Глобальні оголошення!

Xолостяк

Модератор: Сяна

Re: Xолостяк

Повідомлення ЗІрка » 03 червня 2011, 15:14

хочеться думати шо то спектакль, а не статистика :cry: невже подібні Наді та Саші - вибір наших таких розумних чоловіків. :istereka: Вони ж два слова докупи не вяжуть...

Марина була цікава, Ілона, трохи депреснякова але чесна і Яна звісно - зірочка а не дівка...

чи то правда чоловікам треба дурнувате стерво, яке само ніц не знає, а носа више неба задирає...

нє, переконую себе шо все-таки шоу є шоу, 5 % реаліті, решта - сценарій...
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Nin4ik » 03 червня 2011, 15:40

ЗІрка, це справді статистика.
Більшість моїх знайомих, які "стерво" мають таких добрих чоловіків, на яких їздять верхи, та ще й їх мало цінують!

Одна мені пропонувала прийти до неї на майстер клас по стервозності (та мені мабуть і майстер-клас би не поміг)

і ще от фраза: чем меньше девушку ми любим - тем больше нравимся ми ей (вона дієва практично для всіх і у протилежному напрямку також)

більшість любить завойовувати, хоча говорять протилежне
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення мешканка » 03 червня 2011, 15:44

а....я ще не бачила (буду дивитись в неті, як малі дадуть вільну хвилинку) але вже бачила що Саша виграла... :( Мені значно бульше до душі Яна, Саша, як на мене, не для сім"ї та серйозних стосунків...а так, для тривалого флірту. Шкода мені Яну :istereka:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Русік » 03 червня 2011, 15:55

Як на мене, дівчатка, яке їхало - таке здибало!
Правду кажучи, я шоу бачила уривками і одним оком (а найчастіше вухом), але мені здається, що і сам Максим не шукав серйозних стосунків, це ж і для нього рейтингове шоу. Та і сам він мені здався трохи меркантильним і показушним хлопцем. Так що вони з Сашею підходять одне одному)
А загалом щодо шоу, то я навіть собі не вірила сама, що його дивилась! - така засценірована муть, що аж підтошнює! Ну як можна закохатись на замовлення! А там - всі закохані, і всі по-справжньому! Ага, щас!
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Marta » 03 червня 2011, 23:57

Русік написав:у як можна закохатись на замовлення! А там - всі закохані, і всі по-справжньому! Ага, щас!

Коли 3 місяці бачиш тільки одного хлопця, і коли є така шалена конкуренція, коли такі кругом краєвиди, зміна вражень, позитив від цього, закохаєшся, ще й як)) Всі казали, що спочатку було просто як шоу, а з часом все проявилось.
Marta Офлайн

Повідомлення TanenRom » 04 червня 2011, 00:15

я від сили бачила уривками 2 програми, і також була за Яну.

здається мені, що шоу іще не закінчилось....
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення pan_kotskyy » 05 червня 2011, 11:12

Почитала тему ,скачала всі випуски і за вчора переглянула експресс-методом. Сьогодні дві останні серії...
Ну що сказати, в останній серії Саша палала сексуальним настроєм, джакузі, масаж, продовження однозначно, думаю, цим і взяла окончательно.
По ній відчутно, що вона не буде йому в очі заглядати і труситись... завоювала і хватить, а чоловіки що, завойовники, їм то цікаво.
Яна, ну що Яна, видно, що вона від нього розтанула... от не дуже пойняла чи дойшло в них до інтиму, може і дійшло... але щось мені думається що в інтимному поєдинку Саша показала кращий майстер-класс :)
Чесно, було б дивно якби він обрав Яну, йому тре породиста... а Яна така собі домашня киця.
А хто мені реально сподобався, це тато холостяка, ну просто АХ, оце мужчина :omg:
Специфіка передачі, що жінки схильні додумувати, домальовувати ідеал з того, що є, атмосфера, романтика, т.д...
І ще, якби холостяком був наприклад Семен зі Львова, нехай навіть досить успішний бізнесмен, думаю, за ним би так не плакали...
Передача де одна жінка і її добиваються 25 чоловіків була б напевно більш вяленька... Не думаю, що всі 25 ось так би взяли і закохалися сходу в чарівну і неповторну... психологя поведінки йоли-пали
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Anyri » 05 червня 2011, 14:50

Колись чула таку приказку:
Хлопці вибирають, дівчата перебирають.
Тобто жінці властиво закохуватись і пристосовуватись до того чоловіка, який її вже вибрав. Тому довго не дивилась, вважаючи саму ідею змагання дівчат за хлопця неправильною. Але... чудові краєвиди, шикарні декорації, красиві дівчата і вся та романтична обстановка захопили мене і дивилась я ту казку до кінця. Не боліла ні за кого і насолоджувалася самим процесом гри, так що й не розічарувалася. Це все схоже на курортний роман - обстановка розслабляє і задурманює голову, гормони там всякі грають, та й психологи на передачі могли індивідуально підібрати саме такі ситуації, щоб кожна "попливла" і закохалась. А повернуться в реальне життя - зрозуміють, що принц хоч і красунчик, але має свої реальні нюанси, риси характеру. Та й не принц він, а актор, і романтичні побачення робив не він, а автори передачі. От все і пройде...
Дівчата, а де ви скачали перші випуски? Хочу тепер передивитись ;-)
Anyri Офлайн

Повідомлення Shalimar » 05 червня 2011, 15:23

Anyri написав:Дівчата, а де ви скачали перші випуски? Хочу тепер передивитись ;-)

Вконтакте можно глянуть или на сайте СТБ
ну или просто ввести в поиск "смотреть холостяк онлайн" и выбрать любой понравившийся ресурс ))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення pan_kotskyy » 05 червня 2011, 15:36

Anyri написав:Це все схоже на курортний роман - обстановка розслабляє і задурманює голову, гормони там всякі грають

В точку! Курорт, відпочинок, нічим не перейматися, віддатися почуттям... але недарма більшість курортних романів закінчуються нічим...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Цікаві передачі та фільми

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей