Глобальні оголошення!

Як порадувати близьких свіжими квітами?

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Як порадувати близьких свіжими квітами?

Повідомлення Emma » 23 вересня 2025, 00:29

Привіт! Хочу зробити сюрприз мамі на день народження і подарувати їй гарний букет, але ніколи раніше не користувалася службами доставки. Хтось пробував замовляти квіти онлайн? Чи реально отримати свіжі та красиві квіти вчасно, щоб сюрприз вдалося?
Emma Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Як порадувати близьких свіжими квітами?

Повідомлення xkristinaxbond » 23 вересня 2025, 00:53

Emma написав:Привіт! Хочу зробити сюрприз мамі на день народження і подарувати їй гарний букет, але ніколи раніше не користувалася службами доставки. Хтось пробував замовляти квіти онлайн? Чи реально отримати свіжі та красиві квіти вчасно, щоб сюрприз вдалося?

Спочатку я трохи хвилювалася, бо ніколи не замовляла квіти онлайн, але вирішила спробувати і замовила через FLOWER-SHOP https://flower-shop.com.ua/ua — і це був справжній успіх! Сайт дуже зручний, легко підібрати букет, оформити доставку та оплатити онлайн. Кур’єр приїхав буквально через пару годин з надзвичайно свіжими та красивими квітами. Було приємно, що він допоміг з сюрпризом і передав усі мої слова отримувачу. Мама була у захваті, букет виглядав ще краще, ніж на фото, а аромат квітів створив неймовірну атмосферу свята. Тепер я точно знаю, що звертатимусь сюди щоразу, коли хочу зробити особливий подарунок і подарувати справжні емоції!
xkristinaxbond Офлайн

Впевнено спілкуюся

Re: Як порадувати близьких свіжими квітами?

Повідомлення xtremeshammy » 09 жовтня 2025, 03:01

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей