Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна і майбутнє?

Повідомлення Перлинка » 29 травня 2011, 01:15

і взагалі хто позначив для мене ці кордони?
якщо я народилась в цій державі-то зобовязана любити все україньке-інакше ганьба та зрада?
Востаннє редагувалось Перлинка в 29 травня 2011, 01:40, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Nymydora » 29 травня 2011, 01:23

я вважаю найбільшим патріотизмом чесно працювати та платити податки, а не голосно говорити, закликати когось кудись чи, як писала Перлинка, з вилами на танк.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Shalimar » 29 травня 2011, 01:28

Перлинка написав:Допустимо розпочнуться криваві заворушення ,і ви маєте можливість виїхати в країну де будете в безпеці ,скористаєтесь цією можливістю,чи лишете дітей напризволяще,а самі з чоловіком підете з вилаами на танки боротись за незалежність?То буде попросту марно пролита кров,бо фінал відомий.

Если бы все думали, как Ты, войну бы Мы проиграли.............. Воевать было бы некому. И вечно "тікать" - не выход.
Во время Помаранч. Рев. нашлись же небезразличные люди...
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Nymydora » 29 травня 2011, 01:30

Shalimar написав:
Перлинка написав:Допустимо розпочнуться криваві заворушення ,і ви маєте можливість виїхати в країну де будете в безпеці ,скористаєтесь цією можливістю,чи лишете дітей напризволяще,а самі з чоловіком підете з вилаами на танки боротись за незалежність?То буде попросту марно пролита кров,бо фінал відомий.

Если бы все думали, как Ты, войну бы Мы проиграли.............. Воевать было бы некому. И вечно "тікать" - не выход.
Во время Помаранч. Рев. нашлись же небезразличные люди...

і толку... їх використали і все тут... велика політика - це театр, де маленькі люди у кращому випадку глядачі, у гіршому - статисти, гарматне м'ясо
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Перлинка » 29 травня 2011, 01:47

Shalimar написав:Если бы все думали, как Ты, войну бы Мы проиграли.............. Воевать было бы некому.

Я війни не розвязую ,тому й вигравати чи програвати їх-не моє діло
Я проти війни за будь-яких обставин!!!

И вечно "тікать" - не выход.

Чому ж вічно,доки не минеться.
А який вихід?
І як вчинила би ти в такому випадку?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 29 травня 2011, 03:12

Перлинка написав:Я війни не розвязую ,тому й вигравати чи програвати їх-не моє діло
а чье же? чужими руками?..
Если бы Наши деды и прадеды так сказали, где бы Мы сейчас были? и были бы вообще??...
Перлинка написав:А який вихід?
І як вчинила би ти в такому випадку?

нуу.... Я как раз была у вирі подій Революции. Когда прозвучала инфо, что стреляют на поражение, если более 50 чел. преодолеют ограждение возле Администрации Президента, меня это не остановило. Я была ТАМ.
Я не отсиживалась дома, когда другие люди отстаивали мои же интересы.
Даже узнав после, что все это спланированная акция, я ни о чем не жалею. Потому что дело совсем в другом......
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 29 травня 2011, 12:44

Shalimar написав:а чье же? чужими руками?...

чому чужими руками,я нікого до війни не підштовхую і воювати за мене не прошу
нехай ті хто хоче воювати мастять собі голову,а я посунуся на мирне місце ,де нема війни.
Я не бачу сенсу воювати ,за що і заради чого і з ким?
щоб розмовляти укр.мовою ?чи може за чорноморський флот?Чи за газові труби?
І яким мав би бути кінцевий результат?

Если бы Наши деды и прадеды так сказали, где бы Мы сейчас были? и были бы вообще??...

Якщо б всі ,і завойовники і ті хто обороняється думали так як я,то ніколи б не було війни на землі.
:grin: ,а я би точно була ,бо мій дідо у складі УПА воював на боці німців(я цим зараз не пишаюсь,просто констатую як факт)
Італійці ,венгри,естонці,фіни,японці,румуни,новежці не стали з ними воювати і ніхто їх не знищив і рабами не зробив.

Правда,те що вони творили в концтабоах також не виправдовую.
Але вважаю,що якби їм не чинили опір,то жертв в кінцевому результаті було б значно б менше.А фашизм через деякий час би себе віджив ,кожна імперія приречена .

Перлинка написав:Даже узнав после, что все это спланированная акция, я ни о чем не жалею. Потому что дело совсем в другом......

То в чому ж діло?
І чи пішла б ти зараз(маючи дитину) на майдан ,у вир подій,знаючи що можеш там загинути ?

п.с
думаю,що на майдані всі допускали,що може початись різня,але ніхто в то до кінця не вірив і реально не усвідомював що то таке,і якщо б це сталось то ,потім багато б хто пошкудував ,що поклав своє здоровя чи навіть життя(це гепотетично,бо мертві вже ні про що не шкодують )невідомо за які і деали.

Для мене героїзм ,який заслуговує поваги-це коли хтось когось рятує від небезпеки ризикуючи життям,чи за релігійні переконання,тобто коли вимагають зректись Господа,а людина обирає смерть чи поневіряння.Тоді це виправдано.

А ложити своє життя заради інших цінностей ,таких як незалежність будь-якої держави чи якісь політичні чи економічні переконання
не вважаю за потрібне.
Востаннє редагувалось Перлинка в 29 травня 2011, 13:08, всього редагувалось 2 разів.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 29 травня 2011, 12:55

Скільки людей сталін,що виграв війну перевів ,тут і фашистів ніяких не треба.
А у цих загиблих також могли б бути нащадки,яких серед нас сьогодні нема.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 29 травня 2011, 15:26

Shalimar написав:Во время Помаранч. Рев. нашлись же небезразличные люди...

Ось і в мене питання і шо шо вони знайшлися???
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Я цілком і повністю підтримую Перлинку, особливо тепер маючи власну дитину. А ось ці націоналістично-патріотичні заклики.........
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Roksolyana.lv » 29 травня 2011, 21:55

Natalinda написав:
Shalimar написав:Во время Помаранч. Рев. нашлись же небезразличные люди...

Ось і в мене питання і шо шо вони знайшлися???
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Я цілком і повністю підтримую Перлинку, особливо тепер маючи власну дитину. А ось ці націоналістично-патріотичні заклики.........

Суперечливе твердження. Попри всі розчарування і нарікання, які безумовно заслуговують на увагу, той час мав дууже вагомі наслідки. Починаючи з того, що Ви маєте можливість спілкуватися тією мовою, якою хочете. А щодо Ваших дітей, то подумайте, про те, як вони поступатимуть в універ, коли скасовані тести і введені екзамени. Згідна щодо пенсій, згідна щодо викинутих і забутих, але саме майдан та інші чинники не дають владі скрутити Вас в ріг, як це успішно роблять північніше від нас.
Roksolyana.lv Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість