тоже бачила вірніше слухала, бо малювала як раз малій стільчик. то я підносила голову до тєліка лиш коли вже суді говорили.
можу то мені який ведмідь косолапий з капцями 44-розміру наступив на вухо (і ше на дешо
), але реально вибирали то шо гірше. були діти які співали так шо аж мурашки по спині бігали, а їх ніхто не вибрав. а були такі шо співали недуже і їх всі вибирали. наприклад дівчинка-каратістка (якшо не помиляюся), в неї такий ше грубий голос
а про поведінку Лободи, то я навіть не дивуюся. незнаю шо там за вона "фрукт" - але чомусь ніколи її не любила, вона мені противна
. в Скрипці я розчарувалася ше як був Голос для дорослих. думала він який такий троха "шустрий" - а він такий флегматік, що аж тошнить
мені шкода тих дітей, але я згадала себе, як брала участь у всяких там конкурсах і т.д. (ну звичайно не такого маштабу
) і мені було якось не сильно вже і обідно шо я не виграла, хоч ми овни і "бійці на першість"
.
малого того шкода, шо плакав і казав шо хоче спати. але до його мами чи тата, то і так не дійде