Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення flash-ka » 21 січня 2014, 23:58

вибачатись не буду, бо не засуджувати це те саме,що підтримувати владу.
Тобі певно дуже гарно і безтурботно жилось якщо у тебе така позиція.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення олеся » 21 січня 2014, 23:58

Перлинка, ти пишеш МИ (тобто вас 3), але якщо чесно по дописах я зрозуміла що одна з вас точно за владу, але я людина і можливо помиляюся :wink:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Перлинка » 21 січня 2014, 23:58

олеся написав:Для когось таки стало гірше коли прийшла дана влада.....

наскільки гірше ,чого тобі не хваає ,хліба ,масла ,цукру ,мила ?
Запитай тих хто пережили війну ,чого б вони найбільше хотіли ,може шубу ,або на мальдіви зїздити ,чи метроову плазму ,або останній айфон?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2014, 00:01

TaniaPicaSSo написав:Нарешті почали щось робити і зрозуміли, що так звані лідери опозиції не на боці народу. А то досі думали, що танцями під Руслану вони налякають Вітю з бандою.

Тут ,ти подякувала за це повідомлення.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 22 січня 2014, 00:02

Я не кажу в таких речах як ти пишеш хліба...масла.... Але повір стало таки гірше ніж було наприклад кілька років тому при тій самій роботі... Щодо мене то я б писала багато чого мені не хватає.... Але не буду.... не для того тема....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення flash-ka » 22 січня 2014, 00:04

смс, описувати все не буду, лиш дещо. наш дідусь ще живий....у його сім'ї забрали усе зароблене тяжкою працею і вислали в Сибір, де в шахтах він двічі мало не попрощався з життям і лише дивом залишився живим хоч і без пальця (два інші пришили а третього не знайшов)
Він з слізьми на очах просить нас не здаватись, бо тоді ми зрадили б усе за що він боровся.
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2014, 00:05

олеся написав:Я не кажу в таких речах як ти пишеш хліба...масла.... Але повір стало таки гірше ніж було наприклад кілька років тому при тій самій роботі... Щодо мене то я б писала багато чого мені не хватає.... Але не буду.... не для того тема....

То тебе влаштовує ,що мають загинути люди ,заради того аби повернути тобі все те чого не хватає ?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 22 січня 2014, 00:06

Як не стягували? Буквально кілька тижнів тому стягували для Євромайдану. Я особисто знаю людей з зарплати, яких примусово стягували кошти на Євромайдан. Ще навіть в цій темі писала.

То у Вашому прикладі, жінка мала брати бруківку і кидати в гвалтівника, суддів, присяжних? Так Ви бачете правове суспільство? Можна було відстоювавити свої права правовими методами. Проводити реферндум, тощо. Зробили війну в столиці, і це все називається мирне відстоювання своїх прав.
Крім Вашої думки є думка інших українців, їх міліони. А на неї грубо наплювали. І що буде, як вони вийдуть з каменюками її відстоювати? Що будете казати? Що це провокація? Чи вони не мають право на свою думку?
То давайте вернемось в первісний лад. Щось не так, каменюкою по машині, по чолі... бо мої права порушили.

А як влада мала по-вашому підтримувати мир? Погоджуватись з усім, що в неї вимагають? Так по-вашому? Ви ж не дали варіантів для правових вирішень питань. Блокування адмін будівель, доріг, напади на правоохоронців.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Перлинка » 22 січня 2014, 00:09

flash-ka написав:вибачатись не буду, бо не засуджувати це те саме,що підтримувати владу.

А ви кажете :ha:

Sms написав:Тем, кто не мирный, нету здесь места.

Sms написав:Все, кто за гранью майданного бунта –
«Тушки», «титушки», «банда» и «хунта».

Sms написав:Мирный Майдан, он не сеет, не пашет –
Мирно поет. Мирно бьет. Мирно пляшет.
Мирно блокирует. Ты несогласен?
Значит, «титушка» ты! Значит, – опасен!
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 22 січня 2014, 00:15

А де я писала що підтримую силовий варіант? Чи тим більше смерть людей? Я просто писала що при теперішній владі таки гірше стало :pardon:
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей