Хтось був на площі сьогодні??? Діліться враженнями!!!!! Я дивилась лише по Новому каналі, але круто!!!!! Позитивний настрій гарантований на цілий день!!!!! :clapping2: :clapping2: :clapping2: :clapping2: :clapping2: :clapping2: :clapping2:
Сергій Притула +Сергій Надал рулять!!!!!! Ура!!!!! Гарне місто Тернопіль!!!!!!!!!!!!
Так як було видно по ТВ, то багато))))))))Притула гнав як завжди, але круто!!!!!!!!!! Я не полінувалась і встала раніше, щоб подивитись - НЕ ЖАЛІЮ!!!!!! Кажу ж НАСТРІЙ ВО!!!!!!
і я дивилась (раніше вставати не прийшлось, бо доня рано маму піднімає). дійсно все було супер і заряд позитивної енергії на весь день :)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
ваууу. Там були ті негретосики, які співали "Ой чорна я си чорна", Але шкода шо я не бачила. То ж вони пра? [youtube]<iframe title="YouTube video player" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/bn5taHInk8w" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>[/youtube]
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))