Ну шо ,розбагатіли нарешті ,хоч шось від батона перепало ?ІРЦЯ написав:А як тоді з тою несправедливісю боротись. З Ваших слів получається просто сидіти склавши руки дивитись як дехто скуповує золоті батони а самим існувати від зарплати до зарплати?
Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
Ну шо ,розбагатіли нарешті ,хоч шось від батона перепало ?ІРЦЯ написав:А як тоді з тою несправедливісю боротись. З Ваших слів получається просто сидіти склавши руки дивитись як дехто скуповує золоті батони а самим існувати від зарплати до зарплати?
Перлинка написав:А по твоїх смайликах не скажеш шо ти дуже журишся, від того що хтось з твоїх близьких на передовій, мені було б не до форуму, але я й не пустила б нізащо.
Перлинка написав:Напевно ти права і двоюрідним братом дійсно не так вже важко пожертвувати...
ІРЦЯ написав:Перлинка написав:І знайте його ніхто з родини не хотів пускати на війну але він будучи військовим /командир батальйону/ не хотів лишатись осторонь бо є в нього такі поняття як ОБОВЯЗОК і ПАТРІОТИЗМ і на таких хлопцях як він тримається украінська армія яка нас захищає.ДУЖЕ ПЕРЕЖИВАЄМ за нього але і гордимось ним шо не розказує на право і на ліво як відкупився від арміі в той час коли на сході вмирають мирні люди.
erinaceus написав:Я то виїжджати не збираюся. Я хочу жити у своїй країні. А якщо вам так противні наші люди, і наша влада, і менталітет, то дуже прошу туди, де вам добре.
А хто казав, що люди зі Сходу не люди? Такі ж самі люди, як і ми. І заслуговують на гідне життя. Але чомусь велика частина тих людей підтримує сепаратистів і аж дуже хоче жити в Расєї. Чемодан-вокзал-Расея!
erinaceus написав:А взагалі, складається враження, що ви не місцеві. Ви дуже за Схід, за Росію... Такі погляди не характерні для западенців. Області, які завжди були спрямовані на Захід, де народжувалися демократичні погляди, виховують і відповідну громаду.
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей