Глобальні оголошення!

Стосунки з майбутніми дівчатами чи дружинами своїх синів..

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Стосунки з майбутніми дівчатами чи дружинами своїх синів..

Повідомлення oksana.tesliuk » 20 лютого 2011, 23:06

О, а ще багато є таких, кому мама не дозволяє!!! І це в 35-40 років!!! В мене взагалі-то теж син, та й кажуть, ще один буде. Страшенно боюсь не наробити чогось подібного! А ви, дівчата, вже думали про те, як будуватимете стосунки з майбутніми дівчатами чи дружинами своїх синів?
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Re: 35 і не одружени...Діагноз???

Повідомлення Перлинка » 20 лютого 2011, 23:16

oksana.tesliuk написав: А ви, дівчата, вже думали про те, як будуватимете стосунки з майбутніми дівчатами чи дружинами своїх синів?

Шоб я ше таким від тепер грузилась :extesi: :lol:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення oksana.tesliuk » 20 лютого 2011, 23:38

Перлинка написав:
oksana.tesliuk написав: А ви, дівчата, вже думали про те, як будуватимете стосунки з майбутніми дівчатами чи дружинами своїх синів?

Шоб я ше таким від тепер грузилась :extesi: :lol:

Моєму синові 7 років. Якось він запитав мене, чим він буде займатися після того, як закінчить школу. Ну, я йому видала стандартну програму: універ, робота (бажано власна справа), одруження, власні дітки... То в нього були такі великі очі!!! А через хвилину мовчання аж в туалет побіг від того напруження :D :D :D :D :D
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Микола 19.05.2011

Повідомлення oksana.tesliuk » 21 лютого 2011, 00:37

Мамусі хлопчиків і майбутніх чоловіків, яким буде ваше відношення до подруг ваших синів? Чи хотіли б ви, щоб ваш син отримав досвід спілкування з протилежною статтю до одруження? Чи плануєте говорити з ним на таку тему? Якщо так, то в якому віці?
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Микола 19.05.2011

Re: Стосунки з майбутніми дівчатами чи дружинами своїх синів

Повідомлення mari » 21 лютого 2011, 01:06

Якшо у мене буде син, то я буду регулярно читати А.Некрасова- Материнська любов. Так сильно і добре ще не читала щоб хтось описував ті проблеми, з якими стикаються дорослі сини( мої пацієнти, зокрема)
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Marta » 21 лютого 2011, 02:45

Якби в мене був син, то я б до дружини ставилась так, як моя свекруха.)) :kiss girl:
А до дівчини....Дивилася б по ситуації, але головне- вчила б його змалку, як потрібно відноситись до дівчат взагалі, як треба бути відповідальним за свої вчинки, як треба захищати дівчат і слабших, т.д.
Навчила б методам контрацепції і пустила б у "майже вільне плавання".
До дівчини сильно не прив"язувалась би, бо знаю, що навіть довгі і серйозні стосунки можуть закінчитись раптово, а мама, якщо налагодила стосунки і сподобала собі дівчину, переживає потім більше, пево, ніж син.... :gore:
Звичайно, підтримувала б відносини хороші, проте відносилась би до того легше. А от з дружиною налагоджувала б хороші відносини однозначно.
Marta Офлайн

Повідомлення Natalinda » 21 лютого 2011, 03:02

Ну я ше прям так не думала дуже про це, але дівчата перші можуть зявитися і в сім років.
Підтримувати сина - то однозначно.
З дружиною хотіла б мати такі стосунки як моя мама з зятем, тобто нідочого зайвого не пхатися, шось треба - приходьте просіть, кажіть, ставте до відома - по ситуації.
Про контрацепцію - так само як пише Марта, і певне таки я буду розповідати про презерватив, а не тато :hhh: хоча мое я нашого тата ше погано знаю :hhh: :hhh:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення lore1ei » 21 лютого 2011, 10:33

Ніколи не забуду свекрухині слова, які вона казала років 7 назад, но як ми почали зустрічатись з чоловіком.
Вона завжди його називає Тарасик.
Так от приходить така серйозна до нас у кімнату, і каже "Тарасику, ви використовуєте презервативи?"
Блін, а ми ще школярі були і до сексу нам було як до неба рачки :D

Свекуха в мене класна, ніколи до нічого не лізе, ніколи не каже свою думку коли її не треба, ніколи не ставить претензій.
Вобщім все її завжди влаштовує і ми завжди найліпші діти :)
Якщо матиму сина, буду брати з неї приклад :)
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення happymami » 21 лютого 2011, 11:19

До дівчат старатимуся не прив'язуватися однозначно. Маю вже приклад своєї мами, яка вже рік переживає за дівчину мого брата, з якою вони вже 1,5 оки не бачатьсянавіть. Ну то таке. А от про дружин... боюся шо я буду пагана свекруха :hhh: . Бо дуже люблю всюди носа пхати і всіх вчити. Але може на той час стомлюся і навпаки захочу самотності і спокою. ХЗ. Про контрацепцію... я ще навіть і не знаю. Подивлюся, як там стосунки побудуються з сином. Може і я буду розказувати. А може якісь колєги. Не можу передбачити
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення oksana.tesliuk » 11 березня 2011, 02:30

mari написав:Якшо у мене буде син, то я буду регулярно читати А.Некрасова- Материнська любов. Так сильно і добре ще не читала щоб хтось описував ті проблеми, з якими стикаються дорослі сини( мої пацієнти, зокрема)

Дочитую. Вирішила повернутися на початок і ще раз переглянути. Можу лиш подякувати за пораду - дійсно сильно!!! :thumbsup: :roses:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Микола 19.05.2011

Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 37 гостей