Глобальні оголошення!

Ревізор

Модератор: Сяна

Re: Ревізор

Повідомлення kolibri » 01 березня 2012, 01:08

вже є відео на сайті Нового - хто не встиг - можна подивитись
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
kolibri Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 78 раз.
Подякували: 80 раз.
Діти: мій маленький синочок

Повідомлення mariana » 01 березня 2012, 01:13

Мені здається що Галичину видраювали-вимивали перед зйомками дуже ретельно! В мене знайомі були там відносно недавно, то розказували що там є й інші, не такі вичищені номери, тому вважають необ"єктивною зовсім ту відзнаку. А "Рута" знаходиьься в самому центрі. на Медовій, дуже дивно чому приміщення в такому місці вже давно хтось не викупив і не реконструював.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Nymydora » 01 березня 2012, 02:54

я щойно по нету подивилася. Враховуючи, що там був Притула, я не сумніваюся, що Галичина, Млин і Коза були попереджені. МЛин і Коза - практічєскі культові місця, туди Притула не міг не завести, ну і плюс люди на фейсбуці, мабуть, рекомендували. Стосовно Галичини - це, певно, найкращий з таких великих, готель у Тернополі, який би поганий він не був. Дивно, що не зайшла в Тернопіль. Стосовно Мемфісу - я так і думала, що то гадючник. Але офіціант міг би і підсуєтитися, ну а волосок - то взагалі позорище. ПРо Європу - видно було, що ховати. За Козу - я рада, що їх порекомендували, сама той заклад люблю. І не думаю, що там особливо щось чистили і мили. ПРо Млин - не знаю, чи там аж так захмарно смачно. Особисто мені той дерун не сподобався. Але кухня чиста, і то добре.
А про Руту - це готель, який належить профспілкам. Відповідно і рівень - совок совком. Правда, я була шокована, які там високі ціни. Добре, що вона ще в готельний туалет не попросилася ))) А загалом - не бачу тут якихось фальсифікацій особливих. А куди б Ревізор мав би ще зайти, на вашу думку?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Sawwku » 01 березня 2012, 09:09

Тернопіль (готель) реально кращий за Галичину! хоч власник один, але рівень чомусь різниться...
Арт-авеню ще новенький ресторан. толку там ревізувати, якщо ще й не встигли са**ати? (прям цілий вірш :^D )
я б в Відень в Атріумі запросила. цікаво, як там насправді, бо нам з чоловіком ззовні дуже-дуже-дуже сподобалося

а загалом місць справді мало показали. я сподівалася на більше :"(
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Ludmila » 01 березня 2012, 10:56

А нам сподобалося, дивилися з чоловіком із захопленням! Думкає все було більш-менш об'єктивно, Оля відвідала найпопулярніші і найкращі заклади Тернополі і на противагу показала, що є і неприглядні місця, такі як "Рута" і "Мемфіс".
"Старий млин" наш улюблений ресторан, в "Козі" не завжди комфортно, наприклад були ввостаннє пізно ввечері, коли там була купа народу, накурено і офіціанта чекали довго, а замовлення ще довше...
Зображення
Ludmila Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 496 раз.
Подякували: 325 раз.
Діти: дівчинка Сашенька

Повідомлення Русік » 01 березня 2012, 11:37

Чоловік десь читав на форумі, що Старий Млин був попереджений тижні за 2. А насправді там миші бігають(((
А нашо вони в Мемфіс пішли? Теж мені, видатне місце!!!! Скільки в Тернополі цікавіших місць є!
Про гуртожиток мені теж не зрозуміло. Будь-який гуртожиток в Україні виглядає не краще, а частіше й гірше. Ну то давайте тоді по притулкам для бомжів ходити і хапатись за серце всю програму!
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Alisa » 01 березня 2012, 15:21

Мемфіс - це позор міста. В центрі міста не має бути таких позорних забігайлівок.
А чого в Класік не зайшли, це ж зовсім поруч???
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Nymydora » 01 березня 2012, 15:34

я думаю, вони мусили в якийсь гадючник зайти - щоб ьуло, що показати. Мемфіс якраз по дорозі - вони ж якраз в центрі. От і попали )))
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення loljka » 01 березня 2012, 15:35

здається мені, що старий млин попереджений був))) про миші там знаю з власного досвіду
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення Nymydora » 01 березня 2012, 18:19

та навіть і миші. вони ж не лишають після себе слідів з болотом чи півкілограмових какашок, що зразу би в очі кидалося. А так - кухню помили, в поле зору мишка не потрапила - от і чисто ))))))))))))))
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Цікаві передачі та фільми

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість