Модератор: Сяна
вибішує, коли приїжджає на "нову хату" і починає все прибирати-вилизувати, коридори миє, кухню вичищає, і так кожна! Блін, аж нудить деколи.
Перлинка написав:Я не всі випуски бачила,але чомусь саме на такі не натрапляла,а навпаки на такі там де жінки нічого не хочуть робити в новій сімї.
Перлинка написав:Ви мене не зрозуміли ,так і знала що почнеться навіщо лицемірити?Треба бути самим собою і т.д.Я говорю,що такі речі як проявити свої найкращі якості на людях переважно робляться підсвідомо.Наприклад ви ж не йдете гуляти в тому в чому по хаті ходите і дома макіяж ніхто не робить і на підборах не ходить і т.д ,так само і на камеру,навіть якщо б я дома десь шось профілонила,захотіла поспати замість робити уборку чи готувати чоловікові вечерю ,то на камеру просто напрсто б не змогла отак забити.Я не кажу що треба зі шкіри лізти і починати робити в новій сімї ремонти,тим більше як нема в тому необхідності.Але деякі навіть елементарні речі не хочуть робити,як наприклад передача з кримчанкою,що двох поросят повезла до дому з нової сімї,отак розвалитись дрихнути і хропіти серед білого дня в селі ,коли купа роботи (за статутом) сама як та свиня ,ну хіба ж не соромно?
Повернутись до Цікаві передачі та фільми
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей