Nymydora » 01 березня 2012, 02:54
я щойно по нету подивилася. Враховуючи, що там був Притула, я не сумніваюся, що Галичина, Млин і Коза були попереджені. МЛин і Коза - практічєскі культові місця, туди Притула не міг не завести, ну і плюс люди на фейсбуці, мабуть, рекомендували. Стосовно Галичини - це, певно, найкращий з таких великих, готель у Тернополі, який би поганий він не був. Дивно, що не зайшла в Тернопіль. Стосовно Мемфісу - я так і думала, що то гадючник. Але офіціант міг би і підсуєтитися, ну а волосок - то взагалі позорище. ПРо Європу - видно було, що ховати. За Козу - я рада, що їх порекомендували, сама той заклад люблю. І не думаю, що там особливо щось чистили і мили. ПРо Млин - не знаю, чи там аж так захмарно смачно. Особисто мені той дерун не сподобався. Але кухня чиста, і то добре.
А про Руту - це готель, який належить профспілкам. Відповідно і рівень - совок совком. Правда, я була шокована, які там високі ціни. Добре, що вона ще в готельний туалет не попросилася ))) А загалом - не бачу тут якихось фальсифікацій особливих. А куди б Ревізор мав би ще зайти, на вашу думку?

Мрії збуваються