taranjka » 23 жовтня 2010, 11:54
макарони є такі в вигляді зірочок чи то квіточок. в сільпо точно є. є їхні премія, а є ше якісь закордонні. закордонні краще, але і ті підходять. так от. розігрівається сковорідка, ллється олія, нагрівається і висипається макарон. постійно помішувати, дочекатися щоб вони стали коричневі (спочатку процес йде повільно, але треба пильнувати, бо за останні секунди можуть на вуглик перетворитися). коли колір злегка коричневий, то лиється вода, так щоб їх покрити, солиться і сиплеться приправи, тушиться до википання води. їсться смачно з усім. смакує не як макарон.
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))