Сторінка 1 з 5

Святковий гарнір

ПовідомленняДодано: 22 жовтня 2010, 19:15
kamisia
Товаріщі!!!! а шо можна приготувати на гарнір на свято (в нас скоро Днюха, і я сушу мозги) Бараболяне пюре??? надоїло, кожного року таке, хочеться чогось незвичайного і смачного

Re: Святковий гарнір

ПовідомленняДодано: 22 жовтня 2010, 19:23
Alisa
Рис з овочами - типу ризотто, але легше :D

Re: Святковий гарнір

ПовідомленняДодано: 22 жовтня 2010, 20:14
lore1ei
моя свекруха робить свою фірмову бараболю в мундирах.
ще жоден гість не вийшов зі стола не похваливши цю смакоту.
хоч на столі повно інших смачних страв.
все геніальне - просто!
миєш картоплю, вариш в мундирах, чистиш(то найгірший процес, бо картопля гаряча, а гості чекають), розтоплюєш масло,поливаєш ним картоплю, солиш, ріжеш зелену цибулю, кріп.
я скільки не приймала гостей, всі дуже хвалили.

особливо незвична та картопля, коли стандартний гарнір - пюре, це я по собі суджу, коли вперше попробувала.

Re: Святковий гарнір

ПовідомленняДодано: 22 жовтня 2010, 21:18
taranjka
+ до різотто. ми до рису всі наявні овочі кидаємс :D
бараболя в мундирі по закарпутськи - бараболю миєццо, розрізаєццо надвоє, серединка виколупуєцця (ложечкою чайною, або є спеціятільні ножики), всередину накладається сало (мнєсо, чи інша бажана начинка) з приправами, тоді барабольки зліпляються, згадується реклама про маленьке звірятко яке загортає в фольгу і таким же чином бараболька обмотуєццо фольгою і в духівку (канешно набагато смачніше в багаття). серединки барабольок теж в фольгу і з начинкою запікаєццо (то найбільший бонус.

Re: Святковий гарнір

ПовідомленняДодано: 22 жовтня 2010, 21:21
Nymydora
Alisa написав:Рис з овочами - типу ризотто, але легше :D

я хотіла те саме написати.
Можна ще вермішельку домашню або рисову

Re: Святковий гарнір

ПовідомленняДодано: 22 жовтня 2010, 21:52
Harper
Ящо вермішельку, то можна зелену, більш екзотично виглядає, і по смаку теж добра. Зелений колір від додавання шпинату. А недавно бачив щей інших кольорів, прикольно так.

Re: Святковий гарнір

ПовідомленняДодано: 22 жовтня 2010, 22:10
Harper
А можна взагалі шокувати публіку "чисто європейським" гарніром: на кожну тарілку викласти окремими купками відварену барабольку, маленького розміру і ціленьку, так само маленькі і ціленькі морквинки, цвітну капусту і ту зелену капусту, броколлі здається. І все це полити маслом. Тільки це буде гарно дивитися на великих тарілках. Ну і до того вже можна покласти по куску любого м*яса, головне що кусок був побільший :crazy:

Re: Святковий гарнір

ПовідомленняДодано: 22 жовтня 2010, 22:42
Alisa
Пасту де Італіано :D

Re: Святковий гарнір

ПовідомленняДодано: 22 жовтня 2010, 22:48
Zaya
плов (маю дуже класний і легкий рецепт) і салатик до нього

картопля з рибою філе під сиром (дуже смачно)

Re: Святковий гарнір

ПовідомленняДодано: 23 жовтня 2010, 03:11
kamisia
облом(((( думали зробити кольровий рис жовтий (з куркумою), червоний (паприка) і звичайний білий. Но свекруня рису не їдять......