ІРЦЯ написав:Ви праві Ви відноситесь до тих "відсили 1-3 відсотки" які вважають що нічого змінити не можна
І що від нас нічо не залежить і краще сидіти перед телевізором і нарікати яка в нас погана влада і при тому пал'ець об палець не вдарити.
Не розумію Вас чесно Ви вважаєте шо коли розганяли майдан то тре було розвернутись і йти додому чи тре було взагалі не виходити на майдан а змиритись зі всім?
Якщо мирно не виходило ,то треба було розійтись.
Я відношусь до тих,що вважають,що влада-це наше відзеркалення.Не моє і твоє конкретно,а середнього зрізу народу,який її обирає.
От був поганий президент ,якого обрав південний схід.
А тепер хороший,якого обрали переможці революції ,вже без донбюасу і криму.
Цікаво ,чиим він кращий ,окрім того ,що за нього не соромно,бо англійською вільно володіє?
Для мене народ,який обирає подібних правителів,якому підсовують подібних правителів і він це приймає,за визначенням не мудрий.
Я перед телевізором не сиділа ,може й нарікала ,бо важко не помічати очевидних речей і мовчати про це ,але я сама робила своє життя кращим,комфортним,європейським .
Про що говорила вам від перших днів Радмила .
Уявіть собі що кожен з нас ,допустимо, чорнильна крапочка,яка розтікається позитивною аурою і стає більшою,від того що добросовісно працює,не порушує правила дорожнього руху,не гадить собі під ноги і .д ,от так кожна з цих крапочок обростає добрими справами і утворює суцільний фон перемін на краще.
І якшо десь і зявляється якесь гівно ,то його більшість або виісняє,або поглинає.
Тепер уявіть собі ,чи можливий в такої громади поганий правитель ,звідки його взяти ,коли всі хороші?
А нині на жаль,все навпаки.Скільки їх не міняй,перевиборами,революціями ,приходять такі ж,або ще гірші ,бо інших просто нема,або нема у більшості,або більшість не готова їх підтримати.
Мери Львова ,чи Вінниці-це виключення,чудо природи .