Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Перлинка » 21 січня 2014, 23:43

Я вчора писала про можливе майбутнє , і хто б міг подумати ,ніхто не знав,а воно вже відбувалось в теперішньому .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення flash-ka » 21 січня 2014, 23:45

у подруги мама в поліклініці працює, то у них збирали гроші на антимайдан. примусово!
та ні, Перлинка, це ви виправдовуєте владу,що вона така гарна була ,а тут якась купка не задоволених щось скаче і вимагає
Люди на майдані хочуть,щоб їх не били за волевиявлення а у відповідь їх ще дужче б'ють! Журналістів відстрілюють як дичину!
підставили другу щоку, а далі і спини, голови, руки.....що далі? невже влада не хоче миру? виходить що ні.
Думаю тягнуть час щоб перевести капітал і втекти!
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Перлинка » 21 січня 2014, 23:46

taranjka написав:в тому прикладі, я виправдовую жінку, не перекручуй.

це не я за те, що тре свою думку і позицію тримати при собі

Я не перекручую ,вчора т и регулярно наголошувала ,що закликаєш виключно до мирного проесту,а коли дізналась ,що він переріс в немирний ,сказала "нарешті!"
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flash-ka » 21 січня 2014, 23:48

Перлинка написав:ніхто не знав

брат журналіст, йому повідомили що будуть погроми з вибухами і стріляниною.....то певно хтось таки в курсі....
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Перлинка » 21 січня 2014, 23:49

flash-ka написав:та ні, Перлинка, це ви виправдовуєте владу,що вона така гарна була ,а тут якась купка не задоволених щось скаче і вимагає

Попрошу не видумуваи і не присвоювати мені речей,які я не говорила!
Я писала тільки ,що було не настільки погано і це було не варто ,того ,щоб робити ще гірше ,бо краще не буде .
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 21 січня 2014, 23:50

flash-ka написав:
Перлинка написав:ніхто не знав

брат журналіст, йому повідомили що будуть погроми з вибухами і стріляниною.....то певно хтось таки в курсі....

ти не зрозуміла ,те ,що я сказала тим дописом
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 21 січня 2014, 23:53

Перлинка написав:Я писала тільки ,що було не настільки погано і це було не варто ,того ,щоб робити ще гірше ,бо краще не буде .

Можливо це вже як для якої сім'ї..... Для когось таки стало гірше коли прийшла дана влада.....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Sms » 21 січня 2014, 23:53

А Ваші дідусі і бабусі живі? Питання до всіх. Мому дідусю 89 років. В 16 років він потрапив на фронт. Був у "ополчении" до 18 років. Пройшов блокатний Пітербург. Воював на фронті з японцями на підводній лодці і на крейсері. Мав контузію. Осколок якогось снаряду лишив його зору на одне око. Бабусі було лише 7, коли почалась війна. В них з дідусем 9 років різниці у віці. Вона пам'ятає війну дуже добре... Адже завдяки війні вона лишилась майже сиротою. З 12 братер і сестер вижила лиш вона. Молодші загинули від голоду, старші від пострілів та бомбордувань... Вони дуже добре знають що таке війна. Згадують ті часи зі сльозами на очах. Я впевнена, що мої пращури не хочуть цього для мене і своїх правнуків. А Ви запитайте своїх, чи хочуть вони війни для Вас? :?:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Перлинка » 21 січня 2014, 23:53

Дівчата ,ви вже з майдану?
Чи воюєте за Україну тут вбачаючи в мені Радмилі та смсці ненависного ворога?
Нам теж не подобаєься нинішня влада ,це всі вам вже повторювали неодноразово.
Ми не за владу і не за Януковича,ми проти війни.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 21 січня 2014, 23:56

Перлинка написав:
taranjka написав:в тому прикладі, я виправдовую жінку, не перекручуй.

це не я за те, що тре свою думку і позицію тримати при собі

Я не перекручую ,вчора т и регулярно наголошувала ,що закликаєш виключно до мирного проесту,а коли дізналась ,що він переріс в немирний ,сказала "нарешті!"

процитуй де я писала "нарешті"
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей