ДУЖЕ ПЕРЕЖИВАЄМ за нього але і гордимось ним шо не розказує на право і на ліво як відкупився від арміі в той час коли на сході вмирають мирні люди.

А родичі шо не патріоти шо не хотіли пускати?
Мирні люди на сході самі не вмирають, їх вбивають як одні так і інші "захисники".
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 23 серпня 2014, 21:22

erinaceus написав:Я то виїжджати не збираюся. Я хочу жити у своїй країні. А якщо вам так противні наші люди, і наша влада, і менталітет, то дуже прошу туди, де вам добре.
А хто казав, що люди зі Сходу не люди? Такі ж самі люди, як і ми. І заслуговують на гідне життя. Але чомусь велика частина тих людей підтримує сепаратистів і аж дуже хоче жити в Расєї. Чемодан-вокзал-Расея!

А чого ти і такі як ти не зібрали чемодан на Варшаву, як вам тут не подобалось, а пішли на майдан коктелі кидати та шини палити?

Я теж хочу жити на своїй землі, але так як я хочу. І ті люди зі Сходу, вони теж в себе вдома мають право жити так як вони хочуть, а не так як їх почала вчити Галичина. І не було б отого "Росія". Якби їх не почали утискати і вчити як жити.
Хотіли вони ті памятники Леніна, та хай би лишались. Хотіли російську регіональну, то чого було її забирати?

erinaceus написав:А взагалі, складається враження, що ви не місцеві. Ви дуже за Схід, за Росію... Такі погляди не характерні для западенців. Області, які завжди були спрямовані на Захід, де народжувалися демократичні погляди, виховують і відповідну громаду.

А що тебе дивує, що є люди , які живуть в Галичині і можуть зрозуміти людей на Сході, Півдні, Центрі? Так нас небагато, таких, які здатні бачити більше чим край своєї хати. І твоє твердження, про те , що тут на Заході народжувались демократичні погляди - це черговий шаблон. От які ми круті - рухаємо демократію.
А от уяви собі, що на Сході люди інакші, і вони живуть і вірять в інакше. І їх погляди не є неправильні, вони просто інакші. За характером, за світоглядом, і твої погляди , власне наші галичанські, є просто неприйнятні, а місцями вони їх сприймають як фашиські. І вони теж у чомусь праві, бо в них історія була інакша.
От спробуй їх зрозуміти. Зрозуміти що не так ми - білі, а вони - чорні. А що і вони ,і ми білі, і вони мають право на своє життя. Життя без Бандери, без ЄС, якого вони не хотіли. І не хотіли з багатьох міркувань, як з економічних, так і суспільно-моральних. (я особисто не поїхала б ніколи в країну жити, де є одностатеві сімї. Бо вважаю, що в такій країні вже щось погано з мізками. Бо я маю традиційні сімейні ціності. і це моя основа. Те, що я не змінню.)
От тому, що ви всі були переконані в тому, що їм дуже треба ваша "демократія", от через те ми зараз і воюємо.
А був би референдум, був би шанс мирно розрулити все. І якби він був не на користь ЄС, то мабуть таки більшість в Україні була не за ЄС, і навпаки. Але це був мирний шлях. і тут враховувались всі думки, усіх регіонів. а так 4 області вирішили, що вони можуть вирішувати за всю Україну. Тепер маємо війну.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей