Глобальні оголошення!

Школа лікаря Комаровського

Модератор: Сяна

Re: Школа лікаря Комаровського

Повідомлення Sawwku » 23 березня 2011, 20:20

ми кожної неділі дивимося цю передачу, купили книжку, викачали інші програми за участі Комаровського.потім з чоловіком сидимо, обговорюємо. просто не обов"язково його підтримувати у всьому. на те людині і дані мозги, щоб мати можливість аналізувати.в питаннях ГВ і психології він профан. а от в решті питань.. так ніби нічого. особисто я не знала, як загартовувати дитину, і його порали дуже навіть допомогли. і при +19-20 в хаті набагато приємніше, дитина себе нормально почуває при такій температурі (при вищій істєріки закатує).а головне - є на кого посилатися у війні з бабулями ;-)
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Русік » 10 квітня 2011, 18:00

Дивились сьогодні про ВЧД?
Як вам?
Хочеться вірити йому, але страшно! Можна з Комаровським погодитись і поекспериментувати з лікуванням соплей вологим повітрям (чим ми і займаємось постійно), але такі тонкі матерії як неврологія!...
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Sawwku » 10 квітня 2011, 18:05

а мені віриться. принаймні, в нас лікарка не панікує через кожну дрібницю і не посилає до невропатологів та інших. коли приходимо, я кажу, що мене хвилює в малій. вона дивиться і не знаходить нічого страшного. як то називається? некомпетентний поганий лікар? :lol: і з трясущимся підборіддям зверталися, і з криками - все добре
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
01,01,2011

Повідомлення гра з вогнем » 10 квітня 2011, 18:09

а що там?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Sawwku » 10 квітня 2011, 18:15

в двох словах, що майже всі діти, яким ставлять діагноз ВЧД насправді його не мають. таке захворювання, гідроенцифалія справді є, але тоді дитина не може їсти, спати, ходити, не те щоб дойти до кабінета невропатолога. і що такі симптоми, як порушення сну, тремор підборіддя (рук/ніг), гіперактивність не є симптомами ВЧД. такий діагноз ставиться при черепно-мозкових травмах, після енцифаліту чи менінгіту, або вроджений...
Sawwku Офлайн

Я тут живу

01,01,2011

Повідомлення гра з вогнем » 10 квітня 2011, 18:16

я теж вже не раз читала. що вчд це діагноз. котрий ні про що не говорить. насправді якщо вже вчд, то це настільки серйозно, що відразу госпіталізують і на марне такими діагнозами не розкидаються.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення mala-karta » 10 квітня 2011, 18:49

ну, думаю, багато в чому він правий.
А тот тим тремором підборіддя добряче залякують.
В нас малий перелякався тої невропатологші, розплакався сильно, підборідячко затряслося - то все, це вже ж діагноз! :dash:
Прописала ЗАСПОКІЙЛИВУ мікстурку (спокійній дитині)

і за вчд - теж чула, що якщо це справді так, то все дуже серйозно. І не мікстурками там справа завершується.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення TanenRom » 10 квітня 2011, 19:10

а ви знаєте, я йому повірила, так все він гарно пояснив.
просто нас ніхто нічим не лякав, бо в невропатолога ми не були ще ні разу. :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Русік » 10 квітня 2011, 19:17

Так і я ж хочу вірити!
Але коли нам невропатолог, і то не один, а 3 різних ставлять один і той самий діагноз, і не на підставі тремору чи неспокійності, а він каже, що то все фігня, то відчуваєш себе між двох вогнів - і хочеться, і колеться (не лікувати).
Ми в свій час пролікували таки. Але я маю надію, що буду мати ще діток, а лікарі навряд чи зміняться ближчим часом.
І я не впевнена, що якщо мені лікарі знову скажуть, що щось не так, то я скажу: "А лікар Комаровський сказав, що то все - фігня!"
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення Ira » 10 квітня 2011, 23:57

mala-karta написав:В нас малий перелякався тої невропатологші, розплакався сильно

О, і в нас була схожа ситуація. Мала злякалась тої невропатологші і сильно розплакалась, бо та її дуже тарбала (доні було 2 місяці). Я потім її так довго заспокоювала!!! Відповідно ті маніпуляції, які вона проводила з доцьою їй не вдались То та лікарка заявила, що я не роблю дитині масажик і гімнастику (хоя це виконувала по кілька разів на день), що моя дитина недорозвинена :!: і відправила нас на УЗД головного мозку (якого ми не зробили). А коли ми через день попали до того ж "спеціаліста" вже по домовленості, то виявилось, що в мене здорова дитина!!!!! Отакі от бувають лікарі!
А Комаровському я сьогодні повірила, бо знаю не одну дитину з таким діагнозом, яких мами пічкали непотрібними таблетками.
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Цікаві передачі та фільми

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей