pan_kotskyy » 05 червня 2011, 11:12
Почитала тему ,скачала всі випуски і за вчора переглянула експресс-методом. Сьогодні дві останні серії...
Ну що сказати, в останній серії Саша палала сексуальним настроєм, джакузі, масаж, продовження однозначно, думаю, цим і взяла окончательно.
По ній відчутно, що вона не буде йому в очі заглядати і труситись... завоювала і хватить, а чоловіки що, завойовники, їм то цікаво.
Яна, ну що Яна, видно, що вона від нього розтанула... от не дуже пойняла чи дойшло в них до інтиму, може і дійшло... але щось мені думається що в інтимному поєдинку Саша показала кращий майстер-класс :)
Чесно, було б дивно якби він обрав Яну, йому тре породиста... а Яна така собі домашня киця.
А хто мені реально сподобався, це тато холостяка, ну просто АХ, оце мужчина :omg:
Специфіка передачі, що жінки схильні додумувати, домальовувати ідеал з того, що є, атмосфера, романтика, т.д...
І ще, якби холостяком був наприклад Семен зі Львова, нехай навіть досить успішний бізнесмен, думаю, за ним би так не плакали...
Передача де одна жінка і її добиваються 25 чоловіків була б напевно більш вяленька... Не думаю, що всі 25 ось так би взяли і закохалися сходу в чарівну і неповторну... психологя поведінки йоли-пали