Сторінка 1 з 1

Порадьте рецепт качки

ПовідомленняДодано: 20 вересня 2025, 20:27
Yaiti
=Порадьте рецепт качки, який вам сподобався. Як її приготувати, щоб м’ясо було соковите, а шкіра апетитно золотиста, які спеції та соуси найкраще підкреслюють смак, і чи є особливі секрети при запіканні чи смаженні?

Re: Порадьте рецепт качки

ПовідомленняДодано: 21 вересня 2025, 08:02
Malber
Качка буде смачною, якщо замаринувати її заздалегідь у спеціях, медово-гірчичному соусі чи цитрусовому маринаді. Під час запікання важливо зливати зайвий жир і періодично поливати м’ясо власним соком, тоді воно залишиться соковитим, а шкірка стане золотистою й хрусткою.

Re: Порадьте рецепт качки

ПовідомленняДодано: 22 вересня 2025, 16:35
Kolega
Качку запікаю з яблуками і апельсином, натираю сіллю, перцем і медово-гірчичним соусом. М’ясо залишається соковите, а шкіра – золотиста і хрустка. Іноді прикриваю фольгою перші 40 хвилин, щоб не пересушити, а потім допікаю до рум’яної скоринки.

Re: Порадьте рецепт качки

ПовідомленняДодано: 23 вересня 2025, 15:57
name
Щоб урізноманітнити сімейну вечерю, можна приготувати качку з яблуками https://www.torchyn.ua/recipes/kachka-z ... apelsinami та апельсинами. Качку поєднують з цитрусовими, що додає страві легку солодку нотку та аромат. М’які та соковиті цитруси допомагають зберегти ніжність м’яса під час запікання.
Додатково можна використати соєвий соус і гірчицю з медом Торчин. Вони роблять смак більш насиченим і цікавим, підкреслюють аромат м’яса, страва стає більш збалансованою. Поєднання спецій та цитрусів перетворює звичайну вечерю на яскраву та ароматну страву, яку оцінять усі гурмани.
Зображення

Re: Порадьте рецепт качки

ПовідомленняДодано: 09 жовтня 2025, 02:39
xtremeshammy