Модератор: taranjka
Бабуся - вчитель української мови та літератури, я заслуховувалась її казками, оповіданнями, а так читати твір Івана Франка "Лис Микита" вміє тільки вона!

Хто б тоді ще міг подумати що я дійсно поїду в Лондон і інші англійські містечка і не один раз. Вона була, земля їх пухом, справжньою леді- вчителькою. І собачок її я знала всіх. Ходила до неї додому років певно з два, а як не хотіла ходити спочатку.
. Папа Іоан Павло Другий, коли він попросив пробачення за інквізицію, став для мене героєм
. Vibake - жінка в свої 63 виглядає неймовірно! Свіжа і бадора, з фігуркою моделі, модною зачіскою, вона завжди може підтримати розмову про сучасні тренди в дизайні приміщень, чи одязі, чи мистецтві чи про Кім Чен Іра :) .Вона звичайний вчитель мови :good:mari написав:Люда і я теж знаю Катерину Федорівну. І їй дякую.Хто б тоді ще міг подумати що я дійсно поїду в Лондон і інші англійські містечка і не один раз. Вона була, земля їх пухом, справжньою леді- вчителькою. І собачок її я знала всіх. Ходила до неї додому років певно з два, а як не хотіла ходити спочатку.
У Катерини Федорівни було стільки учнів, і багатьох я знаю особисто, бо "перетиналася" з ними саме в неї вдома! Хто б міг подумати, що і Ви, Марі, були її ученицею! :) Дуже мені не вистачає цієї людини! :angel: Вона була моєю сусідкою, (я і зараз мешкаю в тому ж домі тільки двома поверхами вище), тому мені було так зручно ходити на її воістину СУПЕР-Уроки! Дякую Їй ще раз!

Повернутись до Суцільні балачки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей