
Модератор: irinka

а коли засохне - то стоїть - поки не зїдять 
Рецепт пряників дуже простий:
цукор 100 г
масло 100 г
мука 200 г
яйце - 1 шт
какао - 2 ч.л.
свіжий імбир - 2-3 ч.л. або мелений імбир 1 ч.л.
мелена гвоздика - 0.5 ч.л.
кориця - 0.5 ч.л.
розпушувач - 1.5 ч.л.
Просіяну муку, імбир, корицю, какао, гвоздику і розпушувач змішати. Додати масло, яйце, цукор і замісити тісто. Огорнути харчовою плівкою і поставити на 1.5-2 год в холодильник.
Готове тісто розкачати товщиною 0,5-1 см, вирізати пряники (або використати формочки) і випікати в духовці 10-12 хв при температурі 180 градусів.
Смачного!
глазурПрихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
(коли спечеться корж-каркас хати, витягаєш дечку і в віконі пройоми засипаєш потовчену барбариску, ставиш в духовку на 1-2 хв. і дивишся коли повністю розтопиться. тоді витягаєш і чекаєш поки вистигне. місця де вінка і буде барбариска потрібно додатково змастити маслом або олією, бо потім погано пергамент відривається від барбариски
)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей