Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення Перлинка » 22 серпня 2014, 17:00

erinaceus написав:А взагалі, мій найперший допис був ні не про Майдан, ні про АТО, а про те, що варто сподіватися на краще і вірити у світле майбутнє для своєї країни. А якщо вам всім тут так погано, то чого ж ви досі тут живете?! Кордони всі відкриті. Можна їхати у будь-яку країну світу і будувати нове життя у цивілізованій країні. Успіхів!

А чого ви не звалили ,в цивілізовні країни ,як вам так було погано ,замість влаштовувати майдани ?
Принаймні скільки людей лишилось би живими.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення ІРЦЯ » 22 серпня 2014, 20:53

Перлинка написав:А чого ви не звалили ,в цивілізовні країни ,як вам так було погано ,замість влаштовувати майдани ?
Принаймні скільки людей лишилось би живими.

Не звалили в цивілізовані краіни бо хотіли жити в своій цивілізованій краіні а не гнити по заграницях хотіли мати свою нормальну європейську краіну без хабарів з нормальними зарплатами і більш-менш хоча б середнім рівнем життя а не жити від зарплати до зарплати і йдучи в магазин за продуктами відмовляти собі іноді в елементарному.То получається тре було тихо сидіти і дути в дві дирки ? Получається най би був Янукович при владі і далі робив шо хотів.
А на рахунок того що лишились би люди живими то перепрошую ЄВРОМАЙДАН З САМОГО ЙОГО ПОЧАТКУ БУВ МИРНОЮ АКЦІЄЮ.Ніхто навіть і не міг подумати шо Яник допустить щоб в людей стріляли снайпери і расея раптом ні з того ні з сього почне "захищати' російськомовне населення від нас фашистів.
Ви зараз скажете шо мені легко говорити бо в мене мабуть ніхто не воює в зоні АТО я не знаю шо таке смерть і т. д. так знайте воює і причому на передовій і теж переживаю щоб вернувся живий але хтось мусить таки відвоювати нам те нормальне майбутнє ну як не нам то принаймі нашим дітям
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Перлинка » 22 серпня 2014, 21:27

Не звалили в цивілізовані краіни бо хотіли жити в своій цивілізованій краіні а не гнити по заграницях хотіли мати свою нормальну європейську краіну без хабарів з нормальними зарплатами і більш-менш хоча б середнім рівнем життя а не жити від зарплати до зарплати і йдучи в магазин за продуктами відмовляти собі іноді в елементарному.

правда життя дуже банальна і напевно сумна ,для тих що мають надії на революції.

Якщо ви не жили ,а існували раніше,бо не вистачало на елемантарні речі,якщо ви поїдете за кордон і будете там гнити,замість процвітати .То і після революції вам краще ніколи не стане.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 22 серпня 2014, 21:37

А на рахунок того що лишились би люди живими то перепрошую ЄВРОМАЙДАН З САМОГО ЙОГО ПОЧАТКУ БУВ МИРНОЮ АКЦІЄЮ.Ніхто навіть і не міг подумати шо Яник допустить щоб в людей стріляли снайпери і расея раптом ні з того ні з сього почне "захищати' російськомовне населення від нас фашистів.

А з самої середини,чи з самого кінця?
Як це ніхто не міг подумати?
От Радмила думала,смс,нінчик ,ная,я,ще кілька чоловік на форумі ,від сили 1-3 відсотока,напевно і у всій Україні такі люди були ,напевно значно більше.
Але ж ви навіть слухати не хотіли,говорили ,та не може такого бути і цитували оповідання герої яких всі шо за майдан красиві,багаті душею та шляхетні,а всі хто проти ,ниці і гидкі,одним словом раби :sad:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 22 серпня 2014, 21:41

Ви зараз скажете шо мені легко говорити бо в мене мабуть ніхто не воює в зоні АТО я не знаю шо таке смерть і т. д. так знайте воює і причому на передовій і теж переживаю щоб вернувся живий але хтось мусить таки відвоювати нам те нормальне майбутнє ну як не нам то принаймі нашим дітям

Ти ше нащастя не знаєш що таке смерть.
Нічого не відвоює,побачиш ,все буде марно і кращого життя не буде тепер ше довго.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення ІРЦЯ » 22 серпня 2014, 21:50

Ви праві Ви відноситесь до тих "відсили 1-3 відсотки" які вважають що нічого змінити не можна
І що від нас нічо не залежить і краще сидіти перед телевізором і нарікати яка в нас погана влада і при тому пал'ець об палець не вдарити.
Не розумію Вас чесно Ви вважаєте шо коли розганяли майдан то тре було розвернутись і йти додому чи тре було взагалі не виходити на майдан а змиритись зі всім?
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Перлинка » 22 серпня 2014, 22:18

ІРЦЯ написав:Ви праві Ви відноситесь до тих "відсили 1-3 відсотки" які вважають що нічого змінити не можна
І що від нас нічо не залежить і краще сидіти перед телевізором і нарікати яка в нас погана влада і при тому пал'ець об палець не вдарити.
Не розумію Вас чесно Ви вважаєте шо коли розганяли майдан то тре було розвернутись і йти додому чи тре було взагалі не виходити на майдан а змиритись зі всім?

Якщо мирно не виходило ,то треба було розійтись.
Я відношусь до тих,що вважають,що влада-це наше відзеркалення.Не моє і твоє конкретно,а середнього зрізу народу,який її обирає.
От був поганий президент ,якого обрав південний схід.
А тепер хороший,якого обрали переможці революції ,вже без донбюасу і криму.
Цікаво ,чиим він кращий ,окрім того ,що за нього не соромно,бо англійською вільно володіє?

Для мене народ,який обирає подібних правителів,якому підсовують подібних правителів і він це приймає,за визначенням не мудрий.

Я перед телевізором не сиділа ,може й нарікала ,бо важко не помічати очевидних речей і мовчати про це ,але я сама робила своє життя кращим,комфортним,європейським .
Про що говорила вам від перших днів Радмила .
Уявіть собі що кожен з нас ,допустимо, чорнильна крапочка,яка розтікається позитивною аурою і стає більшою,від того що добросовісно працює,не порушує правила дорожнього руху,не гадить собі під ноги і .д ,от так кожна з цих крапочок обростає добрими справами і утворює суцільний фон перемін на краще.
І якшо десь і зявляється якесь гівно ,то його більшість або виісняє,або поглинає.
Тепер уявіть собі ,чи можливий в такої громади поганий правитель ,звідки його взяти ,коли всі хороші?

А нині на жаль,все навпаки.Скільки їх не міняй,перевиборами,революціями ,приходять такі ж,або ще гірші ,бо інших просто нема,або нема у більшості,або більшість не готова їх підтримати.
Мери Львова ,чи Вінниці-це виключення,чудо природи .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 22 серпня 2014, 22:50

ІРЦЯ написав:Знайшла в інтернеті таке відео Хотілося щоб це стало правдою

Більшого брєду я ще не чула... Чорні мєси...Провидиця і молитви... Карпатські мольфари... Що дають курити тій Наталі, чи тому сотнику, щоб таке нести...

Дівчата, ну чесно, аж смішно...
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Радмила » 22 серпня 2014, 22:56

Про яке відео мова?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Sms » 22 серпня 2014, 23:08

Радмила написав:Про яке відео мова?

10 сторінка...Про сотника, яку зустрів провідицю, в якої якимось чудом відкрилося яснобачення:)
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей