happymami » 24 квітня 2011, 16:54
Королівська сирна паска
один кілограм сиру, 0,5 склянки сметани, пакетик ваніліну, 3 яйця, 1 склянка цукру, 100 грамів вершкового масла, 1 склянка ізюму та цукати.
Сир протерти на ситі, або збити у блендері, додавши сметану та ванілін. Курячі жовтки розтерти із вершковим маслом и додати до сиру. Після цього додати ізюм та цукати - все гарно змішати (я роблю без цукатів). Яєчні білки збити із цукром і акуратно змішати із сиром. Отриману масу перекласти у форму, заслану марлею. (я кладу в друшляк, попередньо застеливши тканиною з рідким плетінням, бо через марлю багато втікає). Покласти важіль (важіль не кладу, бо все стікає само через дзюрочки друшлака). Залишити на добу у холодильнику (лишаю просто на кухні).
Готову пасху перевернути на тарілку і прикрасити (не прикрашаю. бо не встигаю. Змітають паску за 10 хв :x ).
Сирна шоколадна паска
500 грамів сиру, 150 грамів вершкового масла, 1 склянка цукру, 3 столові ложки сметани, 2 столові ложки какао, ванілін, а також 1-2 шматочки шоколаду та сіль
М'яке вершкове масло треба розтерти дерев'яною ложкою до стану густої сметани. Додати цукор, трішки солі і какао. Гарно перемішати. Після цього сир протерти через сито, покласти сметану, перемішати та маленькими порціями ввести у масляну суміш. Коли маса набуде рівномірного шоколадного кольору, покласти її у форму та притиснути чимось важким. Тримати у прохолодному місці, доки паска не стане цупкою. Готову страву викласти на тарілку та прикрасити тертим шоколадом.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))