Sms написав:
Дівчата, ну чесно, аж смішно...
Ну то смійтесь як Вам так сильно смішно то єдине шо Вам лишається
Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
Sms написав:
Перлинка написав:ІРЦЯ написав:Ви праві Ви відноситесь до тих "відсили 1-3 відсотки" які вважають що нічого змінити не можна
І що від нас нічо не залежить і краще сидіти перед телевізором і нарікати яка в нас погана влада і при тому пал'ець об палець не вдарити.
Не розумію Вас чесно Ви вважаєте шо коли розганяли майдан то тре було розвернутись і йти додому чи тре було взагалі не виходити на майдан а змиритись зі всім?
Якщо мирно не виходило ,то треба було розійтись.
Я відношусь до тих,що вважають,що влада-це наше відзеркалення.Не моє і твоє конкретно,а середнього зрізу народу,який її обирає.
От був поганий президент ,якого обрав південний схід.
А тепер хороший,якого обрали переможці революції ,вже без донбюасу і криму.
Цікаво ,чиим він кращий ,окрім того ,що за нього не соромно,бо англійською вільно володіє?
Для мене народ,який обирає подібних правителів,якому підсовують подібних правителів і він це приймає,за визначенням не мудрий.
Я перед телевізором не сиділа ,може й нарікала ,бо важко не помічати очевидних речей і мовчати про це ,але я сама робила своє життя кращим,комфортним,європейським .
Про що говорила вам від перших днів Радмила .
Уявіть собі що кожен з нас ,допустимо, чорнильна крапочка,яка розтікається позитивною аурою і стає більшою,від того що добросовісно працює,не порушує правила дорожнього руху,не гадить собі під ноги і .д ,от так кожна з цих крапочок обростає добрими справами і утворює суцільний фон перемін на краще.
І якшо десь і зявляється якесь гівно ,то його більшість або виісняє,або поглинає.
Тепер уявіть собі ,чи можливий в такої громади поганий правитель ,звідки його взяти ,коли всі хороші?
А нині на жаль,все навпаки.Скільки їх не міняй,перевиборами,революціями ,приходять такі ж,або ще гірші ,бо інших просто нема,або нема у більшості,або більшість не готова їх підтримати.
Мери Львова ,чи Вінниці-це виключення,чудо природи .
ІРЦЯ написав:Sms написав:
Ну то смійтесь як Вам так сильно смішно то єдине шо Вам лишається
Якшо ти добросовісно працювала ,а тобі всеодно на елеменарні речі не вистачало ,може варто було спробувати поміняти роботу,спеціальність,напрямок діяльності ,взяти підробіток ,замість хапатись за каменюки?Знаєте я теж не гаджу собі під ноги доросовісно працююю і.т.д але досі чомусь того Г більше чим як Ви кажете тих чорнильних крапочок і з тим тре було шось робити того і почався майдан
ІРЦЯ написав:А як тоді з тою несправедливісю боротись. З Ваших слів получається просто сидіти склавши руки дивитись як дехто скуповує золоті батони а самим існувати від зарплати до зарплати?
Я прекрасно розумію що ми-народ не потрібні ніякій владі ні тій шо була ні тій шо є ні тій шо буде але вважаю шо між ПОГАНО і ДУЖЕ ПОГАНО тре вибирати перше
ІРЦЯ написав:Ми вроді на ти не переходили Бачу Вам трьом тут нормально спілкуватись а як хтось висловлює протилежну думку то відразу починаєте пресувати і навязувати свою думку.
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей